Άρης: Στην τελική ευθεία για τέσσερις αποδεσμεύσεις

Άρης: Στην τελική ευθεία για τέσσερις αποδεσμεύσεις

Οι κιτρινόμαυροι βρίσκονται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τους Γκρέι, Νταμπό, Πίρσμαν και Ενκουλού, αναφορικά με τη λύση της συνεργασίας τους.

Συνεχόμενες επαφές για μεταγραφικές κινήσεις αλλά και αποδεσμεύσεις κάνουν το τελευταίο χρονικό διάστημα οι άνθρωποι του Άρη. Σε ότι αφορά, μάλιστα, το δεύτερο μέτωπο, φαίνεται ότι βρίσκονται στο τελικό στάδιο των επαφών με τέσσερις ποδοσφαιριστές, αναφορικά με τη λύση της συνεργασίας τους.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για τους Γκρέι, Νταμπό, Ενκουλού και Πίρσμαν. Οι δυο πρώτοι είναι αυτοί, μάλιστα, που έχουν και τα μεγαλύτερα συμβόλαια. Σε ότι αφορά τον Ενκουλού, δεν βρίσκεται, σύμφωνα με πληροφορίες, στα αγωνιστικά πλάνα του Τερζή.

Ο Παλίκουτσα έχει ενημερώσει σχετικά, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες και τον Πίρσμαν, με τη συγκεκριμένη περίπτωση, βέβαια, να παρουσιάζει μια ιδιαιτερότητα. Αν, τελικά, ο Βέλγος λύσει το συμβόλαιο του, τότε ο Άρης θα μείνει χωρίς αριστερό μπακ, μετά και την παραχώρηση του Μαζικού στη Σερβέτ.

Κάτι που σημαίνει ότι θα πρέπει να κινηθεί, άμεσα, για την απόκτηση δύο παικτών στη συγκεκριμένη θέση. Θα πρέπει, τέλος, να σημειωθεί ότι η διαφαινόμενη αποχώρηση του Γκρέι, θα ανοίξει τον δρόμο για την απόκτηση και δεύτερου επιθετικού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ