Φιορεντίνα – Ίντερ 1-2: Ο Λουτάρο Μαρτίνες «χάρισε» το Κύπελλο στoυς «νερατζούρι»

Φιορεντίνα – Ίντερ 1-2: Ο Λουτάρο Μαρτίνες «χάρισε» το Κύπελλο στoυς «νερατζούρι»

Με υπογραφή Λαουτάρο Μαρτίνες, η Ίντερ νίκησε με 2-1 τη Φιορεντίνα με ανατροπή στον τελικό του Κυπέλλου Ιταλίας και κατέκτησε το τρόπαιο.

Ο Λαουτάρο Μαρτίνες έφερε «τούμπα» μέσα σε οκτώ λεπτά τον τελικό του Κυπέλλου Ιταλίας και έδωσε τη νίκη με 2-1 στην Ίντερ, για να στεφθούν οι «νερατζούρι» κυπελλούχοι για 9η φορά στην ιστορία τους.

Ο Νικολάς Γκονζάλες είχε ανοίξει το σκορ με το το «καλημέρα» για τους «βιόλα» στο 3ο λεπτό, ωστόσο ο Αργεντινός έβαλε την υπογραφή του στο ματς και χτυπώντας στο 29′ και το 37′ πέτυχε τα γκολ της ανατροπής, με το σκορ να μένει μέχρι το τέλος και την Ίντερ να πανηγυρίζει στο «Ολίμπικο».

Διαβάστε επίσης: Ο ένας τελικός έγινε… δύο για Αλμέιδα και Λουτσέσκου

Η Φιορεντίνα μπήκε καλύτερα στον τελικό και μόλις στο 3′ ο Γκονζάλες βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα, αλλά η απάντηση ήρθε, εις διπλούν μάλιστα από τον συμπατριώτη του, περίπου μισή ώρα αργότερα. Ο Λαουτάρο Μαρτίνες, περί ου ο λόγος, πήρε την κατάσταση στα χέρια του και αφού αρχικά ισοφάρισε σε 1-1 από ασίστ του Μαρσέλο Μπρόζοβιτς, έφερε «τούμπα» το παιχνίδι γράφοντας την ανατροπή στο 37΄ από την πάσα του Μπαρέλα.

Η Φιορεντίνα προσπάθησε στο δεύτερο ημίχρονο, είχε μεγάλες ευκαιρίες, αλλά η Ίντερ ήταν καλά οργανωμένη, ο Χαντάνοβιτς ήταν σταθερός όπου χρειάστηκε και κράτησε το προβάδισμα ως το τέλος. Η ομάδα του Ιντζάγκι στρέφει πια την προσοχή της στο μεγάλο στόχο της σεζόν, στον τελικό του Champions League με αντίπαλο τη Μάντσεστερ Σίτι στις 10 Ιουνίου, στην Κωνσταντινούπολη.

Φιορεντίνα: Τερατσιάνο, Ντοντό (82′ Τέρζιτς), Μιλένκοβιτς, Μαρτίνες (70′ Ρανιέρι), Μπιράγκι, Μποναβεντούρα, Αμραμπάτ (70′ Γιόβιτς), Καστροβίλι (60′ Μαντράγκορα), Ικονέ (60′ Σοτίλ), Καμπράλ, Γκονζάλες

Ίντερ: Χαντάνοβιτς, Νταρμιάν, Ατσέρμπι, Μπαστόνι (58′ Ντε Φράι), Ντάμφρις, Μπαρέλα, Μπρόζοβιτς, Τσαλχάνογλου (83′ Γκαλιαρντίνι), Ντιμάρκο (68′ Γκόζενς), Τζέκο (58′ Λουκάκου), Μαρτίνες (84′ Κορέα)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ