Λάτιν παρολί ρίσκου

Λάτιν παρολί ρίσκου

Επιστροφή από την άδεια με γεμάτες μπαταρίες για την τελική ευθεία του έτους και το σημερινό αγωνιστικό πρόγραμμα μας οδηγεί σε ρίσκο στα προγνωστικά στοιχήματος. Στη Νότια Αμερική όλη η σημαντική δράση, θα πλέξουμε ένα παρολί ισοπαλιών για πολλά με λίγα.

Γράφει ο Δημήτρης Βασιλάκος…

Παρολί

Τρεις ισοπαλίες από Χιλή, Αργεντινή & Κολομβία, τοποθετημένες σε παρολί αξίας 36.35.

Πρώτο Χ (3.50) στο Παλεστίνο – Έβερτον ντε Βίνια. Παρόμοιας δυναμικής ομάδες, στους 43 & 42 πόντους αντίστοιχα, σε παρόμοια αγωνιστική κατάτασταση. Η Παλεστίνο μετρά τέσσερις σερί νίκες στη Λα Σιστέρνα, ενώ η Έβερτον έχει το δεύτερο καλύτερο εκτός έδρας ρεκόρ στη Χιλή, με 5/6 διπλά εκτός Βαλπαραΐσο από το ξεκίνημα του Ιούλη. Προβλέπουμε ισορροπία σε ένα ζευγάρι που θα παίξει σημαντικό ρόλο για τα διεθνή εισιτήρια της Χιλής τρεις αγωνιστικές πριν από το τέλος.

Δεύτερο Χ (3.10) στο Ντεφένσα ι Χουστίσια – Σαν Λορένσο. Νοκ άουτ ημιτελικός Κυπέλλου σε ουδέτερη έδρα, με την Εστουδιάντες να περιμένει στον τελικό. Αμφότερες απέτυχαν στο Copa de La Liga, έμειναν εκτός playoffs, αλλά στη συνολική βαθμολογία του έτους έχουν εξασφαλισμένη θέση στο Sudamericana και ψάχνουν την υπέρβαση για το Libertadores. Πριν 12 ημέρες η Σαν Λορένσο κέρδισε στην έδρα της Ντεφένσα για το Copa de La Liga, σε ένα πολύ κλειστό παιχνίδι, όπως σχεδόν όλα τα φετινά της “σικλόν”, η οποία κατέγραψε 9/13 ισοπαλίες στην τρέχουσα καμπάνια. Αναμένεται ελάχιστο ρίσκο μεταξύ δύο ισοδύναμων ομάδων, πιθανό να λύσουν τις διαφορές τους μετά το 90λεπτο.

Τρίτο Χ (3.35) στο Ατλέτικο Νασιονάλ – Μιγιονάριος. Τελικός Κυπέλλου στην Κολομβία, ρεβάνς του 1-1 στην Μπογκοτά. Καλύτερη ομάδα συνολικά η Μιγιονάριος, αλλά το Μεδεγίν είναι παραδοσιακά αφιλόξενο. Πολύ κλειστά τα φετινά μεταξύ τους παιχνίδια, όλα έμειναν στο under 2.5, τα 4/6 έληξαν ισόπαλα και τα δύο τα κέρδισε στο γκολ η Μιγιονάριος. Προκύπτει ισορροπία λόγω έδρας.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Παρολί

23:00 | Παλεστίνο – Έβερτον ντε Βίνια  ➡ Χ (απόδοση 3.50)

02:10 | Ντεφένσα ι Χουστίσια – Σαν Λορένσο  ➡ Χ (απόδοση 3.10)

03:00 | Ατλέτικο Νασιονάλ – Μιγιονάριος  ➡ Χ (απόδοση 3.35)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ