«Εμφύλιος» στα Κανάρια

«Εμφύλιος» στα Κανάρια

Πάμε να δούμε το σημερινό μας ποντάρισμα...

Γράφει ο Κώστας Κούσης

Καλημέρα σε όλους και όλους τους φίλους και τις φίλες του μπάσκετ. Η ΑΕΚ δεν τα κατάφερε χθες στην Ιερουσαλήμ και έχασε από τη Χάποελ, μένοντας πίσω με 1-0 στη σειρά των προημιτελικών του BCL, όμως παρ’ όλα αυτά έδειξε ότι μπορεί να βάλει δύσκολα στους Ισραηλινούς.

Έμεινε και πίσω σε επιθετική παραγωγικότητα με αποτέλεσμα να μη μας επιβεβαιώσει την πρόγνωση για τον άσο και το over, ενώ η Χάποελ, μία πολύ δυνατή ομάδα στην έδρα της επιβεβαίωσε την πρόβλεψη για τη δική της νίκη.

Τενερίφη – Μανρέσα Προγνωστικά

Σήμερα θα πάμε στοίχημα σε έναν άλλο προημιτελικό του BCL, αυτόν ανάμεσα σε δύο ισπανικές ομάδες. Στην Τενερίφη τροπαιούχο δύο φορές του θεσμού και τη Mανρέσα, η οποία έφτασε στον τελικό πέρσι, oπότε είναι δεδομένο ότι θα γίνει μία δυνατή «μάχη», δυσανάλογη ίσως της εικόνας των δύο ομάδων στο Ισπανικό Πρωτάθλημα.

Εκεί όπου η Τενερίφη είναι στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας, ενώ η Μανρέσα είναι ανάμεσα στις τελευταίες. Είναι χαρακτηριστικό ότι οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν και το Ισπανικό Πρωτάθλημα, πριν από μία εβδομάδα, την προηγούμενη Τετάρτη, και η Τενερίφη είχε κερδίσει με 100-87, με χαρακτηριστική ευκολία στο δεύτερο ημίχρονο.

Σήμερα όμως είναι εντελώς διαφορετικά τα πράγματα καθώς η Μανρέσα είναι δεδομένο ότι θα παραταχθεί πιο αποφασιστική, ενώ οι γηπεδούχοι έχοντας τη δύναμή της έδρας και τον κάλο ρυθμό που έχουν σχεδόν σε όλη τη χρονιά, παραμένουν τα φαβορί για την αναμέτρηση και για την πρόκριση.

Προέρχονται όμως από ήττα για το Ισπανικό Πρωτάθλημα με 76-79 από την Μπαρτσελόνα, αλλά η παράδοση είναι υπέρ τους με τη Μανρέσα, καθώς τους τελευταίους έξι αγώνες τα τελευταία τρία χρόνια έχουν 5 νίκες και μόνο μία ήττα, που έγινε το 2021.

Έτσι λοιπόν μοιραία η Μανρέσα θα είναι σε δευτερεύοντα ρόλο, ακόμη και στη δική μας επιλογή αφού θα επιλέξουμε τον άσο της Τενερίφης μαζί με το over 161,5 σε απόδοση 2,22 πού βρίσκουμε στη Stoiximan, με δεδομένη την υπεροπλία των γηπεδούχων σε άμυνα και επίθεση, και με την ελπίδα να μπορέσει η φιλοξενούμενη ομάδα να ακολουθήσει τον ρυθμό επιθετικά…

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

21:30 Τενερίφη – Μανρέσα | 1 και over 161.5 (2,22)

Πηγή: Bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ