Τα φώτα στην Πράγα, το «ζουμί» σε Πόλη & Βολιβία

Τα φώτα στην Πράγα, το «ζουμί» σε Πόλη & Βολιβία

Τρεις επιλογές από Ευρώπη και Λατινική Αμερική.

Γράφει ο Δημήτρης Βασιλάκος…

Με το σκορ στο 1-1 από το 18ο λεπτό στο Σίβασπορ – Καϊσέρισπορ, το χθεσινό “δυνατό” σημείο της στήλης (Over 3) έμοιαζε εξασφαλισμένο. Κι όμως, ένα παντελώς αδιάφορο παιχνίδι έμεινε εκεί ως το τέλος για να γράψει -6.25 μονάδες το ταμείο μας. Κάλυψε κομμάτι της ζημιά το μεταμεσονύκτιο Over 2.5 στο Μοντεβιδέο, το οποίο πλήρωσε μόνη της η παλιά αγαπημένη Ντεφένσα.

Ετερόκλητο το σημερινό κουπόνι, με τον τελικό του Conference League στην Πράγα να ξεχωρίζει στο πρόγραμμα. Τρία προγνωστικά στοιχήματος ξεχωρίσαμε από τρεις διαφορετικές διοργανώσεις.

Φιορεντίνα – Γουέστ Χαμ

Για την πορεία της Φιορεντίνα στο Conference League έχουμε γράψει εδώ από τις 29 Μαρτίου, όταν και ποντάραμε στην κατάκτηση του Conference League σε απόδοση 4.50. Κάτω από τον διπλασιασμό προσφέρεται πλέον το να σηκώσει το 2ο ευρωπαϊκό της τρόπαιο, το πρώτο μετά από 62 χρόνια! Οπότε η σημερινή στήλη δεν θα ασχοληθεί στοιχηματικά με το νικητή στην Eden Arena, περιμένει να πληρωθεί το μακροχρόνιο ποντάρισμα.

Θα φτιάξουμε ένα bet builder με ειδικές επιλογές βασιζόμενοι στα στοιχεία των δύο ομάδων. Η Φιορεντίνα αναμένεται να πάρει την επιθετική πρωτοβουλία, με την Γουέστ Χαμ να περιμένει να χτυπήσει στις μεταβάσεις. Οι “βιόλα” δεν διστάζουν να γεμίσουν στην αντίπαλη περιοχή κι από απόσταση με τους δύο ποιοτικούς τους full backs, αλλά τα “σφυριά” έχουν τα κορμιά για να εξοστρακίσουν πολλές σέντρες. Και η ομάδα του Μόγιες παίζει από τα άκρα, οπότε περιμένουμε αρκετά κόρνερ.

Αντιθέτως δεν περιμένουμε πολλές κάρτες, κυρίως λόγω των Άγγλων. Δεν προκύπτει αντιπαλότητα μεταξύ των δύο ομάδων, η Γουέστ Χαμ έχει έφεση σε παιχνίδια με μικρή εμπλοκή του διαιτητή, στα 12 προηγούμενα καταλογίστηκαν Under 4.5 κάρτες, μέσα σε αυτά και 3 ευρωπαϊκά ματς.

Τρίτο στοιχείο για το συνδυαστικό ποντάρισμα το φορμάρισμα του Νίκολας Γκονσάλες. Ο Αργεντίνος εξτρέμ της Φιορεντίνα πέτυχε 4 γκολ στις τρεις τελευταίες συμμετοχές του και αναμένεται να είναι ξανά πρωταγωνιστής των επιθετικών προσπαθειών από πλευράς Ιταλών.

Οπότε επιλέγουμε Under 5.5 κάρτες & Over 8.5 κόρνερ & Γκονσάλες σουτ εντός εστίας σε απόδοση 4.55.

Ιστανμπούλσπορ – Ουμρανιεσπόρ

Η μοναδική εκκρεμότητα στην τούρκικη Super Lig είναι η τελευταία ομάδα που θα υποβιβαστεί. Δύο πλέον οι υποψήφιες στην τελευταία βραδιά της σεζόν, Ιστανμπούλσπορ και Γκιρεσούνσπορ με την πρώτη να έχει το πλεονέκτημα του +1. Κερδίζει την ουραγό και υποβιβασμένη Ουμρανιεσπόρ και δεν ασχολείται με το παιχνίδι στην Κερασούντα.

Μπορεί να προέρχεται από τρεις σερί ήττες δίχως να σκοράρει και να έχει σημαντικές (πιθανές) απουσίες στην επίθεση, αλλά οι φιλοξενούμενοι πηγαίνουν στο γειτονικό παιχνίδι με πειραματικό ρόστερ. Πολλές οι απουσίες βασικών, πολλοί και οι νεαροί που θα πάρουν χρόνο συμμετοχής. Αναμένεται να υπάρξει διαφορά έντασης με τους γηπεδούχους να “καίγονται”, ενώ η Ουμρανιεσπόρ δεν δείχνει ικανή ούτε ψυχολογικά, ούτε ποιοτικά να κάνει “κηδεία”. Προβλέπουμε επικράτηση του κινήτρου σε σχετικά χαμηλό τέμπο, επιλογή το 1 & Under 4.5 σε απόδοση 2.12.

Μπλούμινγκ – Άουνταξ

Τα ξημερώματα στη Βολιβία προκύπτει συνθήκη βολικής ισοπαλίας μετά τα χθεσινά αποτελέσματα. Η Μπλούμινγκ είναι μία από τις πλέον αδύναμες ομάδες του Copa Sudamericana, κάτι που αποτυπώθηκε και στις 4/4 ήττες του ομίλου. Απόψε έχει ουσιαστικά την ευκαιρία να μην στιγματιστεί τερματίζοντας με μηδενικό την διοργάνωση. Από την άλλη, η Άουνταξ χρειάζεται έναν πόντο για να εξασφαλίσει τη 2η θέση στον όμιλο, αφού ηττήθηκε χθες η Σάντος από τη Νιούελς, ενώ δεν προλαβαίνει στην κορυφή τους Αργεντίνους. Κατάλληλο το σκηνικό για να φύγουν αγκαλιασμένες οι δύο ομάδες από το γήπεδο, αξιόλογο το 3.60 στο “Χ”.

Προγνωστικά Στοιχήματος

20:00 | Ιστανμπούλσπορ – Ουμρανιεσπόρ  ➡ 1 & Under 4.5 (απόδοση 2.12)

22:00 | Φιορεντίνα – Γουέστ Χαμ  ➡ Under 5.5 κάρτες & Over 8.5 κόρνερ & Γκονσάλες σουτ εντός εστίας (απόδοση 4.55)

03:00 | Μπλούμινγκ – Άουνταξ  ➡ Χ (απόδοση 3.60)

Πηγή: bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ