Sokratis

Sokratis

Τα προγνωστικα στοιχηματος του Χρήστου Ραγκάτση για τα παιχνίδια της Τετάρτης 03/01!

Γράφει ο Χρήστος Ραγκάτσης

Καλημέρα στις φίλες και στους φίλους του bethome.gr. Η Ράγιο ήταν καλύτερη της Χετάφε στο μίνι μαδριλένικο ντέρμπι αλλά η αυστηρή αποβολή του Λατάσα των γηπεδούχων, τη στιγμή που δεν υπήρχε σκορ, σημάδεψε το παιχνίδι. Μία αποβολή την οποία πρόβλεψε παρέα με 2×2 στις χαμηλές Σκοτίας ο συνεργάτης μας John Mc Prisoner.

Στο ”Μεστάγια”, η Βαλένθια ισοπέδωσε τη Βιγιαρεάλ – στην ”Ανοέτα”, οι 10 της Σοσιεδάδ έσωσαν έναν πόντο στις καθυστερήσεις. Με τέσσερις  αναμετρήσεις συνεχίζεται η 19η αγωνιστική της Primera. Θα με απασχολήσουν δύο εξ αυτών.

Θέλτα – Μπέτις

Η Θέλτα, στο τελευταίο ματς του 2023, βρέθηκε να χάνει 0-3 από τη Βιγιαρεάλ, μείωσε σε 2-3 και σπατάλησε ευκαιρίες για να ισοφαρίσει. Μία εβδομάδα νωρίτερα, στο 1-0 επί της Γρανάδα, είχε πετύχει την πρώτη της νίκη στη σεζόν στο Βίγκο. Ο Ιάγο Άσπας επιστρέφει από τιμωρία.

Η Μπέτις θα μπορούσε να νικήσει αλλά και να χάσει στο 1-1 με τη Χιρόνα. Μία Μπέτις η οποία μετρά τέσσερις σερί ισοπαλίες και συνολικά 10 σε 18 αγωνιστικές! Ο Ίσκο, ο οποίος ανανέωσε ως το 2027, επιστρέφει από τιμωρία. Το δυσαναπλήρωτο κενό που αφήνει στα στόπερ ο Μαροκινός Ριάντ θα καλύψει ο Sokratis!!!! Έφυγαν, επίσης, για το Copa Africa ο δεξιός μπακ Σαμπάλι κι ο αριστερός μπακ Άμπντε. Θα δώσω προβάδισμα νίκης στη Θέλτα αλλά δε μπορώ να αγνοήσω το γεγονός ότι η Μπέτις είναι η βασίλισσα της ισοπαλίας. Το ”1Χ και over 1,5” το συναντάμε κοντά στο 1,90.

Χιρόνα – Ατλέτικο

Το φινάλε του 2023, βρήκε τη Χιρόνα ισόβαθμη με τη Ρεάλ στην κορυφή. Αν οι Καταλανοί νικήσουν απόψε θα πάνε στο +10 από την Ατλέτικο και θα γίνουν φαβορί για μία θέση η οποία οδηγεί στο επόμενο Champions League!

Η Ατλέτικο χρειάστηκε να υποφέρει για να νικήσει 1-0 τη Σεβίλλη στο παιχνίδι που έκλεισε το 2023 στην Primera. Μία Ατλέτικο η οποία μετρά τρεις κολλητές εκτός έδρας ήττες από Λας Πάλμας, Μπαρτσελόνα και Αθλέτικ. Το τελευταίο της διπλό στο πρωτάθλημα, το έβγαλε στο Βίγκο λίγο πριν την παρέλαση. Το g/g δείχνει πιθανό.

Πηγή: Bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ