«Καθαρίζει» η Μπαρτσελόνα

«Καθαρίζει» η Μπαρτσελόνα

Ποντάρισμα στη Μπαρτσελόνα.

Καλημέρα σε όλους και όλες τους φίλους και τις φίλες του μπάσκετ. Η Ρεάλ Μαδρίτης έδειξε και πάλι την ανωτερότητά της επί της Μπανταλόνα και με μια ακόμη εύκολη νίκη πήρε την πρόκριση στους τελικούς.

Διαβάστε επίσης: Νίκολα Γιόκιτς – Νόβακ Τζόκοβιτς: Πώς μια χώρα των 7 εκατομμυρίων βάζει τα… γυαλιά σε όλο τον πλανήτη (vids, pics)

Μας δικαίωσε όμως ο Κάιλ Γκάι στην πρότασή μας να βάλει 20+ πόντους, αφού παρά το «κυνήγι» που «έφαγε», τα… κατάφερε στο τέλος. Είναι χαρακτηριστικό ότι μπαίνοντας στο δεύτερο ημίχρονο είχε… 3 πόντους, αλλά αν και ήταν και πάλι άστοχος στα τρίποντα (1/6) έφτασε στους 20 πόντους για να μας πληρώσει τον τριπλασιασμό. Όχι κι άσχημα…

Σήμερα θα συνεχίσουμε τον δρόμο για τα ταμεία και θα πάμε στοίχημα στους Ισπανικούς ημιτελικούς, εκεί όπου η Ουνικάχα Μάλαγα υποδέχεται τη Μπαρτσελόνα, με τους Καταλανούς να προηγούνται με 2-1 νίκες. Άρα σήμερα ή μένει «ζωντανή» ή λέει «αντίο» και η ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους πάει στους τελικούς, όπου την περιμένει η Ρεάλ.

Ουνικάχα Μάλαγα – Μπαρτσελόνα Προγνωστικά

Η «Βασίλισσα» κέρδισε χθες πάλι εύκολα τη Μπανταλόνα και προκρίθηκε με 3-1 νίκες, οπότε σήμερα είτε θα έχουμε «παράταση», είτε θα ετοιμαστούμε για τους τελικούς, όπου οι Καταλανοί θα έχουν το πλεονέκτημα έδρας.

Στον προχθεσινό αγώνα, πάλι μέσα στη Μάλαγα, η ομάδα του «Σάρας» ήταν καλύτερη και με πολύ καλό δεύτερο ημίχρονο κέρδισε με 79-90, με αξιοθαύμαστη ομαδικότητα. Τέσσερις παίκτες είχαν από 12 πόντους (Κάλινιτς, Λαπροβίτολα, Μίροτιτς, Σατοράνσκι) και άλλοι δύο από 10 (Αμπρίνες, Κούριτς) τη στιγμή που η Μάλαγα δεν έδειξε την εικόνα του 2ου αγώνα μέσα στη Βαρκελώνη, όπου είχε κερδίσει, και είχε μόνο τους Κράβις (13), Πέρι (12), Κάρτερ (11) διακριθέντες.

Σαφώς και οι «Μαλαγίστας» έχοντας και πάλι τον αγώνα στην έδρα τους θα τα δώσουν όλα ώστε να μην πουν «αντίο» και να διεκδικήσουν ό,τι μπορούν σε πέμπτο αγώνα, μέσα στη Βαρκελώνη. Άλλωστε ήδη κέρδισαν εκεί μία φορά στα πλέιοφς.

Παρ’ όλα αυτά η Μπάρτσα είναι σε καλύτερη ψυχολογική κατάσταση και σαν ομάδα έχει δείξει ότι τέτοια ματς, στην Ισπανία, μπορεί να τα πάρει. Προφανώς και θα έχουμε ντέρμπι, όμως εμείς θα πάμε με το διπλό και το under 162,5 σε απόδοση 2,77 που βρίσκουμε στη Stoiximan.

Κάποιος πιο κυνικός μπορεί να πάει στο διπλό -5,5, ενώ ως fun bet μπορούμε να «κυνηγήσουμε» να βάλει 16+ πόντους ο Τάισον Κάρτερ (4,20), που είχε 10, 19 και 11 στους πρώτους τρεις αγώνες. Ας κάνει μια υπέρβαση σήμερα, μέσα στην έδρα του παίζει.

Πηγή: Bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ