Του είχαν ψειρίσει το αυτοκίνητο

Του είχαν ψειρίσει το αυτοκίνητο

Ολοκληρώθηκε άλλη μία μεγάλη σεζόν.

Γράφει ο Χρήστος Ραγκάτσης…

Καλημέρα στους αναγνώστες του bethome και ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σε όλους εμάς τους ανθρώπους του Πνεύματος που γιορτάζουμε σήμερα. Γίνανε διάφορα μέσα στο ΣΚ στα προγνωστικά στοιχήματος, το τελευταίο γεμάτο της σεζόν.

Η Primera ολοκληρώθηκε. Η Μπάρτσα κατέκτησε δίκαια τον τίτλο, η Σοσιεδάδ θα μετάσχει για 3η φορά στην ιστορία της στους ομίλους του Champions League, η Ατλέτικο έχασε τη 2η θέση στο 92ο λεπτό, η Οσασούνα εξασφάλισε ευρωπαϊκό εισιτήριο, η Βαγιαδολίδ ακολούθησε τις Έλτσε, Εσπανιόλ στη Segunda. Πέρα από το αγωνιστικό, το θέμα που απασχόλησε τους Ισπανούς (και συνεχίζει να τους απασχολεί) είναι η αποχώρηση του Μπενζεμά από τη Ρεάλ.

Ο Γάλλος αποχωρεί γράφοντας με χρυσά γράμματα το όνομά του στην ιστορία της ”βασίλισσας”. Πήγε στη Μαδρίτη πριν από 14 χρόνια. Έπαιξε 571 ματς, σκόραρε 435 γκολ, κατέκτησε 25 τίτλους. Δεν το λες και φτωχό τον απολογισμό του Γάλλου ο οποίος για πολλά χρόνια έπαιζε στη σκιά του Ρονάλντο και υπήρχαν περίοδοι που αμφισβητήθηκε έντονα από το κοινό των Μαδριλένων. Με το φινάλε της σεζόν και μετά το Μπουσκέτς, η ισπανική λίγκα χάνει ένα ακόμη από τα μεγάλα ονόματα των τελευταίων ετών.

Στην Ισπανία, όπου αποθεώθηκαν σε Μαγιόρκα και Σαν Σεμπαστιάν οι Ματέου Λαόθ και Ντελ Θέρο Γκράντε, δύο διαιτητές οι οποίοι σφύριξαν για τελευταία φορά στην Primera. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο.

Στην Ιταλία, η Νάπολι γιόρτασε το πρωτάθλημα με το κορεό για το Μαραντόνα να κάνει θραύση. Ο Σπαλέτι ανακοίνωσε την αποχώρησή του. Έναν Σπαλέτι τον οποίον πέρσι οπαδοί της Νάπολι του είχαν ψειρίσει το αυτοκίνητο καλώντας τον να φύγει από την ομάδα! Αυτό είναι το ποδόσφαιρο.

Οι οπαδοί της Παρί αποδοκίμασαν το Μέσι στο τελευταίο παιχνίδι του Αργεντινού με τη φανέλα της ομάδας τους! Αυτό είναι το ποδόσφαιρο.

Η Σίτι έκανε το νταμπλ στην Αγγλία κερδίζοντας τη Γιουνάιτεντ στον τελικό του κυπέλλου Αγγλίας. Ο Γκουαρδιόλα, άμα τη λήξη του αγώνα, έβαλε τα κλάματα κι αφιέρωσε τον τίτλο στους οπαδούς της ομάδας που θα έχουν την ευκαιρία να ”γλεντήσουν” τους συμπολίτες. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο.

Η Πόρτο του σπουδαίου Κονσεϊσάο έκανε ένα άτυπο τρεμπλ στην Πορτογαλία. Νωρίτερα στη σεζόν είχε κατακτήσει το Super Cup και το League Cup, χθες κατέκτησε το κύπελλο, νικώντας 2-0 τη Μπράγκα.

Στο Βέλγιο, το φινάλε ήταν βγαλμένο από παραμύθι. Στο 89ο λεπτό το Γκενκ – Αντβέρπ είναι 2-1 και το Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ – Μπριζ 1-0. H Σεν Ζιλουάζ είναι πρωταθλήτρια. Η Μπριζ γυρίζει το ματς και ο τίτλος πηγαίνει στη Γκενκ. Η Αντβέρπ ισοφαρίζει στο 90+4 και ο τίτλος πηγαίνει στην Αμβέρσα. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο.

Τέλος, βρείτε τα highlights του αγώνα των play off της 3ης κατηγορίας της Ισπανίας ανάμεσα στους πιτσιρικάδες της Μπάρτσα και της Ρεάλ. Το ματς έληξε 4-2. Δείτε το 3-2 και το 4-2, δείτε τι έβαλε ένας μικρός μάγος ….

Στοιχηματικά…

Η 3άδα των 19:30 χάθηκε για ένα γκολ που δε μπήκε στο ”Μπερναμπέου” με τον Κουρτουά να βγάζει μέχρι και πέναλτι. Στην πλάτη μας … Η 2άδα των 22:00 χάθηκε για μία κάρτα της Χετάφε. Αυτό είναι το στοίχημα ….

Πηγή: bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ