Αίμα κι άμμος στη Νίκαια

Αίμα κι άμμος στη Νίκαια

Επιλογές από Ιταλία και Ελλάδα.

Γράφει ο Τόλης Χριστοφοράκης…

Δεν ξέρω αν το έχετε συνειδητοποιήσει αλλά έχουμε μπει στις τελευταίες στροφές του κάθε πρωταθλήματος, κάτι που σημαίνει ότι το κίνητρο παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο.

Δύο επιλογές θα κάνω σήμερα από το κουπόνι στοιχήματος. Μπορείτε να τα πάρετε και σε ένα δελτίο, με την μέση απόδοση να αγγίζει το 3,50. Από Ιταλία και Ελλάδα, εκεί όπου θα πέσουν κορμιά ανάμεσα σε Ιωνικό και ΠΑΣ.

Ρόμα  – Μίλαν Προγνωστικά

Η σφήνα της Γιουβέντους στην πρώτη 4άδα της βαθμολογίας στην Ιταλία με την επιστροφή των 15 βαθμών έφερε τα πάνω-κάτω στον προγραμματισμό των ομάδων. Το φινάλε αναμένεται συναρπαστικό. Κι αυτό γιατί μόνη σίγουρη πίσω από την πρωταθλήτρια Νάπολι για ένα εισιτήριο του Τσάμπιονς Λιγκ, μπορεί να είναι μόνο η Λάτσιο.

Στο προκείμενο λοιπόν. Η Ρόμα υποδέχεται την Μίλαν σε μια μονομαχία, η οποία μπορεί να βγάλει και τις δύο χαμένες. Αυτό φυσικά θα συμβεί με την ισοπαλία, αποτέλεσμα που δεν είναι διόλου απίθανο. Η Ρόμα δεν έχει βάθος στο ρόστερ. Το γεγονός ότι έχει προκριθεί μέχρι τα ημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ είναι από μόνο του ένα θαύμα. Πάει με τα χίλια ζόρια στο φινάλε της σεζόν και οι τραυματισμοί διαδέχονται ο ένας τον άλλον, κάτι που καθιστά εξαιρετικά δύσκολο το έργο του Ζοσέ Μουρίνιο. Πόσους λαγούς να βγάλει πια από το καπέλο του;

Η Μίλαν από την πλευρά της έχει κάποιους σημαντικούς παίκτες σε εξαιρετική κατάσταση στο πιο σημαντικό σημείο της σεζόν. Βλέπε Ραφαέλ Λεάο. Βέβαια δεν αρκεί μονάχα ένας αλλά ο Πορτογάλος είναι από τους πιο επιδραστικούς ποδοσφαιριστές της ομάδας, γεγονός που φάνηκε και στην πιο πρόσφατη αναμέτρηση με αντίπαλο την Λέτσε. Ο Στέφανο Πιόλι δεν βρίσκεται σε καλύτερη μοίρα από τον Μουρίνιο όσον αφορά το βάθος στο ρόστερ του, με την ομάδα του να βρίσκεται επίσης στα ημιτελικά ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Η Μίλαν είναι το ίδιο δυνατή στον ανασταλτικό τομέα με την Ρόμα. Έχει διαφορετικό τρόπο λειτουργίας στην επίθεση, χωρίς να την κάνει καλύτερη ή χειρότερη. Βρίσκει γκολ και θεωρώ ότι θα το κάνει και σήμερα στο “Ολύμπιο”. Η Ρόμα παρά τις απουσίες της και το σφιχτό παιχνίδι της Μίλαν, στο γήπεδό της δημιουργεί. Φτιάχνει 10λεπτα πίεσης και έχει παίκτες να σπρώξουν την μπάλα στα δίχτυα.

Πάω με το εκατέρωθεν σκοράρισμα.

Ιωνικός – ΠΑΣ Γιάννινα Προγνωστικά

Αίμα κι άμμος. Στη Νίκαια, τρεις στροφές πριν το τέλος των πλέι-άουτ έχουμε μια αναμέτρηση για γερά νεύρα. Ο Ιωνικός υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα με τον χαμένο να μπλέκει. Ειδικά αν αυτός είναι ο Ιωνικός αφού θα περιμένει να δει και το αποτέλεσμα της Λαμίας για να κοστολογήσει τη ζημιά. Ο ΠΑΣ Γιάννινα πήρε τη νίκη απέναντι στον Παναιτωλικό την περασμένη αγωνιστική και κάπως ανάσανε. Δεν θα σημαίνει τίποτα όμως αν ηττηθεί από τον Ιωνικό.

Οι γηπεδούχοι με την ισοπαλία που πήραν στο φινάλε απέναντι στον Λεβαδειακό κατάφεραν κυρίως να κρατήσουν τον αντίπαλό τους στην υπάρχουσα βαθμολογική διαφορά και το μόνο θετικό που κράτησαν ήταν πως διατήρησαν τουλάχιστον μια ομάδα από κάτω. Εντός έδρας μετρούν τρεις νίκες στα τελευταία τέσσερα ματς οπότε έχουν κάθε λόγο να αισιοδοξούν.

Οι δύο ομάδες θα αναγκαστούν να πάνε το ματς στη δύναμη και τα νεύρα θεωρώ ότι θα παίξουν το ρόλο τους. Το Line στις κάρτες είναι στο όριο των 5,5 και θα το πιάσουμε εύκολα ή δύσκολα. Ειδικά αν το ματς μπει στα τελευταία λεπτά και μία από τις δύο έχει προβάδισμα.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Ρόμα – Μίλαν: Goal/Goal (2.02)

Ιωνικός – ΠΑΣ Γιάννινα: Over 5,5 κάρτες (1.75)

Πηγή: bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ