Τριάδα από Νορβηγία

Τριάδα από Νορβηγία

Πάμε στα σημερινά, όπου η στήλη θα ασχοληθεί μόνο με παιχνίδια από τα δύο πρωταθλήματα της Νορβηγίας.

Γράφει ο Ηρακλής Αντύπας

Καλή εβδομάδα φίλοι μου, αν και τα έχω τόσο με τον εαυτό μου, όσο και με την τύχη μου στα προγνωστικα στοιχημα. Και το γράφω αυτό, γιατί όπως σας έγραψα «έβλεπα» το 2,70 της Κάντιθ, αλλά προτίμησα το 1Χ & over 1,5 σε απόδοση 2,12. Ο λόγος ήταν, ότι η Θέλτα μπορεί να μην πήγαινε καλά, αλλά γκολ έβαζε. Εκτός από χθες…

Η Κάντιθ λοιπόν κέρδισε με 1-0, η Θέλτα πίεσε για την ισοφάριση, αλλά μεγάλη ευκαιρία δεν δημιούργησε. Και για να μου σπάσουν τα νεύρα στο 92’ οι γηπεδούχοι βγάζουν αντεπίθεση, τα κάνουν όλα σωστά, αλλά η κεφαλιά του ποδοσφαιριστή που έκανε κίνηση στην καρδιά της περιοχής, προσέκρουσε στο δοκάρι…

Δεν έγινε το 2-0 και δεν πληρωθήκαμε. Γιατί στην Αγγλία, οι δύο επιλογές της στήλης, πέρασαν, αφού κέρδισε τόσο η Άστον Βίλα, όσο και η Έβερτον.

Και ως εκ τούτου δεν είχαμε το απόλυτο σε μια τριάδα με συνολική απόδοση 6,7…

Πάμε στα σημερινά, όπου η στήλη θα ασχοληθεί μόνο με παιχνίδια από τα δύο πρωταθλήματα της Νορβηγίας.

Κρίστιασουντ – Σκέιντ προγνωστικά

Εξαιρετικό είναι το ξεκίνημα της Κρίστιασουντ στο πρωτάθλημα και για αυτό βρίσκεται στην 1η θέση μαζί με τις Σόγκνταλ και Ρανχάιμ. Στα επτά τελευταία της ματς, μετρά πέντε νίκες και δύο ισοπαλίες και μιλάμε για ομάδα που βρίσκει με σχετική ευκολία δίχτυα.

Υποδέχεται την Σκέιντ, η οποία ακολουθεί εκ διαμέτρου αντίθετη διαδρομή. Παλεύει για την παραμονή και συμπλήρωσε πέντε παιχνίδια χωρίς νίκη. Μετρά τρεις σερί ήττες και στα τέσσερα από τα πέντε αυτά παιχνίδια δέχθηκε τουλάχιστον δύο γκολ και συνολικά 14!

Όλα λοιπόν μας οδηγούν στο να τιμήσουμε τη νίκη των γηπεδούχων, σε συνδυασμό με το over 2,5. Σε εξαιρετική απόδοση (1,95).

Μπόντο Γκλιμτ – Βίκινγκ προγνωστικά

Η Μπόντο Γκλιμτ έχει πατήσει γκάζι, αφού στις πρώτες οκτώ αγωνιστικές του πρωταθλήματος, μετρά επτά νίκες και μία ισοπαλία και σε όλα τα παιχνίδια έχει σκοράρει τουλάχιστον δύο γκολ και συνολικά 24!

Στα τέσσερα από πέντε τελευταία έχει εμφανιστεί το συνδυαστικό g/g & over 2,5.

Σήμερα υποδέχεται την Βίκινγκ η οποία ναι μεν βρίσκεται στην 2η θέση, αλλά απέχει οκτώ βαθμούς (με ένα ματς λιγότερο) από την κορυφή. Οι φιλοξενούμενοι, διαθέτουν ομάδα που βρίσκει εύκολα δίχτυα και μόνο στην πρεμιέρα, στο εκτός έδρας ματς με την Ρόζενμποργκ δεν πανηγύρισαν γκολ.

Σε απόδοση 1,83 θα ποντάρω στο να σκοράρουν και οι δύο ομάδες και να σημειωθούν τουλάχιστον τρία γκολ στο ματς.

Μπραν – Ρόζενμποργκ προγνωστικά

Στο συγκεκριμένο παιχνίδι μου έκανε κλικ η απόδοση στο να σκοράρουν και οι δύο ομάδες. Το goal/goal δίνει 1,90 και έχει εμφανιστεί τόσο στα δύο από τα τρία τελευταία ματς της Μπραν, όσο και σε αυτά της Ρόζενμποργκ.

Από εκεί και πέρα, πρέπει να σημειωθεί ότι οι φιλοξενούμενοι δεν έχουν ξεκινήσει καλά το πρωτάθλημα, αλλά γκολ στην έδρα της Μπραν, μπορεί να βρουν.

Πηγή: Bethome.gr 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ