Τα ban… επέστρεψαν για την ΑΕΚ

Τα ban… επέστρεψαν για την ΑΕΚ

Δεν λέει να ησυχάσει από τα ban η ΑΕΚ, καθώς πέντε απαγορεύσεις μεταγραφών από την FIBA προς την «Ένωση», ανακοινώθηκαν το βράδυ της Τρίτης (04/04).

Η ΑΕΚ έδωσε μια μεγάλη μάχη χθες το βράδυ (04/04) στην έδρα της Χάποελ Ιερουσαλήμ για το πρώτο παιχνίδι της προημιτελικής σειράς του Basketball Champions League, ωστόσο υπέκυψε στην ανωτερότητα των Ισραηλινών και ηττήθηκε.

Την ίδια ώρα λοιπόν, η FIBA επανάφερε στο προσκήνιο ένα ζήτημα που έχει ταλαιπωρήσει πολύ τη διοίκηση της «Ένωσης» τα τελευταία χρόνια, αυτό των ban μεταγραφών.

Διαβάστε επίσης: Ο Ανιγκό, η επιστροφή Σισέ και το… γαϊτανάκι με τους ξένους

Έτσι λοιπόν, το όνομα της ΑΕΚ βρέθηκε ξανά στην ιστοσελίδα του BAT, όπου δημοσιεύονται οι απαγορεύσεις που επιβάλλονται στις ομάδες, καθώς η παγκόσμια ομοσπονδία της επέβαλλε 5 ban μεταγραφών, τα οποία και πρέπει να διευθετηθούν για να μπορούν να προχωρήσουν σε μεταγραφές οι άνθρωποι της ομάδας.

Η επίσημη ενημέρωση της FIBA έχει φτάσει και στην ΕΟΚ, ενώ πλέον οι «κιτρινόμαυροι» έχουν διάστημα 20 ημερών για να προχωρήσουν στην καταβολή των δόσεων που προκάλεσαν την επιστροφή των ban, προκειμένου να μην κινδυνεύσουν με ανάκληση δελτίων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ