Με ομάδες που σκοράρουν…

Με ομάδες που σκοράρουν…

Ελβετία και Ισπανία στο προσκήνιο.

Γράφει ο Ηρακλής Αντύπας…

Καλημέρα φίλοι μου. Ένα γκολ έλειψε από την στήλη για να έχει το απόλυτο στα χθεσινά προγνωστικα στοιχημα. Μια χαρά ήταν η τριάδα, με συνολική απόδοση 7, αλλά οι παίκτες του ΠΑΟΚ δεν μπορούσαν να βρουν με τίποτα δίχτυα.

Θέλαμε στον τελικό του Κυπέλλου να σκοράρουν και οι δύο ομάδες και οι Θεσσαλονικείς αν και έπαιζαν όλο το ματς με πλεονέκτημα (αποβολή Ρότα), γκολ δεν βρήκαν. Και να πω ότι δεν είχαν ευκαιρίες, να το δεχθώ. Μπορούσαν να ισοφαρίσουν και θα σταθώ σε δύο φάσεις. Στο δοκάρι στο πρώτο ημίχρονο και στην χαμένη ευκαιρία του Αουγκούστο στο δεύτερο.

Δεν έγινε ποτέ το 1-1 και τα άλλα δύο προγνωστικά πέρασαν για πλάκα. Το goal/goal στον τελικό Κυπέλλου της Ιταλίας έγινε στο 28’ (!) και το over 2,5 στο Εσπανιόλ – Ατλέτικο Μαδρίτης στο 46’.

Όπως και να το κάνουμε, αυτές οι ήττες στο στοίχημα ενοχλούν. Γιατί τα παιχνίδια τα είδαμε μια χαρά και δεν πληρωθήκαμε.

Σήμερα το κουπόνι δεν είναι πλούσιο, αλλά υπάρχουν παιχνίδια με τα οποία θα ασχοληθούμε. Πάμε να τα δούμε.

Λουγκάνο – Γιουνγκ Μπόις Προγνωστικά

Προτελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος με την Λουγκάνο να έχει ενδιαφέρον, μιας και βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας και έχει ελπίδες για την 2η, αλλά όχι πολλές. Απέχει τρεις βαθμούς από την Σερβέτ και εύκολα γίνεται αντιληπτό, ότι δεν κρατά την τύχη στα χέρια της.

Οι φιλοξενούμενοι έκαναν… πλάκα στην διοργάνωση, μιας όχι μόνο βρίσκονται στην κορυφή, αλλά έχουν και 17 βαθμούς διαφορά…

Οι δύο ομάδες σκοράρουν με σχετική ευκολία και είναι χαρακτηριστικό ότι η Λουγκάνο μετρά 9/11 goal/goal και πετυχαίνει τουλάχιστον δύο γκολ στα πέντε από τα έξι τελευταία της παιχνίδια.

Για τους φιλοξενούμενους τι να πούμε. Μόνο μια φορά δεν βρήκαν δίχτυα στα 18 πιο πρόσφατα παιχνίδια τους…

Θα ποντάρω στο συνδυαστικό g/g & over 2,5 σε απόδοση 1,75.

Γκρασχόπερς – Σεν Γκάλεν Προγνωστικά

Και οι δύο ομάδες έχουν επιθετική φιλοσοφία και δεν είναι τυχαίο ότι στα παιχνίδια τους μπαίνουν αρκετά γκολ. Θα ρισκάρω και θα ποντάρω στο over 3,5 σε απόδοση 2,07.

Η Σεν Γκάλεν έχει δεχθεί γκολ και στα 13 τελευταία της παιχνίδια, ενώ οι «ακρίδες» χαίρονται το ποδόσφαιρο. Μετρούν έξι goal/goal & over 2,5 στα επτά πιο πρόσφατα ματς και μάλιστα τα τέσσερα είναι over 3,5.

Με αυτά τα στατιστικά, νομίζω ότι δεν είναι και τόσο απίθανο να σημειωθούν τουλάχιστον τέσσερα γκολ στο σημερινό παιχνίδι.

Οσασούνα – Μπιλμπάο Προγνωστικά

Ματς με βαθμολογικό ενδιαφέρον και για τις δύο ομάδες, αφού τόσο η Οσασούνα όσο και η Μπιλμπάο στοχεύουν στην 7η θέση (δίνει ευρωπαϊκό εισιτήριο), στην οποία αυτή τη στιγμή βρίσκονται οι φιλοξενούμενοι.

Οι γηπεδούχοι θέλουν τη νίκη για να πιάσουν στην βαθμολογία την σημερινή της αντίπαλο, αλλά και η Μπιλμπάο αν καταφέρει να πάρει το τρίποντο θα ξεφύγει από τους διώκτες της τέσσερις βαθμούς και θα έχει ελπίδες ακόμα και για τη  6η θέση, μιας και θα μειώσει την διαφορά από την Μπέτις στο… τρίποντο.

Δεν είναι εύκολο σε πρόβλεψη παιχνίδι και το goal/goal σε απόδοση 1,78 το θεωρώ τίμιο και θα το ποντάρω…

Πηγή: bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ