Must win συνθήκη για τη «βασίλισσα»

Must win συνθήκη για τη «βασίλισσα»

Με την πλάτη στον τοίχο η Ρεάλ...

Γράφει ο Δημήτρης Βασιλάκος

Ξεκίνησε ιδανικά η χθεσινή στήλη, με 3/3 επιλογές στην Τουρκία, αλλά τα βραδινά παιχνίδια σε Ανδαλουσία και γαλλικό βορρά δεν πήγαν όπως είχαμε προβλέψει και ο απολογισμός της Τετάρτης έγραψε -30 μονάδες. Η πρώτη βαθμολογική εντός έδρας απώλεια της Λανς στην Ligue 1 μας στοίχισε το παρολί, ενώ η Μπέτις ήταν αφελής αμυντικά κι επιπόλαια επιθετικά για να πάρει αποτέλεσμα απέναντι στην Μπαρσα και χάθηκε το “δυνατό” σημείο στο . Νωρίτερα το Goal/Goal στο Γαλατασαράι – Ουμρανιεσπόρ επιβεβαιώθηκε εύκολα και με αβάντζο.

Πολύ περιορισμένο το σημερινό κουπόνι, ξεχωρίσαμε δύο προγνωστικά στοιχήματος από Μαδρίτη και Άδανα.

 

Ρεάλ Μαδρίτης – Βαλένθια

Η Ρεάλ έβγαλε αντίδραση μετά την εύκολη ήττα στον τελικό του Σούπερ Καπ από την Μπαρσελόνα με εφαλτήριο την ανατροπή στο “Θεράμικα” επί της Βιγιαρεάλ (2-3) για το Κύπελλο. Την περασμένη εβδομάδα ξεπέρασε και το εμπόδιο της Ατλέτικο (στην παράταση) για να κλείσει ένα ακόμη ραντεβού με τους “μπλαουγκράνα” στα ημιτελικά του Copa del Rey. Την Κυριακή ήταν καλή απέναντι σε μία ιδιαιτέρως φορμαρισμένη Σοσιεδάδ, αλλά δεν κατάφερε να αξιοποιήσει τις αρκετές ευκαιρίες που δημιούργησε (1.28 xGoals), με μοιραίο το Βινίσιους. Είχε καλή κυκλοφορία, πάτησε αρκετές φορές περιοχή, αλλά έπεσε πάνω σε έναν καταπληκτικό Ρεμίρο. Από χθες είναι στο -8 από την κορυφή και το σημερινό παιχνίδι είναι must win.

Σε καλό σημείο δημιουργικά η Ρεάλ στα τελευταία παιχνίδια της, η γκίνια της Κυριακής μπορεί να γυρίσει σε ξέσπασμα απόψε απέναντι σε μία μπερδεμένη Βαλένθια που επισκέπτεται το “Μπερναμπέου” με υπηρεσιακό προπονητή μετά την δικαιολογημένη απόλυση του Γκατούζο. Προβλέπουμε νίκη των “μερέγχες” με μεγάλο σκορ, στο οποίο μπορούν να συμβάλλουν και οι “νυχτερίδες”, επιλογή το 1 & Over 2.5 σε απόδοση 1.98.

Άδανα Ντεμιρσπόρ – Φενέρμπαχτσε

Κομβικό παιχνίδι στα Άδανα, στην ολοκλήρωση της 22ης αγωνιστικής στην Τουρκία, με τη Φενέρμπαχτσε να μην έχει περιθώρια απώλειας μετά και τη χθεσινή νίκη της Γαλατασαράι, η οποία πήγε ξανά στο +7. Η Ντεμιρσπόρ δεν είναι στα καλύτερά της τις τελευταίες εβδομάδες, αλλά κατάφερε να πάρει 7 βαθμούς στα τρία πρόσφατα παιχνίδια και σήμερα θα αποτελέσει μεγάλο κίνδυνο για τα “καναρίνια”. Ευέλικτη επιθετικά, γρήγορη στις επιθετικές μεταβάσεις η ομάδα του Μοντέλα, πολύ επικίνδυνη για την σταθερά ασταθή ανασταλτική λειτουργία της Φενέρ.  Αναμένεται υψηλό τέμπο και μεγάλο σκορ στο ματς, με τους φιλοξενούμενους να έχουν σε εξαιρετική κατάσταση τους επιθετικούς τους (Βαλένσια, Μπατσουαγί). Οι τιμές στα over είναι πετσοκομμένες, οπότε οδηγούμαστε σε ποντάρισμα ρίσκου με το εξής σκεπτικό.

Σε παιχνίδι με υψηλές εντάσεις, με τη Φενέρ να νιώθει την πίεση για το διπλό, θα υπάρξουν γρήγορες φάσεις στο χώρο, συνθήκες για μαρκαρίσματα που κοστίζουν κάρτες. Επίσης αν στραβώσει το ματς για τους φιλοξενούμενους, κάτι διόλου απίθανο, θα υπάρξει εκνευρισμός από τους παίκτες του Ζεσούς κι ενδεχομένως αντι-αθλητικές ενέργειες. Επιπλέον, στο τελευταίο εντός της Ντεμιρσπόρ καταλογίστηκαν 2 κόκκινες κάρτες, ενώ υπήρξε αποβολή και στα 3/4 τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος της Φενέρ. Ο διαιτητητής της αναμέτρησης, Αλί Παλαμπιγίκ, έβγαλε από το τσεπάκι του 5 κόκκινες κάρτες στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια του στην Super Lig. Επιλογή μας λοιπόν το Over 2.5 γκολ στο ματς και καταλογισμός κόκκινης κάρτας, σε απόδοση 5.40.

Προγνωστικά Στοιχήματος

22:00 | Ρεάλ Μαδρίτης – Βαλένθια  ➡ 1 & Over 2.5 (απόδοση 1.98) 

Πηγή: Bethome.gr 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ