Μεντβέντεφ – Μπούμπλικ στο Ντουμπάι

Μεντβέντεφ – Μπούμπλικ στο Ντουμπάι

Τι παίζουμε στην αναμέτρηση του Μεντβέντεφ με τον Μπούμπλικ.

Φάση των 16 σήμερα, στο υψηλού επιπέδου Dubai Tennis Championships που ανήκει στην κατηγορία ATP 500 και απόψε στις 18:20 ώρα Ελλάδος, το νωρίτερο, ο εικοσιεπτάχρονος Ρώσος Ντανιίλ Μεντβέντεφ – και πρόσφατο πρώην νούμερο 1 – νούμερο 7 του ΑΤΡ Τουρ, αγωνίζεται με τον εικοσιπεντάχρονο συμπατριώτη του και νούμερο 46 του Τουρ, Αλεξάντερ Μπούμπλικ, για την πρόκριση στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Σε ένα head to head όπου η πρωτοκαθεδρία του Μεντβέντεφ είναι σαφής, ο αποψινός αγώνας θα είναι ο πέμπτος μεταξύ των δύο αντιπάλων από το 2016, οπότε και πρωτόπαιξαν μεταξύ τους. Και στις τέσσερις προηγούμενες αναμετρήσεις, που έχουν διεξαχθεί στο χώμα και σε σκληρές επιφάνειες, ο Μεντβέντεφ, όχι μόνο έχει πάρει τη νίκη σε όλες, αλλά έχει χάσει συνολικά μόλις ένα σετ.

Ο Μεντβέντεφ, σε αντίθεση με το τέλος της προηγούμενης σεζόν, βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση έχοντας πετύχει 10 σερί νίκες τη χρονιά που μόλις έχει αρχίσει, έχει επικρατήσει παίζοντας εντυπωσιακά στο Ρότερνταμ και την Ντόχα και θέλει να συνεχίσει τη συγκομιδή βαθμών και τίτλων και στο τρίτο συνεχόμενο τουρνουά που παίρνει μέρος.

Στον προηγούμενο γύρο απέκλεισε εύκολα τον Ιταλό Ματέο Αρνάλντι (νούμερο 111 στον κόσμο) με 6 – 4, 6 – 2, φτάνοντας στις 15 νίκες με μόλις δύο ήττες για την φετινή χρονιά, με 10 – 2 σε σκληρή επιφάνεια και 5 – 0 σε σκληρή επιφάνεια, σε κλειστό γήπεδο.

Τα κορυφαία προγνωστικά στοίχημα τα βρίσκεις στο Bethome.gr!

Στον αγώνα του με τον Ιταλό αντίπαλό του, ο Μεντβέντεφ είχε 72 πόντους έναντι 54 του Αρνάλντι, πέτυχε 29 winners με έξι άσους και τρία διπλά λάθη, έχοντας 78 % στους πόντους που κέρδισε στο πρώτο του service.

Από την πλευρά του ο Μπούμπλικ, που είναι ένας καλός τενίστας με εντυπωσιακές στιγμές στην επίθεση, αλλά χωρίς μεγάλη σταθερότητα, βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο αρνητικό 4 – 9 σε νίκες και ήττες στο ξεκίνημα της χρονιάς, έχοντας 1 – 4 σε σκληρή επιφάνεια, 3 – 3 σε σκληρή επιφάνεια σε κλειστό γήπεδο και 0 – 2 στο χώμα, με καλύτερη στιγμή του στη σεζόν την πρόκριση στον ημιτελικό της Μασσαλίας.

Στον προηγούμενο γύρο πέρασε – μάλλον άκοπα – επικρατώντας του Αλεξάνταρ Λαζάροφ με 6 – 1, 1 – 0 και εγκατάλειψη στα 25 λεπτά.

Bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ