Με τις έδρες στην Αγγλία

Με τις έδρες στην Αγγλία

Δράση στην Αγγλία...

Γράφει ο Κώστας Σφήκας…

Καλησπέρα και καλό Σαββατοκύριακο σε όλους τους φίλους του Bethome. Και την προηγούμενη Τρίτη επιβεβαιώθηκε μόνο η μία από τις δύο επιλογές μου. Και αυτή τη φορά ήταν τέτοιες οι αποδόσεις, που ουσιαστικά ήταν μία η άλλη. Πάμε να δούμε τις σημερινές μου επιλογές.

Και απόψε θα ασχοληθώ με αναμετρήσεις που διεξάγονται σε μικρές κατηγορίες της Αγγλίας και της Σκωτίας.

Καρλάιλ-Στίβενεϊζ Προγνωστικά

Εδώ έχουμε μία αναμέτρηση έξι βαθμών, με δύο ομάδες που τις χωρίζει μόλις ένας βαθμός, αν και αμφότερες είναι εντός πρώτης τριάδας και θέσεων που οδηγούν στην απευθείας άνοδο από τη Λιγκ 2. Η Καρλάιλ έχει δύο συνεχόμενες νίκες στο γήπεδό της, έξι στα οκτώ τελευταία παιχνίδια εκεί. Από την άλλη μεριά η Στίβενεϊζ έχει μόνο μία νίκη στα εννιά τελευταία εκτός, έχοντας χάσει από Στόκπορτ και Ρότσντεϊλ στα τρία πιο πρόσφατα. Εμπεριέχει ρίσκο, αλλά μοιάζει πιθανό να παίξει σημαντικό ρόλο η έδρα σε αυτό το παιχνίδι. Ο άσος της Καρλάιλ στο 2,45 στην Fonbet.

Ιστλεϊ-Ολτρινχαμ Προγνωστικά

Εδώ θα κοντράρω την ομάδα που με πλήρωσε πριν λίγες μέρες. Η Ολτρινχαμ έχει δύο σερί νίκες εκτός έδρας, αλλά ήταν αμφότερες επί της ίδιας αντιπάλου, σε ένα γήπεδο που έχει πολύ καλή παράδοση! Πριν από αυτές είχε δύο σερί ήττες εκτός, ενώ είναι γενικώς, όπως δείχνει ο βαθμολογικός πίνακας, χειρότερη ομάδα από την Ιστλεϊ. Επιπλέον οι γηπεδούχοι έχουν την πιο δυνατή έδρα της κατηγορίας μετά τις δύο πρωτοπόρους, με 13 νίκες σε 19 αγώνες, τέσσερις στους πέντε πιο πρόσφατους που δεν χάνει, χωρίς να δεχθεί μάλιστα γκολ! Με αυτά τα δεδομένα αξίζει κάποιος να επιλέξει τον άσο της Ιστλεϊ στο 2,40 στην Fonbet.

Κέλτι Χαρτς-Μοντρόουζ Προγνωστικά

Με οκτώ αγωνιστικές να απομένουν σε αυτή την κατηγορία, η Κέλτι Χαρτς μάλλον περιμένει απλά να τελειώσει η σεζόν, αφού είναι στο -12 από την πρώτη τετράδα και στο +18 από την προτελευταία θέση! Δεν δείχνει και στα καλύτερα της, με μόλις μία νίκη στα οκτώ τελευταία παιχνίδια της, ενώ δεν έχει κερδίσει ποτέ την Μοντρόουζ! Βέβαια έχουν παίξει μόλις πέντε αγώνες, αλλά στους δύο εντός έχει μία ισοπαλία και μία ήττα φέτος. Αυτή είναι και η τελευταία εκτός έδρας νίκη της Μοντρόουζ, η οποία αν κερδίσει σήμερα, θα διατηρήσει κάποιες μικρές ελπίδες να προλάβει τα πλέι οφς για την άνοδο. Γι’ αυτό θα επιλέξω το διπλό της Μοντρόουζ στο 2,45 στην Fonbet, ένα σημείο που ξεκίνησε ως αουτσάιντερ και γύρισε φαβορί…

Αυτά τα «ολίγα» από μένα για σήμερα. Καλά να περνάτε όλοι, με προσοχή και ασφάλεια και καλή επιτυχία στις όποιες επιλογές σας από το στοίχημα.

Τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα

17:00 Καρλάιλ-Στίβενεϊτζ 1 (2,45 @ Fonbet)

17:00 Ιστλεϊ-Ολτρινχαμ 1 (2,40 @ Fonbet)

17:00 Κέλτι Χαρτς-Μοντρόουζ 2 (2,45 @ Fonbet)

Πηγή: bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ