Η απίθανη μεταγραφή του Ζαχά

Η απίθανη μεταγραφή του Ζαχά

Στο προσκήνιο η μάχη της Γαλατά με τη Μόλντε.

Γράφει ο Τσάρλυ…

Είναι απίστευτη η μεταγραφική ενίσχυση της Γαλατά, που μας απασχολεί σήμερα στα προγνωστικα στοιχημα. Αυτό το καλοκαίρι κατάφεραν και έκλεψαν την παράσταση.

Κράτησαν τον Ικάρντι που πέρυσι τους οδήγησε στο πρωτάθλημα, με τα 22 τέρματα που πέτυχε σε 24 αγώνες. Απέκτησαν ποδοσφαιριστές που ανήκουν στο πιο υψηλό επίπεδο, Ζαχά, Ζίγιεκ, απο την Μπουντεσλίγκα τους Ντερμπιρμπάι, Ανχελίνιο και μεταξύ άλλων τον δικό μας Μπακαμπού. Αυτοί οι παικταράδες, ήρθαν να προστεθούν σε μία ομάδα, που έχει από πέρυσι τους Τορέιρα, Σέρτσιο Ολιβέιρα στον άξονα και τον Μέρτενς να κινείται πίσω από τον Ικάρντι.

Μόλντε – Γαλατασαράι Προγνωστικά

Προσωπικά δεν μπορώ να καταλάβω, πως γίνεται και την χρονιά που αποφάσισε ο Ζαχά, να φύγει από την Κρίσταλ Πάλας, επέλεξε να πάει στην Γαλατά. Είχα βαρεθεί τα προηγούμενα χρόνια, να διαβάζω για ενδιαφέρον από σπουδαίες ομάδες της Πρέμιερ αλλά και της Σέριε Α και ο Ζαχά, στο τέλος να παραμένει πάντοτε στην Κρίσταλ Πάλας.

Σε κάθε περίπτωση, οι πρωταθλητές Τουρκίας ενισχύθηκαν σημαντικά και έχουν σαν στόχο την είσοδο τους στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Δεν γίνεται να συγκριθεί το ρόστερ της Γαλατά με το ρόστερ της Μόλντε, ούτε οι δυνατότητες των δύο ομάδων. Οι Νορβηγοί δεν βρίσκονται καν σε καλή κατάσταση. Με το ζόρι πέρασε στον προηγούμενο γύρο, την Κλάκσβικ, από τα Νησιά Φερόε, μόλις στην 4η θέση, 10 βαθμούς κάτω από την Μπόντο βρίσκεται στο πρωτάθλημα. Η Γαλατά, καθάρισε από το πρώτο παιχνίδι στον προηγούμενο γύρο, την Ολίμπια Λουμπλιάνα κερδίζοντας με 0-3, έδειξε πως αρχίζει να δένει το περασμένο Σάββατο στην εντός έδρας επικράτηση με 3-0 επι της Τράμπζονσπορ. Το διπλό της Γαλατά στο 2,50.

Πηγή: bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ