Θα πρόκειται για τεράστια επιτυχία

Θα πρόκειται για τεράστια επιτυχία

Δράση στη Segunda Division.

Γράφει ο Χρήστος Ραγκάτσης…

Καλημέρα στις φίλες και στους φίλους του bethome. Απόψε, κοντά στα μεσάνυχτα, θα γνωρίζουμε την πρώτη ομάδα του τελικού των play off της Segunda. Πριν, όμως, πάμε στο ματς, ας κάνουμε μία βόλτα στην Primera για τα προγνωστικά στοιχήματος.

Η σημαντικότερη είδηση που βγήκε χθες αφορά στη Μπάρτσα η οποία πήρε το ok της La Liga στο πλάνο που κατέθεσε, αποκτώντας το δικαίωμα να προχωρήσει σε ανανεώσεις και μεταγραφές. Ο αριστεροπόδαρος Βάσκος στόπερ, Ίνιγο Μαρτίνες, είναι ο πρώτος που θ’ ανακοινωθεί.

Πέρα από την υπόθεση Μέσι, το κλειδί για τους Καταλανούς θα είναι ο ποδοσφαιριστής που θα καλύψει το κενό του Μπούσκετς. Όπως κλειδί για τη Ρεάλ θα είναι ο αντικαταστάτης του Μπενζεμά. Ο Χάρι Κέιν φαντάζει ως το απόλυτο φαβορί καθώς θεωρείται από τον Αντσελότι ως ο ιδανικός διάδοχος του Γάλλου. Η πλάκα είναι αν ο Μπενζεμά έφευγε πέρσι το καλοκαίρι από τη Ρεάλ, η ”βασίλισσα” θα είχε κάνει δικό της το Χόλαντ! Δεν ήταν γραφτό ….

Κατά τ’ άλλα ….

Ο Μεντιλίμπαρ ανανέωσε με τη Σεβίλη απ’ όπου είναι πιθανό να φύγει ο τεχνικός διευθυντής Μόντσι!

Ο Ιραόλα άφησε τη Ράγιο και πολιορκείται από πολλές ευρωπαϊκές ομάδες. Αν τον κάνει δικό του ο Ολυμπιακός, κάτι που θεωρώ απίθανο, θα πρόκειται για τεράστια επιτυχία του νέου τεχνικού διευθυντή της ομάδας του Πειραιά.

Προπονητή ψάχνει η Αλμερία, ο Καρβαλιάλ αναμένεται να πάρει πόδι από τη Θέλτα, στον ”αέρα” οι Μπορδαλάς, Μπαράχα που έσωσαν Χετάφε και Βαλένθια αντίστοιχα.

Στο παιχνίδι μας ….

Λεβάντε – Αλμπαθέτε Προγνωστικά

Στο πρώτο ματς, το Λεβάντε ήταν καλύτερο ή αν θέλετε πιο ουσιαστικό από την Αλμπαθέτε. Αν και βρέθηκε, σχετικά νωρίς, πίσω στο σκορ, με κορυφαίο τον εξτρέμ Ντε Φρούτος νίκησε 3-1 και απέκτησε ξεκάθαρο προβάδισμα πρόκρισης στον τελικό. Περιμένω ανοιχτό ματς. Η Αλμπαθέτε είναι υποχρεωμένη να επιτεθεί, το Λεβάντε θα μπει για να νικήσει και όχι για να προστατεύσει το σκορ του πρώτου αγώνα. Πρόκειται για ένα πιθανό g/g και over το οποίο πληρώνει κοντά στο 2,50.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ: Αν η Αλμπαθέτε νικήσει με δύο γκολ διαφορά, το παιχνίδι οδηγείται στην παράταση. Πέναλτις δεν υπάρχουν. Αν η παράταση ολοκληρωθεί με νίκη της Αλμπαθέτε με δύο γκολ διαφορά, προκρίνεται το Λεβάντε καθώς τερμάτισε ψηλότερα στην κανονική περίοδο…

ΕΠΙΛΟΓΗ SEGUNDA

ΛΕΒΑΝΤΕ – ΑΛΜΠΑΘΕΤΕ: G/G ΚΑΙ OVER

Πηγή: bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ