Η «Βασίλισσα» κι ο Γκάι!

Η «Βασίλισσα» κι ο Γκάι!

Οι ημιτελικοί της ΑCB συνεχίζονται.

Γράφει ο Κώστας Κούσης…

Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους και όλες τους φίλους και φίλες του μπάσκετ. Ο Ολυμπιακός διέσυρε τον Παναθηναϊκό χθες στο ΣΕΦ και δικαίωσε τη δεύτερη πρότασή μας, για άσο και under, όχι όμως και την πρώτη, που έδειχνε τους «πράσινους» να αντέχουν μέχρι τους 10 πόντους. Δεν το κατάφεραν, παρουσιάζοντας μια τραγική εικόνα, με 52 πόντους ενεργητικό και πολύ κακό μπάσκετ, γενικά. Θύμισε… Παναθηναϊκό 2022-2023, δηλαδή, εν πολλοίς.

Συνεχίζουμε σήμερα και θα πάμε στοίχημα με τον αγώνα της Μπανταλόνα με τη Ρεάλ Μαδρίτης, που είναι ο 4ος της ημιτελικής σειράς του Ισπανικού πρωταθλήματος.

Μπανταλόνα – Ρεάλ Μαδρίτης Προγνωστικά

Η «Βασίλισσα» προηγείται με 2-1 νίκες, μετά το «διπλό» της προ λίγων 24ωρων με 73-83, όπου και πήρε πίσω το πλεονέκτημα έδρας.

Σήμερα έχει την ευκαιρία να «καθαρίσει» τη σειρά και να περιμένει τον αντίπαλό της στους τελικούς της Liga ACB, ειδάλλως η γενναία Μπανταλόνα θα έχει ισοφαρίσει και θα πάει για τον 5ο τελικό και το «θαύμα» μέσα στη Μαδρίτη.

Στον προηγούμενο αγώνα, πάντως, η Ρεάλ έκανε επίδειξη δύναμης, κερδίζοντας εύκολα. Προηγήθηκε με 32-48 στο ημίχρονο, το πήγε στο 43-70 στο 30’ και μετά χαλάρωσε, η Μπανταλόνα πήγε για τη μεγάλη ανατροπή, αλλά δεν πρόλαβε κι ο αγώνας έληξε με 73-83, με κορυφαίο τον Μούσα για τους νικητές με 25 πόντους και τον Κάιλ Γκάι να έχει 20 με 1/6 τρίποντα.

Δημιουργήθηκε ζήτημα, μεγάλο κιόλας, στην Ισπανία, με αφορμή σύνθημα οπαδών της Μπανταλόνα κατά του Γιαμπουσέλε. Φώναζαν «δολοφόνε, δολοφόνε» με αφορμή τα όσα έγιναν στο Βελιγράδι με την Παρτιζάν κι αφού ο Γάλλος είχε ένα επεισόδιο πάλι, στον αγώνα, και γι’ αυτό ξεσηκώθηκε η εξέδρα, με την Ισπανική Λίγκα να αναφέρει ότι έχει ξεκινήσει έρευνα για τα συνθήματα.

Άρα θα είναι και σήμερα στο επίκεντρο, ενώ να σημειωθεί ότι κάνει πολύ καλή σειρά στους αγώνες με τη Μπανταλόνα, έχοντας 16 πόντους προχθές. Εμείς θα «σταθούμε» όμως, όσον αφορά στην πρότασή μας, στον ηγέτη της Μπανταλόνα, τον Αμερικανό Κάιλ Γκάι, ο οποίος και είναι ο άνθρωπος που έχει στις πλάτες του το επιθετικό παιχνίδι της ομάδας του.

Στον προηγούμενο αγώνα πέτυχε 20 πόντους, παρά το αναμενόμενο «κυνήγι» της άμυνας της Ρεάλ, και γι’ αυτό πιστεύουμε ότι μπορεί και πάλι να τα καταφέρει. Είναι αυτός που έχει τη μπάλα, σουτάρει πολύ, παίρνει φάουλ, οπότε θα πάμε με το να βάλει ο Γκάι 20+ πόντους, σε απόδοση 3,00, που βρίσκουμε στη Stoiximan. Και για όποιον θέλει νικητή, πρόταση μας και το διπλό της Ρεάλ με under 165,5, σε απόδοση 2,65.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

22:00 Μπανταλόνα – Ρεάλ Μαδρίτης | Γκάι 20+ πόντους (3,00)

Πηγή: bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ