Δεν είναι στο 100% η Αρμάνι

Δεν είναι στο 100% η Αρμάνι

Καλημέρα σας. Κατώτερος των περιστάσεων ήταν χθες ο Ερυθρός Αστέρας, που βρέθηκε ακόμα και στο -22 (70-48) στο τρίτο δεκάλεπτο. Στο τέταρτο, προσπάθησε να κάνει μία τεράστια ανατροπή, είχε την ευκαιρία να φέρει το ματς με την Άλμπα στο σουτ στο 85-80, αλλά δεν τα κατάφερε. Έτσι έχασε στο Βερολίνο με 89-80 και η επιλογή μας στο παμε στοιχημα δε βρήκε στόχο.

Γράφει ο Σπύρος Κοντός…

Παραμένουμε στην Ευρωλίγκα, από το Βερολίνο, όμως, θα πάμε στην Ιταλία και το Μιλάνο.

Αρμάνι Μιλάνο – Μπαρτσελόνα Προγνωστικά

Αρχίζει και γεμίζει ξανά το ρόστερ της Αρμάνι! Ο Έτορε Μεσίνα είδε τον Σαβόν Σιλντς να επιστρέφει στη δράση, πιθανότατα το ίδιο θα γίνει απόψε με τον Μάοντο Λο, ενώ η προσθήκη του Ρόντνι ΜακΓκρούντερ έχει δώσει βάθος στην περιφέρειά της ιταλικής ομάδας. Ωστόσο, και οι τρεις στερούνται αγωνιστικού ρυθμού και θα χρειαστούν λίγο χρόνο για να φτάσουν στο 100%.

👉 Τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος μπάσκετ είναι κάθε μέρα στο Bethome.gr!

Από την πλευρά της, η Μπαρτσελόνα έχει μόλις μία ήττα μέσα στο 2024 και οκτώ επιτυχίες. Σίγουρα δεν είναι και το πιο σταθερό σύνολο της διοργάνωσης, η ποιότητα, όμως, υπάρχει, όπως και η ανάγκη. Ειδικά αν είναι διαθέσιμος και ο Νίκο Λαπροβίτολα, που όπως όλα δείχνουν θα είναι, τότε ο Ρότζερ Γκριμάου θα μπορεί να τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση.

Τη δεδομένη στιγμή, το μομέντουμ φαίνεται να ευνοεί την Μπαρτσελόνα και για αυτό θα τη στηρίξουμε σε απόδοση διπλασιασμού.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

21:30 Αρμάνι Μιλάνο – Μπαρτσελόνα: Μπαρτσελόνα ➡απόδοση 2,00

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ