Ελπίδα στις ρεζέρβες Βελγίου…

Ελπίδα στις ρεζέρβες Βελγίου…

Σε μια μέρα που έχει ελάχιστες επιλογές, αλλά υπάρχουν οι ρεζέρβες του Βελγίου και φυσικά με αυτές θα ασχοληθούμε.

Γράφει ο Ηρακλής Αντύπας

Αν στον τζόγο σε πάρει η κάτω βόλτα, θα περάσει καιρός να σηκωθείς στα πόδια σου. Θα βλέπεις απίστευτα πράγματα και θα λες το κλασικό – κατά κάποιους γραφικό – «μόνο σε μένα συμβαίνουν αυτά». Την Παρασκευή η στήλη δεν είχε το απόλυτο γιατί το Λιλ – Ναντ έμεινε στο 1-1 από το 24’ και δεν ήρθε ποτέ το over 2,5. Έχω χάσει κάποτε και Σάλκε – Αννόβερο με 1-1 από το 6’…

Και άντε αυτό να το δεχθώ (με δυσκολία…). Το χθεσινό όμως, μου έχει καθίσει στο στομάχι. Πέρασε το over 2,5 στο Βόλος – Ολυμπιακός, κέρδισε με ανατροπή η Φενέρ και περίμενα το βράδυ στο ντέρμπι Μπαρτσελόνα – Ρεάλ να σημειωθούν δύο γκολ και να μην χάσουν οι φιλοξενούμενοι.

Η Ρεάλ προηγήθηκε και ισοφαρίστηκε στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου. Δεν λέω η Μπαρτσελόνα είχε κάποιες καλές στιγμές και η Ρεάλ έπαιζε στην κόντρα. Της ακυρώθηκε και γκολ στο 79’ και εκεί που δεν το περίμενε κανείς, πάλι στις καθυστερήσεις οι γηπεδούχοι σκόραραν. Έμεινα παγωτό. Ευελπιστώ ότι όσοι ακολουθήσατε κάνατε στα τελειώματα cash out, γιατί στο σημείο που είχε φτάσει το παιχνίδι οι απώλειες ήταν ελάχιστες.

Και με την ψυχολογία στα πατώματα, πάμε να δούμε το τι θα συμβεί σήμερα. Σε μια μέρα που έχει ελάχιστες επιλογές, αλλά υπάρχουν οι ρεζέρβες του Βελγίου και φυσικά με αυτές θα ασχοληθούμε.

Βελγίου u21 προγνωστικά

Σε τρία ματς θα ποντάρουμε από το συγκεκριμένο πρωτάθλημα και θα περιμένουμε να μπουν γκολ. Αρκετά γκολ.

Συγκεκριμένα, ο στόχος είναι να πιάσουμε τρία over 3,5. Κάτι που στις ρεζέρβες Βελγίου, μόνο απίθανο δεν είναι. Πρώτη επιλογή το Βέστερλο – Βιρτόν. Οι γηπεδούχοι μετρούν 12 over 3,5 στα 14 πιο πρόσφατα παιχνίδια τους! Μάλιστα και το ένα από τα δύο που χάθηκαν, έληξε 3-0…

Με τέτοια εικόνα, νομίζω ότι το over 3,5 σε απόδοση 2,05, είναι καλό. Αρκετά καλό.

Δεύτερο ματς, το Μολενμπέικ – Ντέντερ, στο οποίο το να σημειωθούν τουλάχιστον τέσσερα γκολ, πληρώνει 1,85. Τα τέσσερα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια των γηπεδούχων ήρθαν over 3,5 – μαζί με goal/goal – και κόντρα στην Ντέντερ, μπορεί να συνεχιστεί αυτό το σερί. Οι φιλοξενούμενοι μετρούν τρία over 3,5 σε πέντε παιχνίδια.

Θα κλείσουμε τριάδα με την αναμέτρηση της Ντάινζε με τη Λόμελ. Η επιλογή γίνεται, όχι τόσο για τα αποτελέσματα της Ντάινζε, όσο για αυτά της Λόμελ, η οποία μετρά πέντε σερί over 3,5 και συνολικά επτά στα οκτώ τελευταία. Όλα με goal/goal. Η απόδοση στο να σημειωθούν τουλάχιστον τέσσερα γκολ, έχει απόδοση 1,88.

Πηγή: Βethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ