Θέλει να «χαλάσει» τη γιορτή!

Θέλει να «χαλάσει» τη γιορτή!

Σήμερα όμως, αφήνοντας την κακιά αυτή μέρα, θα πάμε στοίχημα σε ένα κρίσιμο παιχνίδι για το ελληνικό πρωτάθλημα, αυτό του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ.

Γράφει ο Κώστας Κούσης

Καλημέρα σε όλους και όλες τους φίλους και τις φίλες του μπάσκετ. Ο Ολυμπιακός κέρδισε τον Παναθηναϊκό χθες στο «εμφύλιο» ντέρμπι της Ευρωλίγκας, αλλά ήταν πολύ άστοχος και πάλι στην επίθεση. Αυτό είναι που μας «χάλασε» το «σερί», αφού κέρδισε με 8 πόντους κι όχι με 11, όπως είχαμε προτείνει.

Σήμερα όμως, αφήνοντας την κακιά αυτή μέρα, θα πάμε στοίχημα σε ένα κρίσιμο παιχνίδι για το ελληνικό πρωτάθλημα, αυτό του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ. Στον αγώνα αυτόν, που είναι πολύ σημαντικός για την παρουσία και των δύο στην τετράδα, που όμως έχει ένα αξιοσημείωτο στοιχείο – τη μεγάλη γιορτή για τον Μπάνε Πρέλεβιτς, που θα γίνει πριν το τζάμπολ.

ΠΑΟΚ-ΑΕΚ Προγνωστικά

Μια τελετή που θα αποσυρθεί η φανέλα του, με παρόντες τους περισσότερους από τους παλιούς συμπαίκτες και προπονητές του, αλλά και παράγοντες και γενικότερα ανθρώπους του μπάσκετ. Παράλληλα όλα αυτά θα γίνουν σε ένα κατάμεστο γήπεδο, μια και σήμερα δεν αποκλείεται να ανακοινωθεί sold out από την ΚΑΕ ΠΑΟΚ.

Σε όλο αυτό το σκηνικό – που σύμφωνα με πληροφορίες μας δε θα είναι τόσο μεγάλο χρονικά – καλούνται οι δυο ομάδες να παίξουν έναν πολύ κρίσιμο αγώνα, που θα είναι πολύ σημαντικός για την προσπάθειά τους να καταταγούν μέσα στην πρώτη τετράδα.

Ο ΠΑΟΚ με ρεκόρ 11-9 έχει να παίξει σήμερα, στην κατάμεστη έδρα του, με την ΑΕΚ και μετά στην Πάτρα με τον Απόλλωνα, που μπορεί να θέλει τη νίκη. Αν κερδίσει σήμερα, κρατά την τύχη της τετράδας στα χέρια του.

Η ΑΕΚ προέρχεται από δύσκολους αγώνες και μοιρασμένα αποτελέσματα (κέρδισε τον Παναθηναϊκό και έχασε από τον Προμηθέα), φάνηκε λίγο κουρασμένη στην Πάτρα, ενώ έχει και πολύ δύσκολο πρόγραμμα μπροστά της, αφού σήμερα παίζει με τον ΠΑΟΚ, την Τετάρτη στην Ιερουσαλήμ για το BCL και μετά παίζει με τον Ολυμπιακό στην έδρα της. Καθόλου εύκολο.

Αν χάσει σήμερα, δυσκολεύουν τα πράγματα, καθώς δεν έχει την ισοβαθμία ούτε με τον ΠΑΟΚ, ούτε με τον Προμηθέα που την ακολουθούν, ούτε ακόμα και με τον Άρη, που είναι δύο νίκες πίσω.

Ο ΠΑΟΚ θα έχει 8000 κόσμο μαζί του, θα έχει ψυχολογία και θα του δώσουμε το προβάδισμα για να κερδίσει πάνω από -3.5 πόντους σε απόδοση 1.90 που βρίσκουμε στη Fonbet, ενώ αν κάποιος θέλει κάτι παραπάνω, μπορεί να πάει στον άσο και στο under, ή και στο να μη νικήσει κανείς πάνω από έξι πόντους.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

19:15 ΠΑΟΚ-ΑΕΚ | 1 (-3,5) (1,90)

Πηγή: Βethome.gr 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ