Η καλύτερη ομάδα της Ευρώπης!

Η καλύτερη ομάδα της Ευρώπης!

Σήμερα θα πάμε στοίχημα με τον μεγάλο αγώνα του Ολυμπιακού, που είναι – κακά τα ψέματα – η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη αυτή τη στιγμή, με την Αναντολού Εφές.

Γράφει ο Κώστας Κούσης

Καλημέρα σε όλους και όλες τους φίλους και τις φίλες του μπάσκετ. Το καλό μας σερί «έσπασε» χθες απ’ τη δυστοκία της Μπαρτσελόνα που κέρδισε μεν, αλλά μόνο με 72-70 τη Μπάγερν, η οποία έχασε σουτ στο τέλος. Δεν ήμασταν και τυχεροί να πάει το ματς στην παράταση και να «πληρωθούμε» εκεί. Δώδεκα πόντοι θα… έμπαιναν, δεν μπορεί! Δεν πειράζει, προχωράμε, καθώς είμαστε σε καλό δρόμο και το ποσοστό επιτυχίας μας έχει ανεβεί αρκετά. Μπάλα είναι όμως, ποτέ δεν ξέρεις πως θα κυλήσει…

Σήμερα θα πάμε στοίχημα με τον μεγάλο αγώνα του Ολυμπιακού, που είναι – κακά τα ψέματα – η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη αυτή τη στιγμή, με την Αναντολού Εφές, δις πρωταθλήτρια Ευρώπης. Θα μας απασχολήσει πιο αναλυτικά, ενώ παίζει κι ο ΠΑΟ δύσκολο ματς στη χώρα των Βάσκων, με τη Μπασκόνια.

Ολυμπιακός – Εφές Προγνωστικά

Οι γηπεδούχοι, που πάλι ανακοίνωσαν sold out και θα έχουν πολύ κόσμο μαζί τους, είναι σε φόρμα και πάλι, αφήνοντας πίσω τους την όποια «κοιλιά» που είχαν στην απόδοσή τους. Δε θα έχουν όμως και πάλι τον Κώστα Σλούκα, αλλά και τον Άλεκ Πίτερς που τραυματίστηκε στον αστράγαλο. Το στίγμα της προσπάθειας των «ερυθρόλευκων» δίνεται από τη δήλωση του Μιχάλη Λούντζη:

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που πετύχαμε μία μεγάλη νίκη με τη Φενέρ, αλλά πρέπει να την ξεχάσουμε. Έχουμε ένα ακόμα μεγάλο παιχνίδι στην έδρα μας, με τον κόσμο μας. Ξεχνάμε το προηγούμενο, πάμε για το επόμενο και πάμε για τη νίκη»

Όσο για την Εφές; Λένε πολλά τα λόγια του Σέιν Λάρκιν: «Προφανώς, ο Ολυμπιακός είναι μια διαφορετική ομάδα, από εκείνη που αντιμετωπίσαμε στον α’ γύρο. Είναι ένας εξαιρετικός αντίπαλος, πέτυχε μια μεγάλη νίκη την Τρίτη και θα πρέπει να πάμε στο γήπεδό του να παίξουμε σκληρά και επιθετικά. Θα αγωνιζόμαστε εκτός έδρας, οπότε θα προσπαθήσουμε να… χτυπήσουμε πρώτοι και να κρατήσουμε την έντασή μας για τέσσερις περιόδους».

Όποιος παρακολουθεί αγώνες του φετινού Ολυμπιακού, καταλαβαίνει ότι το ρίσκο που θα πάρουμε είναι μεγάλο, αλλά σήμερα πιστεύουμε ότι οι άμυνες θα έχουν τον πρώτο λόγο. Γι’ αυτό και η επιλογή θα είναι ο άσος και το under σε απόδοση 3,00  που βρίσκουμε στη Stoiximan, ενώ δεν ξεχνάμε την ενισχυμένη απόδοση του Λάρκιν να βάλει πάνω από 13 πόντους, όπως φυσικά και τον… «μονόδρομο» σε fun bet δελτίο το double/double του Σάσα Βεζένκοφ!

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

21:00 Ολυμπιακός – Αναντολού Εφές | 1 και Under 163.5 (3,00)

Πηγή: Bethome.gr 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ