Ο τελικός του BCL στο προσκήνιο

Ο τελικός του BCL στο προσκήνιο

Κρίνεται ο τίτλος στο BCL.

Γράφει ο Κώστας Κούσης…

Καλημέρα και καλή Κυριακή σε όλους και όλες τους φίλους και τις φίλες του μπάσκετ. Ο Ολυμπιακός κέρδισε χθες για τα ελληνικά πλέιοφς τον ΠΑΟΚ σχετικά εύκολα, με 18 πόντους διαφορά, η οποία και μας… πλήρωσε, αφού προτείναμε την νίκη μέχρι 19 πόντους, όπερ και εγένετω, και μάλιστα σε σχετικά καλή απόδοση (2.30).

Μετά το χθεσινό «ταμείο» θα συνεχίσουμε την προσπάθεια με έναν μεγάλο τελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης, όπως το BCL, όπου φέτος έγινε η… υπέρβαση και λείπουν Ισπανικές ομάδες.

Βόννη-Χαποέλ Ιερουσαλήμ Προγνωστικά

Θα πάμε στοίχημα με την αναμέτρηση της Βόννης με τη Χαποέλ Ιερουσαλήμ, οι οποίες κατάφεραν, ως αουτσάιντερ να θέσουν νοκ άουτ τα φαβορί. Η Βόννη τη γηπεδούχο Ουνικάχα Μάλαγα, με κυριαρχική εμφάνιση σε «αντίπαλο» κοινό, ούσα πάνω στο σκορ σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, πέραν των πρώτων λεπτών (67-69). Η Χάποελ επί της δύο φορές τροπαιούχου του BCL, και πολύ έμπειρης, Τενερίφης, έστω και στον… πόντο, με καλάθι στα 21 δευτερόλεπτα και με άστοχο τρίποντο των Ισπανών στο τέλος.

Μιλάμε για δυο ομάδες που όλη τη χρονιά κάνουν πολύ καλή πορεία, εντός κι εκτός συνόρων, ιδίως για τους Γερμανούς, που έχουν κλέψει την παράσταση, με 4 ήττες μόλις σε 45 ματς όλη τη χρονιά! Πρώτοι στον όμιλο, πρώτοι στη Γερμανία, με τον MVP της σεζόν στο BCL TJ Σορτς στη σύνθεσή της και τον καλύτερο προπονητή της χρονιάς, τον Φινλανδό Τόμας Ίισαλο.

Οι Ισραηλινοί, απ’ την πλευρά τους, κυπελλούχοι στην πατρίδα τους, είναι μέσα στις κορυφαίες ομάδες τα τελευταία χρόνια και θα έχουν και το «συν» σήμερα, της δυναμικής παρουσίας πάνω από 2500 οπαδών τους. Είναι γνωστό, άλλωστε, ότι όλες οι ομάδες του Ισραήλ, ιδίως οι πιο δυνατές, έχουν παντού μεγάλη συμπαράσταση από φίλους τους.

Ο αγώνας αναμένεται πολύ δυνατός, η Χάποελ έχει καλούς Αμερικανούς και έμπειρους, ενώ οι Γερμανοί είναι πιο ομάδα και έχουν τον θαυματουργό Σορτς, που έχει τη «μπαγκέτα» και μοιράζει το παιχνίδι. Περιμένουμε ντέρμπι, όπως είναι φυσιολογικό, και θα πάμε με το να μη νικήσει κανείς με 6 ή περισσότερους πόντους, σε απόδοση 2,45 που βρίσκουμε στη Stoiximan.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

21:30 Βόννη-Χάποελ Ιερουσαλήμ | Καμία ομάδα να κερδίσει με 6+ (2,45)

Πηγή: bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ