Αντίδραση στο «Ντούκο», γκολ στο «Φορταλέσα»

Αντίδραση στο «Ντούκο», γκολ στο «Φορταλέσα»

Πάμε να δούμε τα σημερινά προγνωστικά μας...

Γράφει ο Δημήτρης Βασιλάκος

Εξαιρετικά πήγε η Κυριακή για την στήλη μας, με απολογισμό 8/10 επιλογές, το ταμείο μας ενισχύθηκε κατά 183.95 μοναδές, ένεση ψυχολογίας μετά από έναν κακό ξεκίνημα στο Μάρτιο. Σαν σίφουνας πέρασε η Νάπολι από το Τορίνο για το 2 & Over 1.5, εύκολα επιβεβαιώθηκε το Under 2 στο Opap Arena, βγήκε το G/G στο “Ντο Μπέσα“, πληρώθηκε και το παρολί με γκολ στο 96′ στο Μάιντς, μας το χρωστούσε η τύχη ένα τέτοιο γκολ, όπως χρωστούσε τιμωρία και στην Φράιμπουργκ. Πλήρωσε και το σκοράρισμα του Μπακαμπού, βγήκε και το Χινάρι στην Κωνσταντινούπολη. Χάθηκε το ποντάρισμα ρίσκου στο clasico του Καμπ Νου και το ποντάρισμα στην Μπάγερν, που ήταν κακή στο Λεβερκούζεν.

Πολύ περιορισμένο το σημερινό κουπόνι, πηγαίνουν σε διακοπή τα πρωταθλήματα λόγω εθνικών ομάδων, τα προγνωστικά στοιχήματος έρχονται από το κλείσιμο της 8ης αγωνιστική στην Αργεντινή. Κατάλληλο timing να πάρουμε και μία άδεια για να αποφορτιστούμε και να επιστρέψουμε από την επόμενη Τετάρτη. Η στήλη θα λείψει, αλλά τα σημεία θα συνεχιστούν εν τη απουσία μας.

Ουρακάν – Ροσάριο Σεντράλ

H Ουρακάν επέστρεψε απογοητευμένη την Πέμπτη από τη Λίμα, όπου δέχθηκε γκολ στο 90+7′ από την Σπόρτινγκ Κριστάλ για να αποκλειστεί ένα βήμα πριν τους ομίλους του Copa Libertadores. Δεν κατάφερε να επιβεβαιώσει τον ρόλο του φαβορί συνολικά στο ζευγάρι με τους Περουβιανούς και θα συμβιβαστεί με την συμμετοχή στους ομίλους του Sudamericana. Από κει που έτρεχε αήττητο σερί 10 αγώνων (5-5-0) υπέστη δύο οριακές εκτός έδρας ήττες, αφού έχασε και στη Λα Πλάτα την προηγούμενη Κυριακή για το πρωτάθλημα, πάλι με γκολ στις καθυστερήσεις, ενώ έπαιζε με 10 παίκτες και έκανε εκταταμένο rotation λόγω προκριματικών.

Η Σεντράλ δεν είχε αντίδραση στη βαριά ήττα της Χουνίν, ήταν τυχερή που πήρε τον εντός έδρας πόντο απέναντι στην ντεφορμέ Ουνιόν Σάντα Φε (1-1), ισοφάρισε στο τέλος, ενώ κινδύνευσε σοβαρά με δεύτερο γκολ νωρίτερα. Στο τελευταίο εκτός πλήρωσε την αποβολή της, κατέρρευσε στο τελευταίο ημίωρο και το 0-1 έγινε 4-1 με παίκτη λιγότερο.

Η Ουρακάν είναι κουρασμένη και απογοητευμένη από τον αποκλεισμό της Πέμπτης, αλλά είναι σαφώς μία καλύτερη, πιο δεμένη ομάδα από την Σεντράλ. Στο “Ντούκο” είναι ιδιαιτέρως επιθετική και αποτελεσματική, σκόραρε 2+ γκολ στα 5/7 τελευταία παιχνίδια της εκεί, ενώ από τον περασμένο Αύγουστο τρέχει ρεκόρ 9-2-0 στο πρωτάθλημα! Προβλέπουμε αντίδρασή της απέναντι σε μία Σεντράλ που δεν πείθει και μακριά από το Ροσάριο έχει μεγάλα αμυντικά θέματα. Επιλογή ο άσος σε απόδοση 1.88.

Λανούς – Αρχεντίνος Τζούνιορς

Τοπικό ντερμπι μεταξύ δύο ομάδων που έχουν κάνει αρκετές καλές εμφανίσεις στο ξεκίνημα της σεζόν, ακόμη και σε παιχνίδια που δεν κέρδισαν. Η Λανούς άξιζε ξεκάθαρα το “τρίποντο” στην Κόρδοβα με την Μπελγράνο (0-0), ενώ ήταν ιδιαιτέρως ανταγωνιστική και με την Ρίβερ (0-2 εντός). Είναι δημιουργική και βάσει εικόνας η λογική λέει ότι θα επιστρέψει στα γκολ. Η Άρχεντίνος αδικεί τον εαυτό της, την προηγούμενη αγωνιστική έχασε δύο ακόμη βαθμούς παρότι ήταν πολύ ανώτερη της Άρσεναλ (1-1 εντός). Παίζει καλύτερα απ’ ότι λένε τα αποτελεσματά της, είναι δημιουργική και με φορμαρισμένο φορ. Μπορεί να γίνει καλό παιχνίδι στο “Φορταλέσα”, θα πάμε στο Goal/Goal σε απόδοση 2.12.

Προγνωστικά Στοιχήματος

02:00 | Ουρακάν – Ροσάριο Σεντράλ  ➡ 1 (απόδοση 1.88)

02:00 | Λανούς – Αρχεντίνος Τζούνιορς  ➡ Goal/Goal (απόδοση 2.12)

Πηγή: Bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ