Πλούσιο ματς στο Αλβαλάδε

Πλούσιο ματς στο Αλβαλάδε

Μία επιλογή από το Λιγκ Καπ Πορτογαλίας

Γράφει ο Δημήτρης Βασιλάκος…

Επιβεβαιώθηκε με άνεση το χθεσινό “δυνατό” σημείο στον άσο της Έβερτον, αλλά ο απολογισμός της Τετάρτης έγραψε –5 μονάδες, καθώς χάθηκε το Under 2.5 στο Old Trafford και το σκοράρισμα της Μπόρνμουθ πριν την ανάπαυλα.

Λιγοστές οι σημερινές επιλογές για προγνωστικά στοιχήματοςθα περιοριστούμε σε ένα ποντάρισμα από το Λιγκ Καπ Πορτογαλίας.

Σπόρτινγκ – Φαρένσε

H Σπόρτινγκ, που έχει ξεκινήσει δυνατά την σεζόν (10-2-1), δίνει 4ο παιχνίδι μέσα σε 12 μέρες για 4η διαφορετική διοργάνωση. Κάνει πρεμιέρα στον όμιλο του Λιγκ Καπ, στον οποίο συμμετέχει και η Τοντέλα, η οποία ηττήθηκε στην έδρα της Φαρένσε (1-0) στις 27 του Σεπτέμβρη. Επομένως αν οι φιλοξενούμενοι επικρατήσουν σήμερα στη Λισαβόνα εξασφαλίζουν θέση στο Final Four της διοργάνωσης.

Με άγνοια κινδύνου θα πάει σήμερα στο Αλβαλάδε η ομάδα της νότιας ακτής, όπως δήλωσε και ο προπονητής της και με αυτοπεποίθηση από την εμφάνιση που έκανε απέναντι στην Σπόρτινγκ για το πρωτάθλημα. Πριν ένα μήνα στο Φάρο κατάφερε να επιστρέψει από 0-2 σε 2-2 παρότι έπαιζε με 10 παίκτες, αλλά λύγισε στο φινάλε από τα “λιοντάρια”. Εξόχως ανταγωνιστική ήταν και στο Ντραγκάο, όπου ηττήθηκε 2-1 με γκολ στις καθυστερήσεις.

Η Σπόρτινγκ σκοράρει με ευκολία από το ξεκίνημα της σεζόν, ο κόουτς Αμορίμ θα κάνει περιορισμένο rotation, αλλά επιβεβαίωσε την παρουσία του βασικού φορ Γκιόκερες στην 11αδα. Προβλέπουμε πλούσιο ματς, είναι αξιόλογο το Goal/Goal & Over 2.5 σε απόδοση 2.27.

Προγνωστικά Στοιχήματος

22:15 | Σπόρτινγκ – Φαρένσε  ➡ Goal/Goal & Over 2.5 (απόδοση 2.27)

Πηγή: bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ