Ο πρώτος λόγος στην Μπενφίκα

Ο πρώτος λόγος στην Μπενφίκα

Μπαίνουμε σε ευρωπαϊκή εβδομάδα. Τα προημιτελικά στις τρεις διοργανώσεις και ορισμένα μεγάλα ματς θα κλέψουν την παράσταση και φυσικά το στοιχηματικά μας ενδιαφέρον.

Γράφει ο Τόλης Χριστοφοράκης

Οι λίγες κάρτες στο ντέρμπι έκαναν τη διαφορά στο ποντάρισμα της Κυριακής στα προγνωστικα στοιχηματος. Μπορεί να μην πέρασε το ρίσκο στην ισοπαλία όμως σε συνδυασμό με το combo bet στο παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Άρη, πήραμε κέρδος.

Μπαίνουμε σε ευρωπαϊκή εβδομάδα. Τα προημιτελικά στις τρεις διοργανώσεις και ορισμένα μεγάλα ματς θα κλέψουν την παράσταση και φυσικά το στοιχηματικά μας ενδιαφέρον.

Μάντσεστερ Σίτι – Μπάγερν Μονάχου Προγνωστικά

Το έχω πει τόσες και τόσες φορές. Το στοίχημα είναι απόδοση. Οτιδήποτε άλλο ισχυριστεί ο οποιοσδήποτε είναι λάθος. Επειδή δεν μιλάμε για κούρσα των 100 μέτρων αλλά για μαραθώνιο, καταλαβαίνετε ότι όσο θα παίζετε σωστά, τότε τόσες περισσότερες είναι οι πιθανότητές σας και μακροπρόθεσμο κέρδος.

Πάμε λοιπόν να δούμε τι έχουμε στο Μάντσεστερ. Η Σίτι υποδέχεται την Μπάγερν σε μια μονομαχία, η οποία θα ήθελα να αποτελεί τον τελικό του Ιουνίου. Δεν είναι όμως οπότε συνεχίζουμε. Η Μπάγερν προχώρησε αδικαιολόγητα προς εμένα σε μια αλλαγή προπονητή. Ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν απομακρύνθηκε και στη θέση του ήρθε ο Τόμας Τούχελ. Είναι ένας εντελώς διαφορετικός κόουτς όσον αφορά την τακτική του. Δεν πιστεύω ότι ταιριάζει στο επιθετικό και αλέγκρο ποδόσφαιρο που θέλει να παίζει η Μπάγερν όμως αυτό ας το κρίνουν οι διοικούντες τον σύλλογο.

Η Σίτι από την πλευρά της είδε με χαρά την Λίβερπουλ να στερεί τη νίκη από την Άρσεναλ και ξάφνου απέκτησε ενδιαφέρον και η μάχη της Πρεμιέρ Λιγκ. Για εμάς, γιατί για τον Πεπ Γκουαρδιόλα, το μοναδικό ενδιαφέρον στα ματς που απομένουν για να ολοκληρωθεί η σεζόν, εστιάζεται στην μάχη του Τσάμπιονς Λιγκ. Είμαι σίγουρος ότι δεν λυγίζει το αποψινό ματς ως μια ευκαιρία εκδίκησης απέναντι στον Τούχελ για τον χαμένο τελικό της Λισαβόνας από την Τσέλσι. Αλλά σίγουρα στο μυαλό του στριφογυρίζει μέρες, ο τρόπος με τον οποίο θα διασπάσει την ανασταλτική λειτουργία που θα στήσει η Μπάγερν.

Το Goal/Goal&Over 2,5 προσφέρεται σχεδόν στον διπλασιασμό και πραγματικά το θεωρώ ως το καλύτερο στοίχημα του μήνα. Δεν γίνεται η Μπάγερν με την ικανότητα που έχει να μην βρει τρόπο να τρυπήσει έστω μια φορά την αγγλική άμυνα. Από την άλλη δεν βρίσκω τρόπο με τον οποίο η Σίτι θα μείνει άσφαιρη έχοντας τον Χάαλαντ σε εξαιρετική κατάσταση. Κάποιος μπορεί να φοβηθεί το 1-1, εγώ δεν το φοβάμαι και προχωράω.

Μπενφίκα – Ίντερ Προγνωστικά

Στην Πορτογαλία, η Μπενφίκα υποδέχεται την Ίντερ και έχει ένα καθαρό προβάδισμα πρόκρισης. Ο λόγος είναι απλός. Η ομάδα που μπορεί να παίξει ποδόσφαιρο σε αυτό το ζευγάρι είναι οι Λουζιτανοί. Η Ίντερ όχι. Η Ίντερ του Ιντσάγκι δεν έχει νίκη στην τελευταία εξάδα των αγώνων της, κινδυνεύει να χάσει ακόμη και την 4άδα στην Ιταλία άρα και το εισιτήριο για το επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ. Επιθετικά είναι μπλοκαρισμένη αφού ο ίδιος ο προπονητής της δεν κάνει κάτι διαφορετικό ώστε να βοηθήσει τους παίκτες του και να πάρει κάτι διαφορετικό από τα παιχνίδια.

Η Μπενφίκα μπορεί να απογοήτευσε κόντρα στην Πόρτο αλλά πραγματικά δεν πιστεύω ότι υπάρχει άνθρωπος στην Πορτογαλία που να πιστεύει ότι η Πόρτο μπορεί να κλέψει το πρωτάθλημα από την ομάδα του Σμιντ. Η αρχική μου σκέψη ήταν να πάω στον άσο αλλά θα καλυφθώ σε ένα combo bet με κάλυψη και στην ισοπαλία αφού η Ίντερ όταν θα βρει τα σκούρα κατά τη διάρκεια του 90λεπτου, τότε θα πέσει με τα μούτρα στα ανασταλτικά της καθήκοντα.

Πηγή: Bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ