«Κατηφόρα» στο De Kuip, γκολ σε Λονδίνο, Σεβίλλη

«Κατηφόρα» στο De Kuip, γκολ σε Λονδίνο, Σεβίλλη

Οι ευρωπαϊκές διοργανώσεις συνεχίζονται...

Γράφει ο Δημήτρης Βασιλάκος…

Θετικός ο απολογισμός (+22 μονάδες) στο κλείσιμο της φάσης των “16” στο Champions League, πλήρωσαν οι δύο επιλογές στο “Ντιέγο Αρμάντο Μαραντόνα”, χάθηκαν οι δύο στο “Μπερναμπέου”. Επιβεβαιώθηκε ο άσος από ημίχρονο της Νάπολι, σκόραρε και ο Οσίμεν, αντιθέτως το Ρεάλ – Λίβερπουλ έμεινε χαμηλά σε σκορ παρά τον γρήγορο ρυθμό στο πρώτο ημίχρονο και τις αρκετές ευκαιρίες που δημιουργήθηκαν (2.64 xGoals σύνολο) για να χαθεί το Over 3, ενώ και ο Βινίσιους απέτυχε να σκοράρει στις δύο καλές περιπτώσεις που του έτυχαν.

Κλείνουμε τη φάση των “16” στις διοργανώσεις της UEFA με τις σημερινές ρεβάνς σε Europa & Conference League, πάμε να αναλύσουμε τα προγνωστικά στοιχήματος που ξεχωρίσαμε.

Φέγενορντ – Σαχτάρ

Έχει αναγεννηθεί με τον Άρνε Σλοτ στον πάγκο η Φέγενορντ, μετά την περσινή εντυπωσιακή πορεία ως τελικό του Conference League, φέτος κάνει πρωταθλητισμό στην Eredivisie, ούσα πρωτοπόρος μπαίνοντας στην τελική ευθεία της σεζόν. Σε πολύ καλή κατάσταση τον τελευταίο μήνα, μετρά 6 νίκες και μία ισοπαλία, αυτή στη Βαρσοβία την περασμένη Πέμπτη, η οποία την αδικεί κατάφορα, όπως αποτυπώνεται και στα xGoals (0.25 – 2.03). Δίχως να της έχει κάνει ευκαιρία προηγήθηκε η Σαχτάρ, από μία στατική φάση με τον Ρακίτσκι να σκοράρει… με την πλάτη! Ασφυκτική η πίεση των Ολλανδών στα τελευταία λεπτά, πλησίασαν ακόμη και στην ανατροπή. Πίεση που αναμένεται να ασκήσουν από νωρίς στο Ντε Κούιπ, όπου είναι αήττητοι φέτος. Για την Σαχτάρ αποτελεί υπέρβαση το γεγονός ότι έφτασε ως τους “16” του Europa League, δεν έχει την ποιότητα άλλων ετών και η σημερινή περίσταση προμυνήεται δύσκολη σε μία πολύ θερμή έδρα. Επιλογή το Φέγενορντ -1 (ασιατικό) σε απόδοση 1.83.

Μπέτις – Μάντσεστερ Γιουναίτεντ

Με το ενάμιση πόδι στα προημιτελικά του Europa League η Γιουνάιτεντ μετά το 4-1 της περασμένης Πέμπτης στο Old Trafford, όπου αντέδρασε πειστικά στο δεύτερο ημίχρονο μετά την ισοφάριση των Ανδαλουσιάνων. Στην Μπέτις γνωρίζουν ότι ψάχνουν ένα μικρό θαύμα για να ανατρέψουν τα δεδομένα, δεν έχουν να χάσουν κάτι πλέον, οφείλουν να παίξουν επιθετικά για να βρουν ένα γκολ νωρίς. Η Γιουνάιτεντ θα επιχειρήσει να ανακτήσει αυτοπεποίθηση μετά την “γκέλα” της Κυριακής, θα βρει χώρους να τρέξει. Ξεκάθαρη συνθήκη για γρήγορο τέμπο, επιλογή το Over 2.5 σε απόδοση 1.90.

Άρσεναλ – Σπόρτινγκ

Χορταστικό το πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι στη Λισαβόνα, δίκαιο το 2-2 και ως αποτέλεσμα και ως σύνολο τερμάτων. Είχε ρυθμό, πολλές επικίνδυνες καταστάσεις, μεγάλες χαμένες ευκαιρίες εκατέρωθεν. Η Σπόρτινγκ έδειξε ξανά, όπως και με την Τότεναμ το περασμένο φθινόπωρο, ότι μπορεί να τα βάλει με ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ, έχει την ποιότητα και το πλάνο στις επιθετικές μεταβάσεις για να σκοράρει και στο Λονδίνο. Δεδομένο θεωρείται ότι θα σκοράρει η σπουδαία φετινή Άρσεναλ στο Emirates, αξιόλογη επιλογή το Goal/Goal σε απόδοση 2.04.

Παρολί

Τρεις επιλογές από Europa & Conference League συνδυασμένες σε παρολί απόδοσης 5.20.

Πρώτη επιλογή το 1Χ & Over 1.5 (1.78) στο Φενέρμπαχτσε – Σεβίγια. Άδικο για τους Τούρκους το 2-0 της περασμένης Πέμπτης στη “Πιθχουάν”, ήταν πολύ καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο, ξόδεψαν μεγάλες ευκαιρίες για να προηγηθούν. Η Σεβίγια βρήκε με μεγάλη δόση τύχης το πρώτο γκολ και χτύπησε στο χώρο για το δεύτερο. Σταθερά προβληματική αμυντικά φέτος η ομάδα του Σαμπάολι, διόλου πειστική και η κυριακάτικη νίκη της. Δυνατή έδρα το “Σαράτσογλου”, θα το παλέψει η Φενέρ, προβλέπουμε ότι θα πλησιάσει στην ανατροπή.

Δεύτερη επιλογή το Χ2 & Under 3.5 (1.70) στο Φράιμπουργκ – Γιουβέντους. Επιθετικός μονόλογος για τη Γιουβέντους το πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι στο Τορίνο, 20-1 οι τελικές, 2.02 – 0.04 τα xGoals! Η Φράιμπουργκ δεν είναι στα καλά της, δεν έχει τις εντάσεις του φθινοπώρου, την Κυριακή κόπιασε για να κερδίσει την παραπαίουσα Χοφενχάιμ, χρειάστηκε αριθμητικό πλεονέκτημα και δυνατές χαμένες ευκαιρίες των αντίπαλων 10 στο τέλος για να πανηγυρίσει. Η Γιούβε είναι καλά, γνωρίζει να κάνει παιχνίδι αναμονής, προβλέπουμε πρόκρισή της σε παιχνίδι δίχως πολύ τακτικό ρίσκο.

Τρίτη και τελευταία επιλογή ο άσος της Βιγιαρεάλ με -1 (ασιατικό) χάντικαπ απέναντι στην Άντερλεχτ. Πιο έμπειρη, πιο ποιοτική ομάδα οι Ισπανοί, με “φανέλα” στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Ελαφρώς καλύτεροι στις Βρυξέλλες πριν μία εβδομάδα, στο γήπεδό τους αναμένεται να επιβάλλουν τον ρυθμό τους απέναντι σε μία μέτρια Άντερλεχτ που χρειάστηκε διπλό λάθος για να ισοφαρίσει στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι. Προβλέπουμε πειστική πρόκριση της Βιγιαρεάλ.

Προγνωστικά Στοιχήματος

19:45 | Φέγενορντ – Σαχτάρ Ντόνετσκ  ➡ Φέγενορντ -1 (απόδοση 1.83)

19:45 | Μπέτις – Μάντσεστερ Γιουναίτεντ  ➡ Over 2.5 (απόδοση 1.90)

22:00 | Άρσεναλ – Σπόρτινγκ Λισαβόνας  ➡ Goal/Goal (απόδοση 2.04)

Παρολί

19:45 | Φενέρμπαχτσε – Σεβίγια  ➡ 1Χ & Over 1.5 (απόδοση 1.78)

19:45 | Φράιμπουργκ – Γιουβέντους  ➡ Χ2 & Under 3.5 (απόδοση 1.70)

22:00 | Βιγιαρεάλ – Άντερλεχτ  ➡ Βιγιαρεάλ -1 (απόδοση 1.72)

Πηγή: bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ