Γκολ στο Τορίνο

Γκολ στο Τορίνο

Δεν είναι και πλούσιο βλέπετε το πρόγραμμα ώστε να έχουμε πολλές επιλογές όμως έχω ξαναπεί ότι αυτές οι μέρες ίσως να είναι και καλύτερες για τα προγνωστικά στοιχήματος.

Γράφει ο Τόλης Χριστοφοράκης

Το Κύπελλο Ιταλίας φέρνει ένα σπουδαίο ματς σήμερα στα προημιτελικά, με την Ίντερ να περιμένει να μάθει τον αντίπαλό της στην τετράδα.

Ένα παιχνίδι θα με απασχολήσει απόψε. Δεν είναι και πλούσιο βλέπετε το πρόγραμμα ώστε να έχουμε πολλές επιλογές όμως έχω ξαναπεί ότι αυτές οι μέρες ίσως να είναι και καλύτερες για τα προγνωστικα στοιχηματος.

Γιουβέντους – Λάτσιο Προγνωστικά

Στον πλανήτη Γιουβέντους ρίσκαραν και δεν δικαιώθηκαν. Τα κόλπα με τα φορολογικά και τους μισθούς των ποδοσφαιριστών μέσα στην πανδημία, έφεραν βαριά τιμωρία και είναι σχεδόν βέβαιο ότι η ομάδα δεν προλαβαίνει την Ευρώπη μέσω του πρωταθλήματος. Το -15 όχι μόνο θα παραμείνει αλλά υπάρχει κίνδυνος να γίνει και ακόμα μεγαλύτερο. Αν συνυπολογίσουμε και τα στραβοπατήματα της ομάδας, τότε γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι το βάρος θα πέσει στο Κύπελλο.

Την περασμένη Κυριακή η Γιουβέντους έμεινε άσφαιρη απέναντι στην Μόντσα αλλά το χειρότερο ήταν η εικόνα που έδειξε στο πρώτο ημίχρονο. Ο αντίπαλος την έκανε ό,τι ήθελε και δεν μπορούσε να βρει τρόπο να δράσει. Ακόμη και όταν ανέβασε στροφές στο 2ο μέρος, δεν μπορούσε να διασπάσει εύκολα την αντίπαλη άμυνα. Ο πορτιέρε της Μόντσα έκανε το καθήκον του σε δύο περιπτώσεις και η Γιούβε έμεινε με άδεια χέρια.

Στην αντίπερα όχθη έχουμε την Λάτσιο, η οποία έμεινε στο 1-1 με την Φιορεντίνα. Υποτίμησε σε μεγάλο βαθμό τη δυσκολία του ματς αφού όταν προηγήθηκε νωρίς, είχε τη δυνατότητα να καθαρίσει το παιχνίδι. Αντ’ αυτού ήταν φλύαρη και το πλήρωσε ενώ θα μπορούσε να ηττηθεί στο φινάλε.

Ο Μαουρίτσιο Σάρι είναι δεδομένο ότι δεν έχει πολλές επιλογές. Τρέμει μην χάσει κάποιον σημαντικό ποδοσφαιριστή του και οι απουσίες δύσκολα καλύπτονται. Κυνηγάει την 4άδα αλλά σίγουρα θέλει και το τρόπαιο μόνο που εδώ βλέπω μεγαλύτερο κίνητρο στην Γιουβέντους. Δεν έχει άλλη διέξοδο για ευρωπαϊκό εισιτήριο. Αν θέλει να βρεθεί στο Γιουρόπα Λιγκ, οφείλει να φτάσει μέχρι τέλους.

Στα ημιτελικά βέβαια περιμένει η Ίντερ και μόνο εύκολο δεν το λες το συγκεκριμένο μονοπάτι. Θα προτιμήσω το Goal/Goal στην αναμέτρηση αφού η Λάτσιο θα βρει τρόπο να σκοράρει.

Πηγή: Bethome.gr 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ