Αποθέωσε Γκουαρντιόλα ο Τούχελ: «Είναι μοναδικό αυτό που κάνει»

Αποθέωσε Γκουαρντιόλα ο Τούχελ: «Είναι μοναδικό αυτό που κάνει»

Μέλι έσταξε για τον Πεπ Γκουαρντιόλα ο Τόμας Τούχελ.

Ο νέος προπονητής της Μπάγερν Μονάχου, Τόμας Τούχελ, παραδέχτηκε ότι έχει κάνει πολλά… ξενύχτια τις τελευταίες ημέρες, προκειμένου να μελετήσει το πλάνο με το οποίο θα αντιμετωπίσει η ομάδα του τη Μάντσεστερ Σίτι στον αυριανό (11/4) πρώτο προημιτελικό του Champions League.

Ο Τούχελ επιστρέφει στην Αγγλία για πρώτη φορά από τότε που απολύθηκε από την Τσέλσι τον περασμένο Σεπτέμβριο, έχοντας μόλις τρεις νίκες σε 10 αγώνες απέναντι στον Πεπ Γκουαρδιόλα. «Θα προσπαθήσω να κοιμηθώ νωρίς. Ελπίζω να μπορέσω να κοιμηθώ. Η καλύτερη προετοιμασία είναι ο ύπνος, αλλά μερικές φορές είναι δύσκολο να κοιμηθείς όταν σκέφτεσαι πράγματα.

Σήμερα το πρωί ξύπνησα πολύ νωρίς και απλώς αποφάσισα να πάω στο γήπεδο προπόνησης γιατί δεν μπορούσα να κοιμηθώ ξανά. Απλώς συνέχισα να σκέφτομαι τον αγώνα» τόνισε ο Τούχελ και πρόσθεσε:

«Δεν νομίζω ότι μπορώ να σταθώ σε άλλα παιχνίδια που έχω παίξει εναντίον του Πεπ. Είναι μοναδικό αυτό που κάνει. Θα προσπαθήσουμε να βρούμε λύσεις, αλλά θα χρειαστούμε μια γεμάτη απόδοση για να δημιουργήσουμε προβλήματα στη Σίτι.

Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι μπροστά μας. Θέλουμε να ανταποκριθούμε σε αυτό, αλλά η ομάδα δικαιούται να έχει αυτοπεποίθηση μετά τα αποτελέσματα και τις εμφανίσεις μας στο Champions League μέχρι στιγμής και πρέπει να προσπαθήσουμε να συνεχίσουμε έτσι.

Ίσως έχουμε σε έναν ρόλο σαν μικρό… αουτσάιντερ, το οποίο δεν είναι πρόβλημα. Θα προσπαθήσουμε να το εκμεταλλευτούμε στο έπακρο. Πρέπει να είμαστε σίγουροι και να είμαστε στο πικ του παιχνιδιού μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ