Περνάει από το Βερολίνο ο Ερυθρός Αστέρας

Περνάει από το Βερολίνο ο Ερυθρός Αστέρας

Καλημέρα σας. Ένα τρίποντο του Σμιθ 2” πριν από τη λήξη της παράτασης έδωσε τη νίκη στη Χαποέλ Ιερουσαλήμ με 77-75 επί του Περιστερίου, χθες στο κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου». Συνεπώς, η ελληνική ομάδα μπήκε με το αριστερό στη δεύτερη φάση των ομίλων του Basketball Champions League και εμείς δεν καταφέραμε να επιστρέψουμε στις επιτυχίες στο παμε στοιχημα.

Γράφει ο Σπύρος Κοντός…

Σήμερα θα… σκαρφαλώσουμε στην Ευρωλίγκα και θα πάμε στο Βερολίνο.

Άλμπα Βερολίνου – Ερυθρός Αστέρας Προγνωστικά

Μόνο όποιος την υποτιμά το πληρώνει. Περί Άλμπα ο λόγος, η οποία όταν βρίσκει απέναντί της σύνολα με ταλέντο και συγκέντρωση, τότε δεν έχει πολλές ελπίδες για κάτι καλό. Αυτό φάνηκε και στην ήττα της με 82-65 από την Μπάγερν Μονάχου, στο Βερολίνο, την Πέμπτη. Πάντως, τα παιχνίδια της τα πάει σε γρήγορο τέμπο και εξαρτάται από την ευστοχία της το πόσο ψηλά θα φτάσει το σκορ της.

👉 Τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος μπάσκετ είναι κάθε μέρα στο Bethome.gr!

Από την πλευρά του, ο Ερυθρός Αστέρας έρχεται πληγωμένος από την αποτυχία του στο Βελιγράδι, με 91-90 από την Μπασκόνια, απόρροια της κακής τρίτης του περιόδου (26-10). Ξέρει ότι πρέπει να τη ρεφάρει κάπου, όχι, όμως, στη Γερμανία, που η νίκη είναι εκ των ων ουκ άνευ.

Για αυτό θα πάρουμε το «διπλό» και θα το συνδυάσουμε με το Over 159,5 πόντοι, σε απόδοση 2,50. Οι Σέρβοι, έστω και χωρίς τον Μίλος Τεόντοσιτς, θα βρουν τις λύσεις και αν δεν είναι πολύ άστοχοι οι γηπεδούχοι, η επιλογή μας μπορεί να επιβεβαιωθεί με άνεση.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

21:00 Άλμπα Βερολίνου – Ερυθρός Αστέρας: Ερυθρός Αστέρας & Over 159,5 πόντοι ➡απόδοση 2,50

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ