Φόρμα, ποιότητα, φρεσκάδα και παράδοση οι “νερατζούρι”

Φόρμα, ποιότητα, φρεσκάδα και παράδοση οι “νερατζούρι”

Μεγάλα ματς σε όλη την Ευρώπη σήμερα, Σάββατο, 6/5, με το ντέρμπι ανάμεσα σε Ρόμα και Ίντερ να κλέβει την παράσταση. Γκολ σε Αγγλία και Ιταλία.

Γράφει ο Δημήτρης Βασιλάκος

Άστοχες οι δύο επιλογές της χθεσινής στήλης, η ήττα της Μάιντζ από την Σάλκε και το 0-0, παρά τις 31 τελικές, στη Μεντόσα μας στέρησαν 60 μονάδες από το ταμείο. Πολύ περισσότερες οι εμπορικές επιλογές στο σημερινό κουπόνι, η διαλογή έβγαλε 9 προγνωστικά στοιχήματος ανά την Ευρώπη.

Διαβάστε επίσης: Το τσιφτετέλι των 4 εκατ. προβολών: Κατακτά το Youtube και κολάζει άπαντες στο «πέρασμά» του!

Ρόμα – Ίντερ

Ντεφορμέ, κουρασμένη από τα συνεχόμενα παιχνίδια και με περιορισμένες λύσεις μεσοεπιθετικά η Ρόμα. Λίγα πράγματα μεσοβδόμαδα στη Μόντσα (1-1), χτύπησε ο Ελ Σαράουι, αμφίβολος ο Ντιμπάλα προερχόμενος από τραυματισμό, αμφίβολος και ο Μπελότι.

Η Ίντερ από την άλλη είναι στην καλύτερη αγωνιστική της κατάσταση σε όλη την σεζόν, επιτέλους ξεδιπλώνει που έχει το ιδιαιτέρως ποιοτικό ρόστερ. Γύρισε το διακόπτη μετά την πρόκριση στα ημιτελικά του Champions League, έκανε τέσσερις πειστικές νίκες στην συνέχεια και παρότι ακολουθεί το μεγάλο ντέρμπι τη Μίλαν την Τρίτη θα πάει με φουλ δυνάμεις στο Ολίμπικο καθώς το να μείνει εκτός 4αδας θα είναι καταστροφή. Εντυπωσιακή στη Βερόνα την Τετάρτη, έχουν ζεσταθεί όλοι οι επιθετικοί της και έχει σαφώς περισσότερες λύσεις από τους Ρωμαίους για να διαχειριστεί την ασταμάτητη δράση.

Επιλογή το Χ2 & Over 1.5 σε απόδοση 2.02, με σύμμαχο και την παράδοση, αφού η Ίντερ έφυγε αήττητη από την πρωτεύουσα στις 5 τελευταίες αναμετρήσεις με τους “τζιαλορόσι” σκοράροντας σε όλες 2+ γκολ!

Τότεναμ – Κρίσταλ Πάλας

Αστεία η αμυντική λειτουργία της Τότεναμ και με τον υπηρεσιακό Μέισον στον πάγκο, δέχθηκε 15 γκολ στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια, ενώ έχει να κρατήσει το μηδέν στην Πρέμιερ Λιγκ από τα τέλη Φλεβάρη! Η Κρίσταλ Πάλας προέρχεται από εντυπωσιακή εμφάνιση απέναντι στη Γουέστ Χαμ, με την οποία ξεμπέρδεψε μια και καλή με την ουρά. Η επιστροφή του Ζαχά ανέβασε επίπεδο τη δημιουργικότητά της, κυριάρχησε στις εντάσεις της μεσαίας γραμμής απέναντι στα “σφυριά” και η ζωηρή μεσοεπιθετική της γραμμή αναμένεται να βάλει πολλά προβλήματα και στα “σπιρούνια”. Προβληματική όμως στις στατικές φάσεις η ομάδα του Χόντγκσον, η Τότεναμ συνεχίζει να σκοράρει με συνέπεια παρά το μπάχαλο που επικρατεί, οπότε θα πάμε στο Goal/Goal & Over 2.5, σε απόδοση 2.15.

Χόφενχαϊμ – Άιντραχτ

“Καίγεται” στη μάχη της παραμονής η Χοφενχάιμ, οφείλει να ανοίξει το τέμπο του αγώνα για να εκμεταλλευτεί την κούραση της Άιντραχτ που έπαιξε απαιτητικό ημιτελικό την Τετάρτη. Αναξιόπιστη αμυντικά όμως, μόνο με την Σάλκε κράτησε το μηδέν εντός έδρας από τον Οκτώβριο και μετά, στα 7/9 τελευταία το κοινό της είδε χορταστικά παιχνίδια.

Με σούπερ ψυχολογία από την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου η Άιντραχτ και με αυξημένες πιθανότητες να προλάβει θέση στην 7αδα μετά τις χθεσινές ήττες των ανταγωνιστών. Τρομερά ευάλωτη η άμυνά της εκτός Φρανκφούρτης, δέχθηκε γκολ σε όλα τα ταξίδια της Bundesliga, 2+ και στα 6 τελευταία. Ποντάρισμα στο Goal/Goal & Over 2.5, σε απόδοση 1.93, το οποίο συνάδει και με την πρόσφατη παράδοσή τους, επιβεβαιώθηκε το συγκεκριμένο combo και στα 6 τελευταία μεταξύ τους!

Παρολί

Τρεις επιλογές από Γερμανία & Τουρκία, τοποθετημένες σε παρολί αξίας 5.80.

Πρώτη επιλογή το Goal/Goal (1.75) στο Φράιμπουργκ – Λειψία. Τέσσερις μέρες μετά την εντυπωσιακή νίκη (1-5) της Λειψίας στο ίδιο γήπεδο για τα ημιτελικά του Κυπέλλου, οι δύο ομάδες αναμετρώνται και πάλι με τεράστιο διακύβευμα, μία θέση στο επόμενο Champions League, με τους γηπεδούχους να έχουν το πλεονέκτημα του +2. Δύσκολα θα επαναληφθεί η κυριαρχία των “ταύρων”, δύσκολα όμως δεν θα έχει ξανά εκατέρωθν γκολ το παιχνίδι, όπως στα 5 τελευταία μεταξύ τους. Μόνο με την Μπάγερν δεν σκόραρε εντός έδρας από τον Οκτώβριο και μετά η Φράιμπουργκ, της οποίας η ομάδα του Ρόζε έχει πάρει τον “αέρα”.

Δεύτερη επιλογή το Over 2.5 (1.82) στο Αντάλιασπορ – Μπεσίκτας. Υψηλές οι τιμές στα γκολ για την αγωνιστική ταυτότητα των δύο ομάδων και τη βαθμολογική τους θέση. Η Αντάλιασπορ “καθάρισε” με την ουρά με το πρόσφατο διπλό και μπορεί να παίξει με άνεση, πιο ελεύθερα απέναντι στους “αετούς”. Η Μπεσίκτας θριάμβευσε σε δεύτερο ντέρμπι της Πόλης μέσα στον Απρίλιο και τρέχει αήττητο σερί 9 αγώνων (7-2-0), αλλά ταξίδεψε στην Αττάλεια με περιορισμένες λύσεις μεσοαμυντικά στον άξονα. Αμφότερες διαθέτουν φορ με εντυπωσιακά προσόντα που μπορούν να βγάλουν εκτός ισορροπίας τις αντίπαλες άμυνες, προβλέπουμε θέαμα.

Τρίτη και τελευταία επιλογή ο άσος με -1 (ασιατικό) χάντικαπ (1.82) στο Άδανα Ντεμιρσπόρ – Αλάνιασπορ. Οι γηπεδούχοι επιστρέφουν στη δράση μετά από δύο εβδομάδες, με σημαντικές επιστροφές σε άμυνα και μεσαία γραμμή, με στόχο να διατηρήσουν το μοναδικό εντός έδρας αήττητο της λίγκας και συνάμα να διατηρηθούν σε τροχιά Ευρώπης. Εντυπωσιακοί επιθετικά μπρος στο κοινό τους, είναι ομάδα με συνοχή, ξεκάθαρους ρόλους και μεγάλη ταχύτητα στις μεταβάσεις της. Η Αλάνιασπορ από την άλλη είχε τύχη βουνό για να κερδίσει την ουραγό Ουμρανιεσπόρ, ησύχασε στη μάχη της παραμονής και ταξίδεψε δίχως τον αρχισκόρερ Χασάν. Κάκιστη η αμυντική της λειτουργία στα εκτός έδρας (0-4-9 σερί), δέχθηκε 2+ γκολ στα 11/12 τελευταία.

Προγνωστικά Στοιχήματος

16:30 | Χόφενχαϊμ – Άιντραχτ Φρανκφούρτης  ➡ Goal/Goal & Over 2.5 (απόδοση 1.93)

17:00 | Τότεναμ – Κρίσταλ Πάλας  ➡ Goal/Goal & Over 2.5 (απόδοση 2.15)

19:00 | Ρόμα – Ίντερ  ➡ Χ2 & Over 1.5 (απόδοση 2.02)

Παρολί

16:30 | Φράιμπουργκ – Λειψία  ➡ Goal/Goal (απόδοση 1.75)

19:00 | Αντάλιασπορ – Μπεσίκτας  ➡ Over 2.5 (απόδοση 1.82)

21:00 | Άδανα Ντεμιρσπόρ – Αλάνιασπορ  ➡ Ντεμιρσπόρ -1 (απόδοση 1.82)

Χινάρι

16:30 | Άουγκσμπουργκ – Ουνιόν Βερολίνου  ➡ Χ (απόδοση 3.30)

Σκόρερ

19:00 | Αντάλιασπορ – Μπεσίκτας  ➡ Αμπουμπακάρ anytime σκόρερ (απόδοση 2.65)

“Μπόμπα”

21:45 | Κρεμονέζε – Σπέτσια  ➡ 2 & Over 2.5 (απόδοση 5.00)

Πηγή: Bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ