Με την κλάση και τις έδρες!

Με την κλάση και τις έδρες!

Στήριγμα στις έδρες για τα προκριματικά του EURO 2024.

Γράφει ο Στέφανος Αβραμίδης…

Οι πολλές χαμένες ευκαιρίες, μεταξύ των οποίων και τρία δοκάρια, της εθνικής μας ομάδας ήταν που κόστισαν χθες στη στήλη το απόλυτο! Στην άνετη νίκη της “γαλανόλευκης” επί του Γιβραλτάρ  ένα γκολ ήταν αυτό που μας έλειψε, το 3-0 είχε διαμορφωθεί από το 58ο κιόλας λεπτό κι όμως, “άντεξε” μέχρι το τέλος κόντρα στο over 3.5 στο οποίο είχαμε καταλήξει στα προγνωστικα ποδοσφαιρο μας!

Στο Παρίσι, αντιθέτως, οι Γάλλοι μας δικαίωσαν πανηγυρικά, γράφαμε για ρίσκο με την επιλογή του Γαλλία -1.00 ασιατικό αλλά, εκ του αποτελέσματος κρίνοντας, μόνο τέτοιο δεν ήταν! Αφηνιασμένοι οι “τρικολόρ” πρόλαβαν να “φτάσουν” στο 3-0 πριν καλά καλά συμπληρωθεί μισή ώρα παιχνιδιού, το τελικό 4-0 μας έβαλε σε θετικό πρόσημο με απόδοση αρκετά πάνω από το διπλασιασμό!

Ισπανία – Νορβηγία Προγνωστικά

Προκριματικών συνέχεια απόψε, από τη Μάλαγα κάνουμε την αρχή, η Ισπανία υποδέχεται τη Νορβηγία, σέντρα στις 21:45! Δραστικές αλλαγές μετά από το Μουντιάλ στη “φούρια ρόχα”, ο διάδοχος του Λούις Ενρίκε, προερχόμενος από την εθνική ομάδα U21, Λουίς Ντε λα Φουέντε άφησε εκτός αποστολής 16 ποδοσφαιριστές που ταξίδεψαν στο Κατάρ! Πέδρι, Ζεράρ Μορένο και, τηn τελευταία στιγμή, Μπράιν Χιλ τα προβλήματα απουσιών που αντιμετωπίζουν οι γηπεδούχοι, δεν τίθεται προφανώς θέμα σύγκρισης με τον αντίπαλο, πολύ μεγάλη η ποιοτική διαφορά των δύο ρόστερ! Πόσω μάλλον από τη στιγμή που οι Σκανδιναβοί θα εμφανιστούν χωρίς τον σουπερστάρ τους!

Ένας μικροτραυματισμός κρατά εκτός τον Χάαλαντ, ισχυρότερο πλήγμα δε θα μπορούσε να δεχθεί η ομάδα του Σολμπάκεν που δεν μπορεί να υπολογίζει και στον, επίσης τραυματία, στόπερ της Μπρέντφορντ Κρίστοφερ Άγερ! Συνυπολογίζοντας, πέρα από την προφανή διαφορά δυναμικότητας, την εξαιρετική παράδοση των Ισπανών στα προκριματικά αλλά και το έξτρα κίνητρο της “πρώτης” της νέας εποχής κλίνω ξεκάθαρα προς τα αριστερά, επιλέγω Ισπανία -1.5 ασιατικό, στο 1.90 η απόδοση!   

Κροατία – Ουαλία Προγνωστικά

Επόμενη στάση Σπλιτ, στο περίφημο “Πόλιουντ” η Κροατία υποδέχεται την Ουαλία, προφανώς και σε αυτή την περίπτωση στις 21:45 το πρώτο σφύριγμα! Ξεπέρασε, για μια ακόμη φορά σε μεγάλη διοργάνωση, τον εαυτό της και τις προσδοκίες η ομάδα του Ντάλιτς, κανένας δεν την υπολόγιζε για ψηλά κι όμως έφτασε, αποκλείοντας μεταξύ άλλων και το πρώτο φαβορί των μπουκ, Βραζιλία,  να παίξει ημιτελικό και να κατακτήσει εν τέλει την τρίτη θέση! Συνεχίζει στην άκρη του πάγκου ο “κατασκευαστής” αυτής της ομάδας, λίγες και υπολογισμένες οι αλλαγές σε σχέση με το Κατάρ, Λόβρεν, αποσύρθηκε από την εθνική, και Μπούντιμιρ οι πιο ηχηρές απουσίες, για πρώτη φορά στις κλήσεις ο επιθετικός της Μπενφίκα, Πέταρ Μούσα!

Νέα εποχή στην Ουαλία, ο μεγαλύτερος ποδοσφαιριστής όλων των εποχών, αυτός που οδήγησε την εθνική ομάδα της χώρας εκεί που κανείς δε φανταζόταν, Γκάρεθ Μπέιλ, σταμάτησε το ποδόσφαιρο, αποσύρθηκαν από την εθνική και οι Άλεν και Γουίλιαμς, κάθε άλλο παρά εύκολη θα είναι η μετάβαση για την ομάδα του Πέιτζ! Πολύ στο…όριο μου μοιάζει το παιχνίδι, δύσκολα θα “φύγει” ψηλά αλλά και δύσκολα θα μείνει χωρίς σκορ, τα 2-3 γκολ με απασχόλησαν αλλά δεν με κέρδισαν! Επιλέγω “άσο” και over 1.5 περιμένοντας από τους γηπεδούχους να πάρουν ώθηση και από την εξέδρα, ούτως ή άλλως κάθε άλλο παρά αμελητέα η διαφορά ποιότητας μεταξύ των δύο αντιπάλων, στο 1.85 η απόδοση!   

Προγνωστικά στοιχήματος

21:45 ΙΣΠΑΝΙΑ – ΝΟΡΒΗΓΙΑ: ΙΣΠΑΝΙΑ -1.5 ΑΣΙΑΤΙΚΟ (1.90)

21:45 ΚΡΟΑΤΙΑ – ΟΥΑΛΙΑ: 1 ΚΑΙ OVER 1.5 (1.85)

Πηγή: bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ