Ντέρμπι σε Τούμπα και Μιλάνο

Ντέρμπι σε Τούμπα και Μιλάνο

Υπάρχουν ντέρμπι σε Ελλάδα και Ιταλία στα προγνωστικα ποδοσφαιρου, τα οποία τραβούν την προσοχή

Γράφει ο Τόλης Χριστοφοράκης

Η Μπάρμπαρα ήρθε, τα πάντα αρχίζουν να ασπρίζουν στα περισσότερα σημεία της Ελλάδας και το σκηνικό είναι ό,τι πρέπει για μια πολύ όμορφη στοιχηματική Κυριακή.

Υπάρχουν ντέρμπι σε Ελλάδα και Ιταλία στα προγνωστικα ποδοσφαιρου, τα οποία τραβούν την προσοχή. Συμπεριλαμβάνω και τα δύο στις επιλογές μου μαζί με μια επιλογή από την Ισπανία.

🎁 Σούπερ Δώρο* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ 🎁

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. 21+ | Αρμόδιος ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού &
απώλειας περιουσίας | Γραμμή Βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε υπεύθυνα

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός Προγνωστικά

Η ένταση ανέβηκε αρκετές μέρες πριν τη διεξαγωγή του ντέρμπι. ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός βρίσκονται σε ανοδική πορεία, εκμεταλλεύτηκαν τις γκέλες του Παναθηναϊκού και μείωσαν την απόστασή τους από την κορυφή αφού πλέον κυνηγούν την ΑΕΚ, η οποία ανέβηκε στην πρώτη θέση.

Ο ΠΑΟΚ με τη δύναμη της έδρας έχει θεωρητικά το πλεονέκτημα. Σε ένα ντέρμπι πολλοί θα πουν ότι δεν παίζει ρόλο όμως εγώ δεν συμφωνώ με αυτό. Η Τούμπα από μόνη της είναι δύσκολη έδρα και το εγχείρημα του Ολυμπιακού δεν θα είναι καθόλου εύκολο.

Ωστόσο, πέρα από τους βαθμούς αυτό το ντέρμπι, θα ορίσει και σε μεγάλο βαθμό ποια ομάδα θα ακολουθήσει την ΑΕΚ στη διεκδίκηση του τίτλου, ειδικά αν η Ενωση έχει περάσει νικηφόρα από το Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο. Ο νικητής θα έχει το ψυχολογικό αβάνταζ έναντι του ηττημένου ενώ η ισοπαλία έχω την αίσθηση ότι δεν θα ευνοήσει κανέναν και για το λόγο αυτό δεν περιμένω να παίξουν συντηρητικά.

Τζιρόνα – Βαλένθια Προγνωστικά

Άλλη ομάδα η Τζιρόνα στο γήπεδό της, άλλη μακριά από αυτό. Καταρχάς και μόνο το γεγονός ότι δεν έχει κρατήσει το μηδέν στο γήπεδό της από το ξεκίνημα του πρωταθλήματος, δείχνει πολλά όσον αφορά την αγωνιστική της νοοτροπία. Ομάδα που θέλει να παίζει επιθετικά και το πετυχαίνει αφού δημιουργεί κινδύνους μπροστά στην αντίπαλη εστία, αφήνοντας ωστόσο πολλά κενά στα μετόπισθεν.

Η Βαλένθια είναι για μια ακόμη φορά σε μεταβατικό στάδιο όσον αφορά την θέση του προπονητή. Το ρόστερ της δεν είναι για να δίνει μάχη παραμονής, έλα όμως που συμβαίνει. Έχω εμπιστοσύνη στις μονάδες της αφού η Τζιρόνα θα της επίτρεψει να βρει περάσματα και να σκοράρει έστω μια φορά.

Ίντερ – Μίλαν Προγνωστικά

Πάμε και στο μεγάλο ντέρμπι της Ιταλίας. Στο Μιλάνο Ίντερ – Μίλαν κοντράρονται και αναζητούν τη νίκη με φόντο την 4άδα και το Τσάμπιονς Λιγκ. Δεν νομίζω ότι γίνεται πλέον λόγος για τον τίτλο αφού αυτός θα καταλήξει εκτός συγκλονιστικού απροόπτου στη Νάπολι.

Το μομέντουμ ευνοεί στις λεπτομέρειες την Ίντερ. Πριν λίγες ημέρες φιλοδώρησε με τρία γκολ την Μίλαν για το Σούπερ Καπ, την ώρα που οι “Ροσονέρι” είναι σε μαύρο χάλι. Δεν θεωρώ ότι θα βρουν τρόπο να βγάλουν αντίδραση έστω και αν μιλάμε για ντέρμπι. Η σεζόν στράβωσε απότομα για την πρωταθλήτρια Ιταλίας, στην οποία κόστισαν οι τραυματισμοί.

Αντίθετα ο Ιντσάγκι έχει τις λύσεις του και κατάφερε να διαχειριστεί κάπως καλύτερα το ρόστερ του στα συνεχόμενα ματς. Πάω με τον άσο και το συνδυάζω με τουλάχιστον δύο γκολ.

Πηγή: Bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ