Νερατζούρι για κούπα

Νερατζούρι για κούπα

Ετερόκλητο το κουπόνι και κατά συνέπεια η στήλη με τα προγνωστικά στοιχήματος της Τετάρτη, πάμε να αιτιολογήσουμε τι διαλέξαμε. 

Γράφει ο Δημήτρης Βασιλάκος

Επιστροφή στα κέρδη για την στήλη μας, το είχαμε ανάγκη το χθεσινό 3/3 με La Liga & Copa Libertadores για +76.7 μονάδες. Εύκολα επιβεβαιώθηκε, μετά την αποβολή της Αλμερία, το 1 & Under 4.5 στο Σαν Σεμπαστιάν, γρήγορα πλήρωσε και το Goal/Goal στο Βίγκο. Τέλος, με γκολ στις καθυστερήσεις επιβεβαιώθηκε τα ξημερώματα το Over 2.5 στο Άουκας – Ράσινγκ (1-2), για να “μυρίσει” αλλαγή ρέντας

Ετερόκλητο το κουπόνι και κατά συνέπεια η στήλη με τα προγνωστικά στοιχήματος της Τετάρτη, πάμε να αιτιολογήσουμε τι διαλέξαμε.

Φιορεντίνα – Ίντερ

Τελικός Coppa Italia στο Ολίμπικο της Ρώμης, με μοιρασμένες – γεμάτες – κερκίδες, όχι όπως σε άλλες υποανάπτυκτες χώρες που γίνονται με 20 προσκλήσεις. 11oς τελικός για τους “βιόλα” που θα διεκδικήσουν το 7ο τρόπαιο της ιστορίας τους, πρώτο μετά το 2001. 15ος τελικός για τους “νερατζούρι”, πηγαίνουν για back to back κατακτήσεις και το 9ο τρόπαιο. Σαν preview των ευρωπαϊκών τους τελικών το παιχνίδι για Φιορεντίνα και Ίντερ, αφού έχουν κλείσει ραντεβού με Γουέστ Χαμ και Μαν. Σίτι τον επόμενο μήνα σε Πράγα και Κωνσταντινούπολη αντίστοιχα!

Στη φετινή Serie Α οι δύο ομάδες μοιράστηκαν από μία εκτός έδρας νίκη. 3-4 η Ίντερ στη Φλωρεντία τον Οκτώβριο, 0-1 η Φιορεντίνα στο Μιλάνο την πρωταπριλία, όταν η ομάδα του Ιντζάγκι ήταν στα χειρότερά της, αλλά και πάλι η νίκη των “βιόλα” ήταν μαγική εικόνα. Τώρα η Ίντερ είναι στο καλύτερο σημείο της σεζόν της, το νικηφόρο σερί διεκόπη την Κυριακή στη Νάπολη, όπου ξεκουράστηκαν πολλοί βασικοί παίκτες. Επιστρέφουν ξεκούραστοι Τζέκο, Λαουτάρο, Ντούμφρις, Τσαλχάνολγου κ.α. και το βασικό πλάνο ήταν πολύ πειστικό σε ντέρμπι που προηγήθηκαν και κυρίως σε νοκ άουτ καταστάσεις. Θα ποντάρουμε στην ποιοτικότερη ομάδα που έχει και το know how της περίστασης, επιλογή το διπλό σε απόδοση 2.02.

Μπράιτον – Μάντσεστερ Σίτι

Δίχως βαθμολογικό ενδιαφέρον το εξ αναβολής παιχνίδι στο AMEX, ανάμεσα στις δύο ομάδες με την καλύτερη κυκλοφορία στην Πρέμιερ Λιγκ. Η Σίτι έκανε φιέστα την Κυριακή, ενώ η Μπράιτον έχει κατά 99.9% εξασφαλισμένη θέση στο Europa League, θα πρέπει να ηττηθεί με 15 γκολ διαφορά στα δύο τελευταία παιχνίδια της για να πέσει στο Conference. Έχουμε γράψει πολλάκις για το εξαιρετικό passing game της Μπράιτον, το οποίο έχει εκτεθεί στις μεταβάσεις τον τελευταίο μήνα γι αυτό και δεν διεκδίκησε μέχρι τέλους την 4αδα.

Η ομάδα του Ντε Τζέρμπι είχε την κατοχή της μπάλας υπέρ της και στα 29 τελευταία παιχνίδια! Ακόμα και στο Etihad, στο 3-1 του πρώτου γύρου απέναντι στην Σίτι υπερίσχυσε με 52%. Απόψε τα αγγλικά ΜΜΕ κάνουν λόγο για νέο rotation του Γκουαρδιόλα, οπότε πιθανώς δίχως Ρόδρι, Γκιουντογκάν, Ντε Μπρούινε το Over 47.5% κατοχή για την Μπράιτον, σε απόδοση 1.87, μοιάζει επιλογή με μεγάλη αξία.

Εσπανιόλ – Ατλέτικο Μαδρίτης

Σε πολύ δύσκολη κατάσταση η Εσπανιόλ, στο -4 από τις θέσεις παραμονής, μετά τη χθεσινή νίκη της Βαγιαδολίδ, παρά το διπλό που έβγαλε την Κυριακή στο Βαγιέκας. Μονόδρομος η νίκη για τους “περίκος” με το ταξίδι στο Μεστάγια να ακολουθεί. Γεμάτα γκολ τα παιχνίδια τους το τελευταίο τρίμηνο, στο Over 2.5 (τουλάχιστον) πήγαν τα 11/13 προηγούμενα!

Χαλαρή η Ατλέτικο εδώ και καιρό, παίζει άνετα και πιο επιθετικά απ’ ότι μας έχει συνηθίσει τα τελευταία χρόνια, με στόχο να διατηρηθεί στη 2η θέση. Αντέδρασε στην απρόσμενη ήττα στην Έλτσε με τρία γκολ απέναντι στην ενδιαφερόμενη Οσασούνα, ψηλά πήγαν και τα δικά της 6/8 τελευταία ματς. Κομβική η απουσία του Όμπλακ για να δούμε κι απόψε αρκετά γκολ, επιλογή το Over 2.5 σε απόδοση 1.78.

Προγνωστικά Στοιχήματος

22:00 | Μπράιτον – Μάντσεστερ Σίτι  ➡ Μπράιτον Over 47.5% κατοχή (απόδοση 1.87)

22:00 | Φιορεντίνα – Ίντερ  ➡ 2 (απόδοση 2.02)

23:00 | Εσπανιόλ – Ατλέτικο Μαδρίτης  ➡ Over 2.5 (απόδοση 1.78)

Πηγή: Bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ