Με Μασούρα στο 4,55

Με Μασούρα στο 4,55

Πάμε με τον άσο του Ολυμπιακού.

Γράφει ο Ηρακλής Αντύπας

Καλημέρα φίλοι μου και καλό τριήμερο να έχουμε. Τα προκριματικά του EURO δεν μας… βοήθησαν στα χθεσινά προγνωστικά για στοίχημα και θα αρχίσω τις γκρίνιες, νωρίς νωρίς. Πότε να περάσουν οι μέρες και να ολοκληρωθούν, προκειμένου να επιστρέψουν τα πρωταθλήματα και να μπούμε σε κανονικούς ρυθμούς.

Στα χθεσινά προγνωστικά, μόνο το εύκολο over 2,5 της Νορβηγίας μας δικαίωσε, γιατί τα δύο goal/goal δεν ήρθαν. Στο Αλβανία – Τσεχία οι γηπεδούχοι πήραν σπουδαία νίκη και η φάση που ουσιαστικά μας… τελείωσε ήταν στο τέλος του ημιχρόνου, όπου οι Τσέχοι ισοφάρισαν, αλλά το γκολ ακυρώθηκε για χέρι. Και όχι μόνο αυτό, ο παίκτης που έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Στο Ισπανία – Σκωτία, οι γηπεδούχοι έπαιζαν μονότερμα, αλλά οι φιλοξενούμενοι βρήκαν γκολ, κόντρα στην ροή του ματς, το οποίο όμως ακυρώθηκε (σωστά) και εν τέλει εμφανίστηκε ο «άσος»…

Πάμε στα σημερινά, όπου η στήλη θα ασχοληθεί κυρίως με τον όμιλο της Εθνικής μας ομάδας.

Ιρλανδία – Ελλάδα προγνωστικά

Η Εθνική μας έχει ελπίδες για πρόκριση, αλλά όχι πολλές, αφού φαβορί για τις δύο πρώτες θέσεις είναι οι Γάλλοι και οι Ολλανδοί.  Στο σημερινό παιχνίδι στην Ιρλανδία, στόχος είναι η νίκη, αλλά μόνο εύκολο δεν μπορεί να χαρακτηριστεί το παιχνίδι.

Δεν είναι τυχαίες οι αποδόσεις, μιας και οι εταιρείες δίνουν οριακό φαβορί  τους γηπεδούχους. Δεν πρόκειται να μπλέξω με σημείο, ούτε θα κάνω παιχνίδι με τα γκολ. Τα μάτια μου θα είναι στραμμένα στον Γιώργο Μασούρα. Ο μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού βρίσκεται σε αρκετά καλή κατάσταση, έχει ξεκινήσει δυναμικά την σεζόν και στο τελευταίο του παιχνίδι, βρήκε δίχτυα κόντρα στην Μπάνσκα Τόπολα.

Ελπίζω να κάνει το ίδιο και σήμερα, σε απόδοση 4,55! Αξίζει και το 2,15 που δίνει το να έχει ένα σουτ στην εστία, ο παίκτης του Ολυμπιακού.

Ολλανδία – Γαλλία προγνωστικά

Η Εθνική μας ομάδας θα ήθελε νίκη των Γάλλων για να διατηρήσει ζωντανές τις ελπίδες της για πρόκριση. Ωστόσο, δεν είναι και τόσο βέβαιο ότι οι «τρικολόρ» θα κερδίσουν την Ολλανδία, μια ομάδα με μεταπτώσεις στην απόδοσή της.

Δεν είναι να μπλέκει κάποιος με αποτέλεσμα και θα περιμένω να βρουν δίχτυα και οι δύο ομάδες. Η απόδοση στο goal/goal είναι 1,70 και εκτιμώ ότι έχει πολλές πιθανότητες εμφάνισης.

Αυστρία – Βέλγιο προγνωστικά

Οι δύο ομάδες ισοβαθμούν στην 1η θέση του ομίλου και είναι αυτονόητο, ότι το μεταξύ τους παιχνίδι θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό, την ομάδα που θα τερματίσει στην κορυφή.

Για την πρόκριση δεν τίθεται θέμα, γιατί στην 3η θέση βρίσκεται η Σουηδία η οποία απέχει επτά βαθμούς από Αυστρία και Βέλγιο. Εκτιμώ ότι θα γίνει ανοιχτό παιχνίδι και θα τιμήσω το goal/goal σε απόδοση 1,70.

Πηγή: Bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ