Έχουν βελτιωθεί οι Νήσοι Φερόες

Έχουν βελτιωθεί οι Νήσοι Φερόες

Επικίνδυνο παιχνίδι για την Αλβανία.

Γράφει ο Κώστας Σφήκας…

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome. Δυστυχώς η Κροατία δεν κατάφερε να πάρει τον τίτλο του Nations League, αλλά έτσι όπως κρίθηκε το τρόπαιο, δηλαδή στα πέναλτι, φάνηκε η αξία της επιλογής μου, ενώ υπήρχε και η δυνατότητα για το καλύτερο δυνατό cash out. Πάμε να δούμε τις σημερινές μου επιλογές που είναι από τα προκριματικά του EURO 2024.

Νήσοι Φερόες-Αλβανία Προγνωστικά

Οι Νήσοι Φερόες δεν είναι το “καφενείο” που ήταν στο ξεκίνημα της ποδοσφαιρικής τους ύπαρξης. Εχουν βελτιωθεί αρκετά, η εθνική μας που έχει χάσει στην έδρα τους το έχει μάθει από πρώτο χέρι. Ειδικά στην έδρα τους, εκμεταλλευόμενα και το γεγονός πως παίζουν σε τεχνητό χλοοτάπητα.

Εκεί κέρδισαν και την Τουρκία σχετικά πρόσφατα, μία ομάδα αρκετά καλύτερη από την Αλβανία. Οι γείτονες μας, ειδικά εκτός έδρας, έχουν προβλήματα, καθώς στους 10 τελευταίους αγώνες μακριά από το γήπεδό τους έχουν εφτά ήττες και κέρδισαν μόνο την Ουγγαρία, αλλά με γκολ ενός παίκτη που σήμερα θα λείπει. Δεν είναι τόσο μεγάλο φαβορί οι φιλοξενούμενοι όσο δείχνει το σετ αποδόσεων, αξίζει η κόντρα τους, το 1Χ (Δ.Ε) στο 2,10 στην Fonbet.

Αυτά τα πολύ «ολίγα» από μένα για σήμερα. Καλά να περνάτε, με προσοχή και ασφάλεια και καλή επιτυχία στις όποιες επιλογές σας από το στοίχημα.

Τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα

21:45 Ν. Φαρόες-Αλβανία 1Χ (Δ.Ε) (2,10@ Fonbet)

Πηγή: bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ