Κερδίζει παρά τα προβλήματα

Κερδίζει παρά τα προβλήματα

Το πρωτάθλημα Ισπανίας, φέτος μοιάζει πιο συναρπαστικό απο τα προηγούμενα χρόνια στα προγνωστικα στοιχηματος. Το διεκδικούν 4 ομάδες, Χιρόνα που έχει κάνει την απόλυτη έκπληξη και βρίσκεται στην κορυφή ενώ τελειώνει και ο Νοέμβριος, η Ρεάλ η Μπάρτσα και η Ατλέτικο.

Γράφει ο Τσάρλι…

Η Ρεάλ Μαδρίτης, παρότι απο την αρχή της σεζόν, αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα τραυματισμών, πραγματοποιεί μία σταθερή πορεία και βρίσκεται μόνιμα πάνω από την Μπαρτσελόνα. Στην επιστροφή στην δράση πηγαίνει σε μία βατή έδρα. Η Κάντιθ, δεν βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση, έχει να κερδίσει από την 1η Σεπτεμβρίου και τρέχει ένα ρεκόρ, 0-3-5. Προς το παρόν επιβιώνει γιατί, υπάρχουν χειρότερες ομάδες στο φετινό πρωτάθλημα, όμως η τάση της είναι πτωτική.

Κάντιθ – Ρεάλ Προγνωστικά

Να ολοκληρώσει πρωταθλητής την δεύτερη θητεία

Ο Αντσελότι είναι φανερό πως θέλει να ολοκληρώσει την δεύτερη του θητεία στην Ρεάλ πρωταθλητής και παρουσιάζει πάντα την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα και οι παίκτες του, δείχνουν σοβαρότητα σε όλα τα παιχνίδια. Το απίθανο ξεκίνημα του Μπέλιγχαμ, ο συνδυασμός ποιότητας και εμπειρίας που υπάρχει στον άξονα είναι στοιχεία που κρατάνε την Ρεάλ στην μάχη για τον τίτλο και θα υπάρχουν και στην Κάντιθ.

Πολλές οι απουσίες, αλλά η ενδεκάδα, με Αλάμπα, Ρούντιγκερ κεντρικό αμυντικό δίδυμο, Καρβαχάλ, Μεντί στα δύο άκρα, Κρος, Βαλβέρδε, Μόντριτς και τον Μπέλιγχαμ πίσω από το δίδυμο Χοσελού, Ροντρίγκο, ικανή για να περάσει με διπλό απο το Κάντιθ. Το διπλό σε απόδοση 1,52.

Μπέτις – Λας Πάλμας Προγνωστικά

Άξιζε το διπλό στο ντέρμπι

Η Μπέτις έκανε εκπληκτικό παιχνίδι στο Σάντσες Πιχουάν. Ποδοσφαιρικά ήταν άδικο, που δεν πήρε το ντέρμπι της Ανδαλουσίας. Δημιούργησε πολλές επικίνδυνες στιγμές, μέχρι να ανοίγει το σκορ ο Αγιόθε, στο 71ο λεπτό, ισοφαρίστηκε όμως με μία εκτέλεση του Ράκιτιτς, από πολύ μακριά. Έφερε 1-1 ένα παιχνίδι που έπρεπε να το κερδίσει με 0,62-2,18xg. Συμβαίνουν αυτά στο ποδόσφαιρο, η Μπέτις πάντως έδειξε πως είναι καλά. Τρέχει ένα αήττητο  ρεκόρ 8 παιχνιδιών, με μόλις όμως τρεις νίκες.

Κέρδισε όμως στο γήπεδο της, τα δύο τελευταία παιχνίδια που έδωσε, 2-1 την Οσασούνα 1,43-0,45xg, 2-0  την Μαγιόρκα 2,85-0,54xg. Δείχνει πως βρίσκεται σε ένα αγωνιστικό διάστημα που είναι καλά και έχει έδαφος να καλύψει. Η Λας Πάλμας είναι βαθμολογικα άνετη, με 18 βαθμούς στην 8η θέση, στο τέλος θα κλείσει την σεζόν στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος. Βάση βαθμών η Μπέτις είναι 7η, η Λας Πάλμας 8η, βάση xpoints η Μπέτις είναι σωστά 7η, η Λας Πάλμας θα έπρεπε να βρίσκεται στην 14η θέση. Ο άσος της Μπέτις στο 1,75.

Ρόμα – Ουντινέζε Προγνωστικά

Διαθέσιμα όλα της τα αστέρια

Η Ρόμα δεν έχει καταφέρει ακόμη να παίξει ανάλογα με τους ποδοσφαιριστές που έχει από την μέση και μπροστά, όμως είναι μέσα στους στόχους της. Πριν ξεκινήσει η αγωνιστική, ήταν στο -3 απο την 4ή θέση. Επιβιώνει από τις νίκες που έχει κάνει απέναντι σε μικρομεσαίες ομάδες. Εύκολα η δύσκολα βρήκε τον τρόπο να κερδίσει τα τελευταία τέσσερα εντός έδρας παιχνίδια που έχει δώσει, απέναντι σε Έμπολι, Φροσινόνε, Μόντσα, Λέτσε.

Το καλό νέο για τον Μουρίνιο είναι πως για πρώτη φορά φέτος, θα έχει διαθέσιμα όλα τα αστέρια του. Για πρώτη φορά, είναι διαθέσιμοι όλοι οι ποιοτικοί μεσοεπιθετικοί που υπάρχουν στο ρόστερ με την επιστροφή του αρχηγού Πελεγκρίνι. Η Ρόμα, έχει περιθώρια βελτίωσης και χρειάζεται να συνεχίσει και απέναντι στην Ουντινέζε το εντός έδρας σερί επιτυχιών. Ο άσος στο 1,66.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ