Ξεκάθαρη ανωτερότητα Γιουνάιτεντ

Ξεκάθαρη ανωτερότητα Γιουνάιτεντ

Ματσάρα στην Premier League.

Γράφει ο Δημήτρης Βασιλάκος…

Με 2/3 επιλογές και +29.1 μονάδες στο ταμείο έκλεισε η στήλη της Τετάρτης. Η Ίντερ κατέκτησε το Coppa Italia στο 90λεπτο και πλήρωσε το διπλό, πολύ πιο εύκολα πλήρωσε το Over 2.5 στο Κορνεγιά.

Άστοχο αποδείχθηκε το ποντάρισμα στο AMEX, αφού τελικά η Σίτι παρέταξε βασικά όπλα στο χορτάρι και η Μπράιτον δεν ξεπέρασε το 40% κατοχής, υστερώντας στον συγκεκριμένο τομέα για πρώτη φορά μετά από 29 σερί παιχνίδια! Πάμε στα σημερινά προγνωστικά στοιχήματοςτα εξής δύο πονταρίσματα σε Πρέμιερ Λιγκ & Copa Libertadores, τα οποία αιτιολογούμε παρακάτω.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Τσέλσι

Η Γιουνάιτεντ πέρασε με κυνικό τρόπο από το Vitality το περασμένο Σάββατο και πλέον χρειάζεται έναν πόντο για να εξασφαλίσει την επιστροφή της στο Champions League. Και απέναντι στην Μπόρνμουθ και στα προηγούμενα παιχνίδια της σκόραρε πολύ λιγότερο απ’ ότι άξιζε, ξόδεψε πολλές ευκαιρίες και στις ήττες από Μπραίτον (1-0 εκτός), Γουέστ Χαμ (1-0 εκτός) και στις νίκες με Άστον Βίλα (1-0 εντός), Γουλβς (2-0 εντός).

Η Τσέλσι συνεχίζει να μην βλέπεται, την Κυριακή έχασε κι από τα “δεύτερα” τη Σίτι. Συνεχίζει να μην έχει ξεκάθαρο αγωνιστικό πλάνο, καμία συνοχή κι ελλιπή δημιουργία. Πολύ ανώτερη αγωνιστικά η ομάδα του Τεν Χάαχ, εντυπωσιακά αποτελεσματική στο Old Trafford, με σερί 13-2-0 εκεί για την Premier League. Προβλέπουμε ότι θα επιβάλλει τον ρυθμό της και θα κλείσει θέση στους “χρυσοφόρους” ομίλους. Επιλογή το Μαν. Γιουνάιτεντ -1 (ασιατικό) σε απόδοση 2.02.

Σπόρτινγκ Κριστάλ – Ρίβερ Πλέιτ

Απόψε κλείνει η 4η αγωνιστική των ομίλων στο Copa Libertadores και στη Λίμα του Περού διεξάγεται κομβικό παιχνίδι με τις δύο ομάδες να ισοβαθμούς στους τρεις πόντους, μαζί με τη Δε Στρόνγκεστ από τη Βολιβία.

Σε πολύ καλή κατάσταση η Σπόρτινγκ Κριστάλ, προερχόμενη από 4-2-0 ρεκόρ, με 10 γκολ ενεργητικό στα τρία τελευταία ματς. Η Ρίβερ επέστρεψε στις νίκες την Κυριακή με το 2-1 επί της Πλατένσε και ανέκτησε το +5 στην LPF. Ιδιαιτέρως δημιουργική η ομάδα του Ντεμιτσέλις, τα τρία παιχνίδια της στον όμιλο πήγαν στο Over 3.5, με 16 γκολ σύνολο! Στον πρώτο γύρο, στο “Μονουμεντάλ”, επικράτησε των Περουβιανών 4-2, οι οποίοι παίζουν ιδιαιτέρως επιθετικά στο γήπεδό τους, όπως φάνηκε και στο 1-3 από τη Φλουμινένσε. Προβλέπουμε πλούσιο παιχνίδι και θα ποντάρουμε στο Over 2.5, σε απόδοση 1.93, με σύμμαχο και μία παράδοση 43 ετών. Τα 7 προηγούμενα μεταξύ τους στο θεσμό πήγαν στο Goal/Goal & Over 2.5 με 33 γκολ σύνολο!

Προγνωστικά Στοιχήματος

22:00 | Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Τσέλσι  ➡ Μαν. Γιουνάιτεντ -1 (απόδοση 2.02)

03:00 | Σπόρτινγκ Κριστάλ – Ρίβερ Πλέιτ  ➡ Over 2.5 (απόδοση 1.93)

Πηγή: bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ