Επιλογές με γκολ σε «Έτιχαντ» και «Ντραγκάο»!

Επιλογές με γκολ σε «Έτιχαντ» και «Ντραγκάο»!

Το Champions League επιστρέφει.

Γράφει ο Στέφανος Αβραμίδης…

Με την αποβολή του Καζεμίρο αστάθμητο παράγοντα που καθόρισε σε πολύ μεγάλο βαθμό την εξέλιξη της αναμέτρησης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Σαουθάμπτον άρχισε η Κυριακή σε σχέση με τα προγνωστικά ποδοσφαίρου μας!

Με παίκτη λιγότερο από πολύ νωρίς στο παιχνίδι η ομάδα του Τεν Χαχ, πολύ καλύτερη και πιο επικίνδυνη μέχρι και εκείνη τη στιγμή, δεν κατάφερε να βρει γκολ, Μάντσεστερ Γ. -1.5 ασιατικό θυμίζω είχαμε επιλέξει, το ματς έμεινε στη λευκή ισοπαλία!

Όσο για το άλλο παιχνίδι που μας απασχόλησε, πολλές οι φάσεις εκατέρωθεν, ένα ακυρωθέν με επέμβαση του VAR γκολ του Ινιάκι Γουίλιμας που σηκώνει πολλή συζήτηση, αλλά μόλις 1-0 το σκορ στη νίκη της Μπαρσελόνα στην έδρα της Αθλέτικ Μπιλμπάο, δε μας βγήκε το ρίσκο του αουτσάιντερ over 2.5!

Μάντσεστερ Σίτι – Λειψία

Αγαπημένη βραδιά Τσάμπιονς Λιγκ, πρώτη του δεύτερου…γύρου των αγώνων ρεβάνς της φάσης των “16” απόψε, κάνουμε την αρχή από το “Έτιχαντ” όπου η Μάντσεστερ Σίτι υποδέχεται στις 22:00 τη Λειψία, ισόπαλο 1-1 το πρώτο παιχνίδι!

Από δύσκολη εκτός έδρας νίκη επί της Κρίσταλ Πάλας με 1-0 έρχεται στο ματς η Σίτι, θα μπορούσε να είχε “ξεμπερδέψει” πολύ νωρίτερα, με όλους τους ποδοσφαιριστές του διαθέσιμους ετοιμάζει τα πλάνα του ο Γκουαρντιόλα! Πολύ δύσκολο να προβλέψεις τις επιλογές, τόσο σε επίπεδο σχηματισμού όσο και σε επίπεδο προσώπων, του Ισπανού τεχνικού, είναι τόσο υψηλή η ποιότητα του ρόστερ που έχει στα χέρια του που δεν έχει και πολύ μεγάλη σημασία στ’ αλήθεια!

Από την πλευρά τους οι “ταύροι” πηγαίνουν στο Νησί πίσω από μια άνετη νίκη με 3-0 επί της Γκλάντμπαχ, χωρίς τον Ενκουνκού και τον Σλάγκερ στη διάθεσή του θα πρέπει να πορευτεί ο Μάρκο Ρόζε!

Κατά κανόνα σκοράρουν μακριά από το γήπεδό τους οι Γερμανοί, τα έχουν καταφέρει σε 12 από τα 16 φετινά παιχνίδια εκτός έδρας, δεν είναι σίγουρα συχνά αυτού του επίπεδου οι αντίπαλοί τους αλλά έδειξαν και στο πρώτο ματς ότι μπορούν κάλλιστα να κοιτάξουν στα μάτια, να ενοχλήσουν και να απειλήσουν, τους Πρωταθλητές Αγγλίας! Με βάση αυτή τη λογική βρίσκω λοιπόν πολύ μεγάλη αξία στην επιλογή του G/G, στο 2.02 η απόδοση! 

Πόρτο – Ίντερ

Πόρτο – Ίντερ – Επόμενη στάση “Ντραγκάο”, η Πόρτο υποδέχεται την Ίντερ στη ρεβάνς του 1-0 των “νερατζούρι” στο Μιλάνο, και σε αυτή την περίπτωση φυσικά στις 22:00 το πρώτο σφύριγμα! Από αγχωτική νίκη με 3-2 επί της Εστορίλ οι “δράκοι”, απολύτως ανταγωνιστικοί στο πρώτο ματς, “λύγισαν” στο τέλος έχοντας μείνει με δέκα παίκτες λόγω της αποβολής του Οτάβιο που θα απουσιάσει φυσικά απόψε όπως και ο τραυματίας Ζοάο Μάριο!

Άκρως αποτελεσματική στα εντός έδρας παιχνίδια της η ομάδα του Κονσεϊσάο, 54 γκολ σε 20 ματς έχει πετύχει στο γήπεδό της, μόνο σε δύο περιπτώσεις, κόντρα σε Μπριζ και Μπενφίκα, δε βρήκε δίχτυα! Από την πλευρά της η Ίντερ πηγαίνει στη “μάχη” πίσω από ήττα σοκ με σκορ 2-1 στην έδρα της Σπέτσια, άνευ προηγουμένου αφέλεια από την ομάδα του Ιντσάγκι που βρήκε γκολ ισοφάρισης μετά από πολλές χαμένες ευκαιρίες στο 83′ και δέχθηκε δεύτερο στο 87′, 0.98 για τους γηπεδούχους, 3.87 για τους φιλοξενούμενους τα xgoals κι όμως!

Γκόσενς και Κορρέα παραμένουν εκτός για τους Ιταλούς, όπως παραμένει και επιμένει το πολύ μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν στην ανασταλτική τους λειτουργία μακριά από το “Σαν Σίρο”, έχουν δεχθεί γκολ σε 14 από τα 17 παιχνίδια μακριά από το “κάστρο” τους, σε δέκα περιπτώσεις μάλιστα τουλάχιστον δύο!

Αυτή ακριβώς η…ανεπάρκειά τους στο αμυντικό κομμάτι περιμένω να παίξει το ρόλο της κι απόψε, με βάση τόσο τους αριθμούς όσο και την εικόνα των δύο αντιπάλων βρίσκω αξία στο over 2.5, στο 2.10 η απόδοση! 

Προγνωστικά Στοιχήματος

22:00 ΜΑΝ. ΣΙΤΙ – ΛΕΙΨΙΑ / G/G @ 2.02

22:00 ΠΟΡΤΟ – ΙΝΤΕΡ / OVER 2.5 @ 2.10

Πηγή: bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ