Ίντερ: Βρήκε τον αντι-Σκρίνιαρ στο πρόσωπο του Ουμτιτί

Ίντερ: Βρήκε τον αντι-Σκρίνιαρ στο πρόσωπο του Ουμτιτί

Ο Σλοβάκος θα αποχωρήσει και η Ίντερ συζητάει με τον Σαμουέλ Ουμτιτί που αγωνίζεται δανεικός στη Λέτσε από τη Μπαρτσελόνα.

Ο Μίλαν Σκρίνιαρ ετοιμάζεται για νέες περιπέτειες αφού με τη λήξη της σεζόν θα αποχωρήσει από την Ίντερ και θα πάει στο… Παρίσι για λογαριασμό της Παρί Σεν Ζερμέν. Οι Παριζιάνοι είχαν προσεγγίσει και πέρσι τον Σλοβάκο ωστόσο η Ίντερ όχι μόνο δεν ήθελε να τον πουλήσει αλλά του έκανε και πρόταση με αυξημένες αποδοχές.

Διαβάστε επίσης: Άρης: Ο στόχος των τριών μεταγραφών

Συγκεκριμένα του έδινε συμβόλαιο με απολαβές 8 εκατομμύρια ευρώ παραπάνω από αυτά που παίρνει και μόνιμα το περιβραχιόνιο του αρχηγού στο χέρι. Εκείνος λοιπόν δε δέχτηκε και με το συμβόλαιό του να λήγει φέτος ετοιμάζεται για τη Γαλλία και την Παρί αφού έχει συμφωνήσει με τους διοικούντες για συμβόλαιο με ισχύ 5 έτη που θα ξεκινήσει από την 1η Ιουλίου.

Οι «νερατζούρι» πάντως φαίνεται να έχουν βρει τον αντικαταστάτη του στο πρόσωπο του Σαμουέλ Ουμτιτί με τα ιταλικά Μέσα να γράφουν για ανοιχτή επικοινωνία της διοίκησης με το ποδοσφαιριστή ο οποίος αγωνίζεται δανεικός από τη Μπαρτσελόνα στη Λέτσε με την οποία την τρέχουσα περίοδο έχει 23 συμμετοχές.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ