Η εξιλέωση του Σάρας

Η εξιλέωση του Σάρας

Σήμερα θα μείνουμε Ισπανία και θα πάμε στοίχημα στον αγώνα, της Μπαρτσελόνα, που υποδέχεται τη Βαλένθια.

Γράφει ο Κώστας Κούσης

Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους και όλες τους φίλους και τις φίλες του μπάσκετ. Η Ρεάλ διέλυσε χθες με ευκολία 95-68 τη Γκραν Κανάρια και επιβεβαίωσε άνετα το 1,88 που προτείναμε χθες εδώ στο Bethome.gr, αποδεικνύοντας την ανωτερότητά της και την αποφασιστικότητά της μετά την Ευρωλίγκα να πάρει και το πρωτάθλημα Ισπανίας.

Σήμερα θα μείνουμε Ισπανία και θα πάμε στοίχημα στον αγώνα της έτερης μεγάλης, της Μπαρτσελόνα, που υποδέχεται τη Βαλένθια, στον πρώτο αγώνα της προημιτελικής φάσης.  νικητής κρίνεται στις δύο επιτυχίες, θυμίζουμε, και όποιος περάσει απ’ τους δύο θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Τενερίφης-Μάλαγα.

Μπαρτσελόνα – Βαλένθια Προγνωστικά

Μετά το κάζο του Κάουνας, όπου η Μπαρτσελόνα πήγε ως φαβορί για την κατάκτηση της Ευρωλίγκας, και έχασε και τα δύο ματς, πρώτα τον ημιτελικό με τη Ρεάλ και μετά τον μικρό τελικό με τη Μονακό, η εξιλέωση για όλους και κυρίως για τον προπονητή Σαρούνας Γιασικεβίτσιους μπορεί να είναι μόνο η κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Δεν μπορεί να πει κανείς ότι η Μπάρτσα έχει λίγες πιθανότητες. Έχει το πλεονέκτημα έδρας μέχρι τέλους, έχει 17/17 στην έδρα της φέτος στο πρωτάθλημα, έχει καλή ομάδα, αλλά χωρίς τσαγανό στους μεγάλους αγώνες. Οπότε την περιμένουμε να περάσει εύκολα ή δύσκολα την μέτρια φέτος Βαλένθια και μετά θα την δούμε στα λίγο πιο δύσκολα.

Και λέμε μέτρια την Βαλένθια, παρά το ότι έχει ρόστερ Ευρωλίγκας, αφού φέτος δεν είχε καλή εικόνα. Ούτε στην Ευρωλίγκα όπου αποκλείστηκε γρήγορα από την κούρσα για τα πλέιοφς, ούτε στο πρωτάθλημα, όπου με το ζόρι προκρίθηκε ως 8η στα πλέιοφς και παίζει τώρα με την πρώτη Μπάρτσα.

Μάλιστα έχασε στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου εντός έδρας από την αδιάφορη Μπρέογαν, οπότε μάλλον κι η ίδια ήταν ακόμη πιο… αδιάφορη. Δε θα έχει μαζί της και σήμερα τους Βαν Ρόσομ, Λόπεζ-Αροστέγκι, Χιμένεθ και θα επιδιώξει να διασκεδάσει τις μέτριες ως άσχημες εντυπώσεις της φετινής χρονιάς παλεύοντας σκληρά με το φαβορί που λέγεται Μπαρτσελόνα.

Είναι δεδομένη η υπεροχή των Καταλανών, που αν και επιβαρυμένοι ψυχολογικά απ’ το σοκ του Κάουνας, δεν μπορεί να ξέχασαν το μπάσκετ εντελώς, ενώ παίζουν και στην έδρα τους. Θα πάμε με τον άσο και το under 162,5, σε απόδοση 2,22 που βρίσκουμε στη Stoiximan, γνωρίζοντας πόσο πιέζει η Μπάρτσα στην άμυνα…

Καλό το 2,45 στους 17+ πόντους του Μίροτιτς, που απογοήτευσε στο Κάουνας και θα θελήσει να «απαντήσει» με καλές εμφανίσεις στα Ισπανικά πλέιοφς, όντας ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης της Ευρώπης φέτος.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

22:00 Μπαρτσελόνα – Βαλένθια | 1 και Under 162,5 (2,22)

Πηγή: Bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ