Δύσκολη η Γη της… Επαγγελίας για την ΑΕΚ

Δύσκολη η Γη της… Επαγγελίας για την ΑΕΚ

Σήμερα θα πάμε στοίχημα με έναν κρίσιμο και δύσκολο αγώνα με την ΑΕΚ στην Ιερουσαλήμ για τους «8» του BCL.

Γράφει ο Κώστας Κούσης

Kαλημέρα σε όλους και όλες τους φίλους και τις φίλες του μπάσκετ. Απόλυτη «ευστοχία» για τη στήλη και χθες, αφού η επιλογή της νίκης της Φενερμπαχτσέ επί της Γαλατασαράι με under στην πολύ καλή απόδοση 2,47 επαληθεύθηκε στο έπακρο. Όπως και η νίκη της Νταρουσάφακα επί της Μπουγιουκτσεκμέτσε πάνω από -5.5 πόντους, που δώσαμε στο betarades.gr, άρα κάναμε το «2-2».

Σήμερα θα πάμε στοίχημα με έναν κρίσιμο και δύσκολο αγώνα με την ΑΕΚ στην Ιερουσαλήμ για τους «8» του BCL, η οποία «Ένωση» έχει το μειονέκτημα έδρας. Και όχι μόνο αυτό, αλλά παίζει και σε μια πολύ «καυτή» έδρα, αφού η Pais Arena της Χάποελ θα είναι και σήμερα γεμάτη, από 8000 κόσμο. Ανάμεσα τους, πάντως, θα είναι και 100 φίλοι της ΑΕΚ, που ταξίδεψαν μαζί με την ομάδα.

Χαποέλ Ιερουσαλήμ – ΑΕΚ Προγνωστικά

Δύσκολα τα πράγματα για την ΑΕΚ, η οποία τελικά έχει επηρεαστεί πιο πολύ απ’ ότι υπολογιζόταν, από την απουσία του Γιάνις Στρέλνιεκς, χάνοντας το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη από τον ΠΑΟΚ με 78-72, παρά την πολύ καλή εμφάνιση του Κένι Ουίλιαμς.

Η Χάποελ είχε 14 σερί νίκες, όπως έχασε το Σάββατο από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στο μεγάλο ντέρμπι του πρωταθλήματος, με 74-88, όπου ο Μπράουν είχε 15 πόντους και ο Χάνκινς 12 πόντους και 9 ριμπάουντ.

Προκρίθηκε σαν πρώτη από τον όμιλο της όπου ήταν η Χάποελ Χολόν, το Στρασβούργο και η Ντιζόν, ενώ ξεχωρίζει ως μονάδα ο σέντερ Χάνκινς. Στο ντέρμπι με τη Μακάμπι ξεκούρασε δύο παίκτες στο ντέρμπι με τη Μακάμπι, τους Σπίντι Σμιθ και Λιβάι Ράντολφ, για να είναι έτοιμοι για τον σημερινό αγώνα. Επιλογή που δείχνει πόσο υπολογίζουν την αναμέτρηση σήμερα και πόσο θέλουν να προχωρήσουν ψηλά στο ΒCL.

Μεγάλο «όπλο» για τη Χάποελ, που είναι και δυνατή σαν ομάδα, η έδρα της και γι’ αυτό θα πάμε στον άσο μαζί με το over 152,5 που βρίσκουμε σε απόδοση 2,55 στη Stoiximan, με την ελπίδα ότι η ΑΕΚ θα μπορέσει να ακολουθήσει τους γηπεδούχους επιθετικά…

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

19:00 Χαποέλ Ιερουσαλήμ – ΑΕΚ | 1 και over 152,5 (2,55)

Πηγή: Bethome.gr 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ