Ιραόλα: Η πρώτη δήλωση για το μέλλον του – Τι θα κάνει μετά τη Ράγιο Βαγιεκάνο

Ιραόλα: Η πρώτη δήλωση για το μέλλον του – Τι θα κάνει μετά τη Ράγιο Βαγιεκάνο

Ο Άντονι Ιραόλα μίλησε για το τι σκέφτεται να κάνει τώρα που ολοκληρώθηκαν οι υποχρεώσεις του με τη Ράγιο Βαγιεκάνο.

Tο όνομα του Άντονι Ιραόλα βρίσκεται πολύ ψηλά στη λίστα του Ολυμπιακού, με τον Αντόνιο Κορδόν να παραμένει στο… ψάξιμο για τον επόμενο προπονητή που θα αναλάβει να οδηγήσει τους Ερυθρόλευκους τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο Ισπανός τεχνικός, που είναι το τιμόνι της Ράγιο Βαγιεκάνο από το 2020, ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την ομάδα της Μαδρίτης μετά την ήττα με σκορ 3-0 από τη Μαγιόρκα, έχοντας εξασφαλίσει ωστόσο την άνετη παραμονή, τερματίζοντας εν τέλει στην 11η θέση με 49 βαθμούς και στο -4 από τις θέσεις που έδιναν ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Ο 40χρονος αναφέρθηκε στο μέλλον του μετά την αναμέτρηση, τονίζοντας πως θα πρέπει πρώτα να ξεκουραστεί και μετά να πάρει κάποια απόφαση. «Το μέλλον είναι οι διακοπές. Ξεκινώντας από αύριο, πρέπει να ξεκουραστούμε. Δεν θα έχουμε κάποια άλλη απόφαση να πάρουμε, και από εκεί θα δούμε τι μπορεί να έρθει», επισήμανε χαρακτηριστικά.

Θυμίζουμε πως ο Ιραόλα, σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ, έχει απορρίψει την πρόταση της Ράγιο για να συνεχίσει στην ομάδα, έχοντας ενημερώσει μάλιστα τους παίκτες του πως θα αποχωρήσει. Με το όνομά του έτσι να παραμένει στο… κάδρο για τον Ολυμπιακό.

Στη συνέχεια απάντησε στις φήμες που τον ήθελαν στη Σεβίλλη: «Σχετικά με αυτά τα θέματα, εκπλήσσομαι με τον τρόπο που δουλεύετε, ειδικά αυτή τη χρονιά. Δεν με ενοχλεί, αλλά δεν μπορώ να δουλέψω έτσι. Σας εγγυώμαι ότι δεν έχω μιλήσει με κάποιον από τη Σεβίλλη. Δεν έχω καμία σχέση.

Δεν ξέρω κανέναν από την αθλητική διεύθυνση της ομάδας, ειλικρινά. Φτάνεις σε ένα σημείο που λες, εντάξει αυτοί οι άνθρωποι νομίζουν ότι μπορώ να κοουτσάρω μια ομάδα σε τέτοιο επίπεδο, εκτιμούν ότι μπορώ. Αλλά η πραγματικότητα είναι ότι και στη Σεβίλλη θα σκέφτονται πως προέκυψε αυτό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ