Παρελθόν από τους Φοίνιξ Σανς ο Μόντι Γουίλιαμς

Παρελθόν από τους Φοίνιξ Σανς ο Μόντι Γουίλιαμς

Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκονται οι Φοίνιξ Σανς μετά και τον οδυνηρό αποκλεισμό από τους Ντένβερ Νάγκετς.

Μία μέρα μετά τον αποκλεισμό από τους Ντένβερ Νάγκετς με 4-2 στα ημιτελικά της Δυτικής Περιφέρειας, οι Φοίνιξ Σανς ετοιμάζονται για αρκετές αλλαγές, ύστερα από άλλη μία αποτυχημένη χρονιά στην postseason του μαγικού κόσμου του ΝΒΑ.

Ο πρώτος που… πλήρωσε το μάρμαρο ήταν ο Μόντι Γουίλιαμς, με τον 51χρονο τεχνικό να ενημερώνεται από το ιδιοκτήτη της ομάδας, Μάτ Ίσμπια, πως δεν θα συνεχίσει να κάθεται στον πάγκο των «ήλιων» και τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Οι Σανς έχασαν σημαντικά στελέχη για το μέλλον τους, από την στιγμή που έκαναν την ανταλλαγή για τον Κέβιν Ντουράντ, ωστόσο η όλη συνεργασία δεν καρποφόρησε, έχοντας ως αποτέλεσμα να μην μπορούν να κοντράρουν τον Νίκολα Γιόκιτς και την παρέα του, ενώ στον πρώτο γύρο είχαν ζοριστεί από τους Λος Άντζελες Κλίπερς που έπαιζαν δίχως τον Καουάι Λέοναρντ στο μεγαλύτερο μέρος της σειράς και τον Πολ Τζορτζ.

Ο Μόντι Ουίλιαμς ανέλαβε τους Φοίνιξ Σανς το 2019, οδηγώντας την ομάδα από την Αριζόνα στους τελικούς των playoffs το 2021 όταν και ηττήθηκαν από τους Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο με 4-2, ενώ το 2022 είχε αναδειχθεί και κορυφαίος προπονητής της σεζόν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ