Το Μιλάνο… «καίγεται»

Το Μιλάνο… «καίγεται»

Συνέχεια με τους τελικούς στην Ιταλία.

Γράφει ο Κώστας Κούσης…

Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους και όλες τους φίλους και τις φίλες του μπάσκετ. Η Μπαρτσελόνα κέρδισε στο τέλος 86-85 τη Ρεάλ Μαδρίτης χθες και επαλήθευσε την πρότασή μας για άσο και over, σε πολύ καλή απόδοση κιόλας, ενώ επαληθεύθηκαν και οι άλλες προτάσεις μας. Να μη νικήσει κανείς με 6+ πόντους και να βάλει πάνω από 14 πόντους ο Μίροτιτς, που είναι το πρόσωπο των τελικών.

Καλό σερί, αφού βγάλαμε προχθές και την Εφές στους τουρκικούς τελικούς, οπότε σήμερα συνεχίζουμε με τους Ιταλικούς και θα πάμε στοίχημα με τον 5ο κρίσιμο τελικό ανάμεσα στην Αρμάνι Μιλάνο και στη Βίρτους Μπολόνια.

Μιλάνο – Βίρτους Μπολόνια Προγνωστικά

Οι δυο ομάδες μετά από συναρπαστικούς αγώνες είναι ισόπαλες με 2-2 νίκες και πλέον όλοι καταλαβαίνουν ότι πάμε σε έναν πολύ κρίσιμο αγώνα, τον σημερινό, αφού είναι ο πέμπτος και ο πρωταθλητής κρίνεται στις 4 νίκες.

Προφανώς και οι ισορροπίες πλέον είναι λεπτές, όλα κρίνονται στις λεπτομέρειες και αυτό έγινε και στον 4ο αγώνα, μέσα στη Μπολόνια, όπου η Βίρτους με πρωταγωνιστές τους Τεόντοσιτς, Μίκι, που είχαν από 18 πόντους, κέρδισε 93-89 στην παράταση (76-76 η κανονική διάρκεια).

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν 40-31 στο ημίχρονο και 67-49 στο… 32’, αλλά η Αρμάνι με κορυφαίο τον Σιλντς (26 πόντοι) κατάφερε και ισοφάρισε σε 76-76, με ένα φοβερό σερί 9-27 σε… 8 λεπτά. Στην παράταση όμως ένα τρίποντο του Τεόντοσιτς επέτρεψε στην Βίρτους να ξεφύγει λίγο και να κρατήσει τη νίκη μέχρι τέλους.

Όλα δείχνουν ότι θα πάμε σε ένα συναρπαστικό ντέρμπι και πάλι, μια και οι ομάδες δεν έχουν να κρύψουν τίποτα μεταξύ τους. Είναι σχεδόν ισοδύναμες, το έδειξαν όλη τη σεζόν, το δείχνουν και τώρα με το 2-2, οπότε ο νικητής θα κριθεί ανάλογα με τη βραδιά που θα βρεθεί. Γι’ αυτό και αυτή τη φορά θα προτείνουμε ως επιλογή τον αρχηγό των γηπεδούχων, Σαβόν Σιλντς, που επέστρεψε από τραυματισμό και είναι συγκινητικός.

Στη σειρά έχει 26, 8, 18 και 13 πόντους στα 4 ματς, οπότε πιστεύουμε ότι μπορεί να πάρει και πάλι προσπάθειες και να οδηγήσει επιθετικά την ομάδα του. Γι’ αυτό και θα πάμε με το Σιλντς 16+ πόντοι σε απόδοση 2.37, που βρίσκουμε στη Stoiximan.

Δεύτερη επιλογή μας ο άσος με το over 156,5 σε απόδοση 2,87, αλλά και το να μη νικήσει κανείς με 6+ πόντους (2,55). Καλοί επίσης οι 15+ πόντοι του Μπελινέλι, οι 10+ του Χάκετ και «κερασάκι» τα 2+ τρίποντα του Μέλι (9.50).

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

21:30 Μιλάνο – Βίρτους Μπολόνια | Σιλντς 16+ πόντοι (2,37)

Πηγή: bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ