Δύο επιλογές από Αγγλία

Δύο επιλογές από Αγγλία

Στο προσκήνιο οι μικρότερες κατηγορίες της Αγγλίας.

Γράφει ο Κώστας Σφήκας…

Καλημέρα και καλό Σαββατοκύριακο σε όλους τους φίλους του Bethome. Τελικά δεν επιβεβαιώθηκε η κόντρα της Γιουβέντους την Πέμπτη, με την Φράιμπουργκ να χάνει πρώτη φορά στην Ευρώπη φέτος. Αλλά νομίζω η εικόνα του αγώνα έδειξε πώς το ποντάρισμα μας ήταν σωστό. Στο άλλο παιχνίδι πήραμε τα λεφτά μας πίσω, πάμε να δούμε τις σημερινές μου επιλογές για προγνωστικα στοιχημα.

Επιστρέφουμε σε δράση πρωταθλημάτων και μικρές κατηγορίες της Αγγλίας και της Σκωτίας, οι αγαπημένες μου! Αλλά από την Σκωτία δεν ξεχώρισα κάτι, περισσότερο με την Αγγλία θα ασχοληθώ…

Σουίντον – Καρλάιλ Προγνωστικά

Η Καρλάιλ έχει ανέβει στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα, που εξασφαλίζει απευθείας άνοδο, με τρεις σερί νίκες και με μεγάλο «όπλο» την επίθεση της που είναι η καλύτερη της κατηγορίας. Αντιμετωπίζει μία Σουίντον που είναι αρκετά απρόβλεπτη αγωνιστικά, ικανή για το καλύτερο και για το χειρότερο. Δεν έχει πρόβλημα να κερδίζει μακριά από την έδρα της, έχει εφτά νίκες σε 15 αγώνες, όσες έχει και η Σουίντον εντός. Απλά θα ποντάρω την καλύτερη και ελαφρώς πιο αξιόπιστη ομάδα του ζευγαριού. Το διπλό της Καρλάιλ στο 2,45 στην Fonbet.

Τορκί-Γουίλντστοουν Προγνωστικά

Η Τορκί έχει καιρό να κερδίσει, πέντε αγωνιστικές, αλλά «καίγεται» για βαθμούς, αν θέλει να παραμείνει στην κατηγορία. Και την τελευταία νίκη της την πέτυχε εντός, απέναντι σε καλύτερη αντίπαλο από την Γουίλντστοουν που υποδέχεται απόψε, η οποία μπορεί να χαρακτηριστεί αδιάφορη βαθμολογικά αυτή την εποχή, δεν κερδίζει στα εννιά τελευταία παιχνίδια μακριά από την έδρα της, αν και έχει πέντε ισοπαλίες, όμως έχει πολύ κακή παράδοση απέναντι στην Τορκί! Δεν την έχει κερδίσει ποτέ, με δύο ήττες και μία ισοπαλία σε αυτό το γήπεδο. Για να είμαι ειλικρινής περίμενα καλύτερη απόδοση, αλλά θα το ποντάρω και έτσι, ο άσος της Τορκί στο 2,25 στην Fonbet.

Αυτά τα «ολίγα» από μένα για σήμερα. Καλά να περνάτε όλοι, με προσοχή και ασφάλεια και καλή επιτυχία στις όποιες επιλογές σας από το στοίχημα.

Τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα

17:00 Σουίντον-Καρλάιλ 2 (2,45 @ Fonbet)

17:00 Τορκί-Γουίλντστοουν  1 (2,25 @ Fonbet)

Πηγή: bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ