Άρης: Τα πλάνα του Τερζή για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ

Άρης: Τα πλάνα του Τερζή για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ

Ο Έλληνας τεχνικός αναμένεται να κάνει μετρημένες αλλαγές στην ενδεκάδα, ενόψει του αυριανού (30/4) αγώνα στην Τούμπα, σε σχέση με το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Ο Τόλης Τερζής θα ανακοινώσει την αποστολή μετά την απογευματινή προπόνηση του Αρη στο Κλεάνθης Βικελίδης, ενώ αναμένεται να κάνει και τις τελικές δοκιμές του σε ότι αφορά την ενδεκάδα που σκέφτεται να παρατάξει στο εκτός έδρας ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Ο Έλληνας προπονητής δεν προτίθεται, πάντως, σύμφωνα με τα όσα έδειξε τουλάχιστον, μέχρι τώρα, να κάνει ριζικές αλλαγές στο βασικό σχήμα, καθώς έμεινε ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του στην πρόσφατη αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό. Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η επιστροφή του Ετέμπο, που θα πάρει τη θέση του Ντουκουρέ και μαζί με τους Νταμπό και Νταρίντα αναμένεται να αποτελέσουν την τριάδα στα χαφ.

Ακόμα, αρκετές πιθανότητες να ξεκινήσει στο βασικό σχήμα συγκεντρώνει και ο Ιτούρμπε, που θα πάρει τη θέση του Ματέο Γκαρσία στη δεξιά πλευρά της επίθεσης. Σε ότι αφορά το κέντρο της άμυνας, ο Ενκουλού είναι σαφώς σε καλύτερη κατάσταση, μετά την ίωση που τον είχε ταλαιπωρήσει, όμως, η καλή παρουσία του Πίρσμαν του δίνει το προβάδισμα για να είναι ο παρτενέρ του Φαμπιάνο στο κέντρο της άμυνας.

Στην αποστολή αναμένεται να συμπεριληφθεί και ο Ρουπ, μετά από δυο μήνες, περίπου. Ο Γερμανός μεσοεπιθετικός έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού του και αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ