Με άμυνα ανάγκης η Χετάφε

Με άμυνα ανάγκης η Χετάφε

Καλημέρα στις φίλες και στους φίλους του bethome.gr. Το Χετάφε – Βαλένθια ανοίγει την αυλαία της 16ης αγωνιστικής της Primera. Το αυριανό Μπέτις – Ρεάλ ξεχωρίζει στο πρόγραμμα. Μην ξεχνάτε το ραντεβού μας στις 19:00 και στην εκπομπή ”Με Ραγκάτση κι ό,τι κάτσει” στο κανάλι των μπεταράδων στο youtube.

Γράφει ο Χρήστος Ραγκάτσης…

Καλημέρα στις φίλες και στους φίλους του bethome.gr. Το Χετάφε – Βαλένθια ανοίγει την αυλαία της 16ης αγωνιστικής της Primera. Το αυριανό Μπέτις – Ρεάλ ξεχωρίζει στο πρόγραμμα. Μην ξεχνάτε το ραντεβού μας στις 19:00 και στην εκπομπή ”Με Ραγκάτση κι ό,τι κάτσει” στο κανάλι των μπεταράδων στο youtube.

Βρες στο Bethome.gr τα καλύτερα προγνωστικά πάμε στοίχημα

Χετάφε – Βαλένθια

Η Χετάφε παρουσιάστηκε, στα Κανάρια, κατώτερη προηγούμενων εμφανίσεων της και ηττήθηκε, δίκαια 0-2, από τη Λας Πάλμας. Πέρα από το ματς, έχασε, λόγω καρτών, τους αμυντικούς Αλντερέτε, Ντιέγκο Ρίκο, Νταμιάν. Η Βαλένθια προηγήθηκε στο 55ο λεπτό στο ”Μοντιλίβι” αλλά δεν άντεξε στην πίεση της Χιρόνα κι από δύο γκολ στο τελευταίο 10λεπτο, έχασε 1-2 από την πρωτοπόρο. Το να μπουν τρία γκολ σε αυτό το ματς δεν είναι το πιο πιθανό σενάριο. Ωστόσο, το 3,10 στο ”gg και over” είναι πολύ υψηλό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ