H τάση της Άρσεναλ, το υπερβολικό σερί & η «ξεδοντιασμένη» Σλασκ

H τάση της Άρσεναλ, το υπερβολικό σερί & η «ξεδοντιασμένη» Σλασκ

Ανεβάζουμε ρυθμούς στο σαββατιάτικο κουπόνι με 11 προγνωστικά στοιχήματος από τη διαλογή μας, παρότι η αγωνιστική απραξία περιπλέκει συνήθως την κατάσταση. 

Γράφει ο Δημήτρης Βασιλάκος

Με 1/2 επιλογές και ελάχιστο κέρδος (+5 μονάδες) έκλεισε και η στήλη της Παρασκευής, αφού στο “Βελοντρόμ” το ματς έμεινε στο 1-1 από ημίχρονο και χάθηκε το Over 3. Την ίδια ώρα στην Πάλμα επιβεβαιώθηκε το “δυνατό” σημείο με το 1Χ & No Goal της Μαγιόρκα (0-0).

Ανεβάζουμε ρυθμούς στο σαββατιάτικο κουπόνι με 11 προγνωστικά στοιχήματος από τη διαλογή μας, παρότι η αγωνιστική απραξία περιπλέκει συνήθως την κατάσταση.

Άρσεναλ – Λιντς

Πειστική η αντίδραση της Άρσεναλ στον αποκλεισμό από το Europa League, “σκόρπισε” την ντεφορμέ Κρίσταλ Πάλας (4-1) πριν τη διακοπή, αλλά δεν παρέλειψε να δεχθεί γκολ στο Emirates, κάτι που έχει συμβεί 11/14 φορές στην τρέχουσα Premier League. Η απουσία του Σαλιμπά στο κέντρο της άμυνας επηρεάζει αρνητικά την ανασταλτική της λειτουργία και η Λιντς πηγαίνει με ανεβασμένη ψυχολογία στο Λονδίνο μετά την 4αρα στο “Μολινό”. Βελτιωμένοι δημιουργικά οι φιλοξενούμενοι με την Γκράθια στον πάγκο, διαθέτουν την ποιότητα να απειλήσουν, αλλά πολύ δύσκολα θα αντέξουν στην κυκλοφορία των πρωτοπόρων. Επιλογή με αξία το 1 & Goal/Goal σε απόδοση 2.80.

Μάντσεστερ Σίτι – Λίβερπουλ

Δεν είναι πια μάχη κορυφής το Σίτι – Λίβερπουλ, αλλά παραμένει παιχνίδι με μεγάλη αίγλη και ύψιστη βαθμολογική σημασία για τη μάχη του τίτλου και την κούρσα για την 4αδα. “On fire” η Σίτι πριν τη διακοπή με 13 γκολ στα δύο τελευταία παιχνίδια της στο Μάντσεστερ, βελτιωμένη η εικόνα της Λίβερπουλ τον τελευταίο ενάμιση μήνα, παρουσιάζει σποραδικά υψηλές εντάσεις. Λογικός ο φαβοριτισμός των γηπεδούχων, αλλά δεν θα μπλέξουμε με σημείο, το σενάριο πλούσιου αγώνα μοιάζει πιο αξιόλογο στοιχηματικά. Θα ποντάρουμε στο Goal/Goal & Over 2.5, σε απόδοση 2.02, το οποίο επιβεβαιώθηκε στα 6/7 τελευταία μεταξύ τους.

Σάλκε – Λεβερκούζεν

Υπερβολικό για το ποδόσφαιρο που παίζει το αήττητο σερί (2-6-0) της Σάλκε πριν τη διακοπή, νομοτελειακά θα σταματήσει σύντομα. Είναι η χειρότερη εντός έδρας ομάδα της Bundesliga με διπλάσια γκολ παθητικό και η Λεβερκούζεν έχει το ποιοτικό υλικό να την εκθέσει. Σε σούπερ φόρμα πριν τη διακοπή οι φιλοξενούμενοι, με δύο προκρίσεις στο Europa και αποκορύφωμα την σπουδαία εμφάνιση απέναντι στην Μπάγερν (2-1). Τρέχουν να προλάβουν την Ευρώπη και η βελτίωσή τους με τον Τσάμπι Αλόνσο στον πάγκο είναι διαρκής. Θα πάμε με την ποιοτικότερη ομάδα, ποντάρισμα στο διπλό, σε απόδοση 1.90. Σύμμαχος και η παράδοση, οι “ασπιρίνες” πέρασαν νικηφόρα στις 5/7 τελευταίες επισκέψεις τους στο Γκενζελκίρχεν.

Ίντερ – Φιορεντίνα

Εντυπωσιακό το χαμηλό εντός έδρας παθητικό (7 γκολ σε 14 παιχνίδια) της Ίντερ στην Serie A για την ανασταλτική λειτουργία που παρουσιάζει συνολικά στην σεζόν. Η Φιορεντίνα ήταν στο καλύτερο σημείο της σεζόν της πριν τη διακοπή με ρεκόρ 8-1-0, πέτυχε 9 γκολ στα τρία τελευταία ταξίδια της. Απέναντι σε χαμηλότερου βεληνεκούς ομάδες, αλλά έχει βρει επιθετικό ρυθμό και πηγαίνει στο Σαν Σίρο δίχως πίεση για την υπέρβαση. Πιθανό να σκοράρουν αμφότερες, ικανοποιητικό το 1.84 στο Goal/Goal. Σημείο που επιβεβαιώθηκε στις 5/6 τελευταίες μεταξύ τους αναμετρήσεις.

Λέχια – Σλασκ

Κάκιστη η εικόνα της Λέχια πριν τη διακοπή, με ρεκόρ 1-2-4 το τελευταίο δίμηνο, με αποτέλεσμα να βρεθεί στην προτελευταία θέση της Ekstraklasa. Επιστρέφει στη δράση όμως με νέα δεδομένα, άλλαξε προπονητή στη διακοπή, θετικό το κλίμα που βγαίνει από τον οργανισμό στις πρώτες μέρες του Ισπανού Μπαντία. Αναμένεται αντίδραση, ψυχολογική ανάταση στους γηπεδούχους και ένταση στο κομβικό σημερινό παιχνίδι. Θα στηρίξουμε την έδρα γιατί η Σλασκ που ήταν επίσης ντεφορμέ πριν τη διακοπή πηγαίνει στο Γκντανσκ “ξεδοντιασμένη” επιθετικά. Συμπλήρωσαν κάρτες και δεν ταξίδεψαν οι δύο πρώτοι σκόρερ της ομάδας, ο φορ Εξπόσιτο και ο εξτρέμ Γιεμπόα είναι όλα τα λεφτά στην επίθεση και έχουν πετύχει τα 18 από τα 35 φετινά της γκολ! Επιλογή ο άσος σε απόδοση 2.20.

Γαλατασαράι – Άδανα Ντεμιρσπόρ

Το εντυπωσιακό νικηφόρο σερί της Γαλατά διεκόπη με απρόσμενο τρόπο στο Ικόνιο πριν τη διακοπή. Το έχασε ολόκληρο το ματς στο τέλος, παρότι προηγήθηκε απέναντι σε μία Κόνιασπορ που δεν είχε σκοράρει στα 5 προηγούμενα παιχνίδια της! Κλονίστηκε η αυτοπεποίθηση και η πρωταθληματική πορεία της “τσιμ-μπομ” και αποδόθηκε ποδοσφαιρική δικαιοσύνη, αφού δεν το άξιζε βάσει εικόνας εκείνο το σερί. Έχει σταθερά προβλήματα στο ανασταλτικό κομμάτι, δέχεται συχνά γκολ μπρος στο κοινό της και η Ντεμιρσπόρ είναι από τις ομάδες που μπορούν να κάνουν τη ζημιά. Έχει συνοχή πλέον με τον Μοντέλα στη 2η σεζόν του, την ποιότητα να κυκλοφορήσει την μπάλα για να απορροφήσει την πίεση και την ταχύτητα να χτυπήσει στο χώρο. Θα ρισκάρουμε σε back to back ήττες των πρωτοπόρων, ως “μπόμπα” το διπλό σε απόδοση 6.20.

Παρολί

Τρεις επιλογές από Γερμανία & Πορτογαλία σε παρολί απόδοσης 5.08.

Πρώτη επιλογή ο άσος (1.66) της Φράιμπουργκ με την Χέρτα. Βάλσαμο η διακοπή για την Φράιμπουργκ, ώστε να πάρει ανάσες το “ρηχό” της ρόστερ στην τελική ευθεία της μάχης για την 4αδα. Δεν ήταν καλή στα τελευταία παιχνίδια της, αλλά την περιμένουμε “φρέσκια” σήμερα και ο αντίπαλος συνίσταται για αντίδραση. Η Χέρτα είναι η χειρότερη εκτός έδρας ομάδα στην Bundesliga με 8 συνεχόμενες ήττες με 23 γκολ παθητικό!

Δεύτερη επιλογή το Μπάγερν -1 (1.70) στο Klassiker. Ντεμπούτο Τούχελ στους Βαυαρούς και λαμβάνοντας υπόψη το βιογραφικό του 49χρονου θεωρείται δεδομένη η αντίδραση. Γνωστός για την τακτική ισορροπία που δίνει στις ομάδες του, κάτι που έλειπε από την Μπάγερν με το Νάγκελσμαν. Πάντα φωνάζει “παρούσα” στα κομβικά παιχνίδια των τελευταίων ετών και με την Ντόρτμουντ έχει χτίσει μία τρομερή παράδοση. Πριν την ισοπαλία (2-2 από 0-2) του 1ου γύρου μετρούσε 8 σερί νίκες!

Τρίτη και τελευταία επιλογή το Σπόρτινγκ -2 (1.80) απέναντι στην Σάντα Κλάρα. Στο καλύτερο σημείο της σεζόν της ήταν πριν τη διακοπή η Σπόρτινγκ, προερχόμενη από την ιστορική πρόκριση στο Λονδίνο επί της Άρσεναλ. Στο πρωτάθλημα μετρά τέσσερις διαδοχικές νίκες και τρέχει να προλάβει την 3η θέση που είναι μεγάλος στόχος. Μοιάζει απίθανο να προβληματιστεί από μία Σάντα Κλάρα που ήταν οικτρή πριν τη διακοπή, με θέματα στα αποδυτήρια.

Προγνωστικά Στοιχήματος

14:30 | Μάντσεστερ Σίτι – Λίβερπουλ  ➡ Goal/Goal & Over 2.5 (απόδοση 2.02)

16:30 | Σάλκε – Λεβερκούζεν  ➡ 2 (απόδοση 1.90)

17:00 | Άρσεναλ – Λιντς  ➡ 1 & Goal/Goal (απόδοση 2.80)

19:00 | Ίντερ – Φιορεντίνα  ➡ Goal/Goal (απόδοση 1.84)

21:00 | Λέχια Γκντανσκ – Σλασκ Βρότσλαβ  ➡ 1 (απόδοση 2.20)

Παρολί

16:30 | Φράιμπουργκ – Χέρτα  ➡ 1 (απόδοση 1.66)

19:30 | Μπάγερν – Ντόρτμουντ  ➡ Μπάγερν -1 (απόδοση 1.70)

22:30 | Σπόρτινγκ – Σάντα Κλάρα  ➡ Σπόρτινγκ -2 (απόδοση 1.80)

Χινάρι

17:00 | Νότιγχαμ Φόρεστ – Γουλβς  ➡ Χ (απόδοση 3.31)

“Μπόμπα”

20:30 | Γαλατασαράι – Άδανα Ντεμιρσπόρ  ➡ 2 (απόδοση 6.20)

Σκόρερ

17:00 | Άρσεναλ – Λιντς  ➡ Σάκα anytime σκόρερ (απόδοση 2.50) 

Πηγή: Βethome.gr 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ