Σταματάει το σερί στην Ανδαλουσία;

Σταματάει το σερί στην Ανδαλουσία;

Μία η άλλη στην χθεσινή στήλη, αφού οι Τούρκοι βραχυκύκλωσαν στα δεύτερα ημίχρονα τους.

Γράφει ο Δημήτρης Βασιλάκος

Μία η άλλη στην χθεσινή στήλη, αφού οι Τούρκοι βραχυκύκλωσαν στα δεύτερα ημιχρονά τους, κλείσαμε την Τρίτη με ένα κερδισμένο, ένα χαμένο και ένα void ποντάρισμα, ήτοι -2.5 μονάδες στον ημερίσιο απολογισμό. Πήραμε το bet πίσω στο Over 3 του Αλάνιασπορ – Σίβασπορ, με το σκορ διαμορφωμένο στο 0-3 από το 50ο λεπτό, ενω στην Πόλη το Καραγκιουμρούκ – Μπεσίκτας έμεινε στο 1-1 από το 49′ για να χαθεί το G/G & Over 3.5. Καλύψαμε τις απώλειες λίγο αργότερα στην Πορτογαλία με το Goal/Goal στο Πάσος Φερέιρα – Ζιλ Βισέντε (2-1).

Ιανουάριος: +226 μονάδες  /  +7.45% ROI

Ολοκληρώθηκε ο πρώτος μήνας του έτους και το ταμείο είναι στα πράσινα, όχι τόσο ψηλά τα κέρδη όσο αξίζαμε βάσει επιλογών, αλλά κρατάμε τα θετικά και προχωράμε στα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος

Μπέτις – Μπαρσελόνα

Εξ αναβολής παιχνίδι (ελέω Σούπερ Καπ) σήμερα το “Μπενίτο Βιγιαμαρίν”, όπου η Μπαρσελόνα θα επιδιώξει να πάει στο +8 από την Ρεάλ, με παιχνίδι περισσότερο. Τρεις μήνες κρατά πλέον το αήττητο σερι της Μπάρσα, 11-2-0 το ρεκόρ της από τα τέλη Οκτωβρίου και μετά τον αποκλεισμό από το Champions League. H εικόνα της όμως σε αυτό το σερί όμως δεν είναι ιδιαίτερα πειστικά, στο όριο κέρδισε Χετάφε (1-0) και Χιρόνα (0-1), με τους αντιπάλους να χάνουν τη μεγαλύτερη ευκαιρία του αγώνα, ενώ ενδιάμεσα κινδύνεψε σοβαρά από τους 10 παίκτες της Σοσιεδάδ στο 1-0 για το Κύπελλο. Η Μπέτις της έβαλε δύσκολα στις 12 Ιανουρίου για το Σούπερ Καπ, η πρόκριση στον τελικό κρίθηκε στα πέναλτι μετά το 1-1 του 90 λεπτου και το 2-2 της παράτασης. Νομοτελειακά κάπου θα σταματήσει το σερί των Καταλανών εφόσον έχουν πάρει πολλές νίκες στο όριο. Καλές πιθανότητες να γίνει απόψε στην Ανδαλουσία απέναντι στην ομάδα του Πελεγκρίνι που δεν έχει φόβο. Υπάρχει ξεκάθαρη αξία στο 1Χ σε απόδοση 2.24.

Γαλατασαράι – Ουμρανιεσπόρ

Πρωτοπόρος εναντίον ουραγού στην Κωνσταντινούπολη για την εμβόλιμη (22η) αγωνιστική της Super Lig. Η Γαλατασαράι έφτασε τις 13 συνεχόμενες νίκες, ανεξαρτητως διοργάνωσης, με το πλασματικό 0-4 στην Κερασούντα, όπου και πάλι κινδύνευσε αμυντικά, όπως σε όλα τα νικηφόρα παιχνίδια. Δεν εμπνέει εμπιστοσύνη ανασταλτικά, χαρακτηριστικό ότι έχει δεχθεί γκολ στα 8/9 φετινά εντός έδρας παιχνίδια της για το πρωτάθλημα! Η Ουμρανιεσπόρ, παρότι τελευταία, είναι αρκετά μαχητική, τα τρία τελευταία παιχνίδια της κρίθηκαν (κατά της) με γκολ στα τελευταία δευτερόλεπτα. Σκοράρει με συνέπεια, το έπραξε προσφάτως και απέναντι στη Φενέρ και απέναντι στην Τραμπζονσπόρ, ενώ σκόραρε και στα 5 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της, 9 γκολ σύνολο! Προφανής επιλογή το Goal/Goal σε απόδοση 2.00.

Το παρολί

Ποδαρικό στον Φλεβάρη με παρολί, ελπίζοντας να συνεχιστεί η εξαιρετική εκκίνηση της ενότητας για το 2023. Συνθέτουμε τριάδα σε απόδοση 5.03 με επιλογές από Τουρκία και Γαλλία.

Πρώτη επιλογή το 1Χ & Over 1.5 (1.70) στο Γκαζιαντέπ – Χατάισπορ. Οι γηπεδούχοι επέστρεψαν στις πρωταθληματικές νίκες το Σάββατο με το διπλό στην Άγκυρα επί της φορμαρισμένης Ανκαραγκιουτσού (0-2), στον απόηχο της απόλυσης του κόουτς Μπουλούτ. Σα να απελευθερώθηκε η ομάδα με τον υπηρεσιακό, δίκαια επικράτησε, συνεχίζει με αυτόν στον πάγκο και σήμερα. Η Χατάισπορ πέτυχε την πρώτη της νίκη μετά τη διακοπή με την ανατροπή επί της παραπαίουσας στα ταξίδια της Τραμπζονσπόρ (2-1). Χάνει δυναμική μακριά από το γήπεδό της η ομάδα του Ντεμιρέλ και η νίκη επί της περσινής πρωταθλήτριας πανηγυρίστηκε έντονα, γεγονός που μπορεί να την οδηγήσε σε μία “άδεια” εμφάνιση τέσσερις μέρες αργότερα.

Δεύτερη επιλογή το Over 2.5 (1.72) στο Κασίμπασα – Γκιρεσούνσπορ. Η Κασίμπασα αιφνιδίασε τη Φενέρ την Κυριακή, προηγήθηκε νωρίς στο “Σαράτσογλου”, αλλά μετά το γήπεδο είχε κατηφόρα για το τελικό 5-1! Έφτασε έτσι τα 8/8 Over 2.5 μετά τη διακοπή του Μουντιάλ, με τον άπειρο Ινάν στον πάγκο της κι έπεσε εντός επικίνδυνης ζώνης, αφού κέρδισε μόλις ένα εξ αυτών. Από βαριά ήττα προέρχεται και η Γκιρεσούνσπορ, κάπως πλασματικό για την προσπάθειά της το 0-4 από τη Γαλατασαράι. Ήταν απειλητική όπως και στα πρόσφατα ταξίδια της σε Άδανα και Αττάλεια, παίζει καλά στην κόντρα και σήμερα απέναντι σε μία Κασίμπασα που οφείλει να ρισκάρει για τη νίκη θα βρει χώρους. Υπάρχουν οι συνθήκες για γρήγορο τέμπο.

Τρίτη και τελευταία επιλογή ο άσος (1.72) της Λανς με τη Νις. Κάνει εκπληκτική σεζόν η Λανς και παρά την “γκέλα” του Σαββάτου στην έδρα της Τρουά (1-1) διατηρήθηκε στο -3 από την κορυφή και τους Παριζιάνους. Το “Μπολάρ” είναι ξεκάθαρα η καλύτερη έδρα της Ευρώπης, με τους φανατικούς οπαδούς στις κεντρικές κερκίδες, με ενθουσιασμό και με μία καλοδουλεμένη ομάδα που έχει φτιάξει ο κόουτς Χάισε μετρα 10/10 νίκες εκεί! Την πρωτοχρονιά λύγισε και την Παρί απόλυτα δίκαια με 3-1. Δύσκολα θα αντέξει απόψε η “soft” Νις που ήταν τυχερή ότι κράτησε το μηδέν στα δύο τελευταία παιχνίδια της.

Προγνωστικά Στοιχήματος

19:00 | Γαλατασαράι – Ουμρανιεσπόρ  ➡ Goal/Goal (απόδοση 2.00)

22:00 | Μπέτις – Μπαρσελόνα  ➡ 1Χ (απόδοση 2.24)

Παρολί

16:00 | Γκαζιαντέπ – Χατάισπορ  ➡ 1Χ & Οver 1.5 (απόδοση 1.70)

16:00 | Κασίμπασα – Γκιρεσούνσπορ  ➡ Οver 2.5 (απόδοση 1.72)

22:00 | Λανς – Νις  ➡ 1 (απόδοση 1.72) 

Πηγή: Bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ